Vă tentează jocurile de cazinou? Atenție la aceste reguli de aur pentru un joc reușit!

Fiind pasionați de pariuri, în special de cele online, este inevitabil să nu fi dat niciodată nas în nas cu jocurile de cazinou online. Evident, sunteți pariori pentru ca iubiți sportul și mai ales emoția de spectator la o confruntare cu rezultat necunoscut. Însă ce face acest hobby cu adevărat palpitant este un pronostic reusit. În fiecare parior sălășluiește un mic Nostradamus care încearcă profeții pe termen scurt, iar sportul oferă ocazia ideală pentru acest hobby. E fascinant să anticipăm viitorul cu succes. Și este și profitabil. Nu numai în pariuri ci și la bursă, în afaceri sau în jocurile de cazinou, cine „ghicește” viitorul câștigă. Probabil că succesul celor care dau în cărți de aici se trage: clienții ei încearcă să tragă cu ochiul în viitor, fascinați să afle dinainte ce îi așteaptă. E ca în blaturile din fotbal: când nu le știi dinainte, le urăști. Când știai de ele, le iubești (clasicele „ponturi”).

Știm cu toții că fotbalul, de exemplu, nu este nici pe departe un joc precis, matematic. O bară, o greșeală de portar, un șut inspirat, sunt suficiente să dea peste cap estimările tuturor caselor de pariuri si pe cele ale microbiștilor. Însă aici, în aceste frustrări de moment, stă farmecul pariurilor. Dacă le-am ști pe toate, am tipări bani insă ar dispărea toată distracția.

Ei bine, jocurile de cazinou nu mai sunt decise de oameni, ca în fotbal, ci undeva într-un loc misterios din Univers unde se află bine păzite legile haosului. Însă asta nu ne împiedică să încercăm să batem aceste legi, jucând ruletă, sloturi sau cărți. Site-urile de specialitate fac tot posibilul să își construiască generatorul de numere aleatoare după chipul și asemănarea modelului perfect. Iată de pildă în acest video cât de sofisticată trebuie să fie tehnologia din spatele „datului cu banul” pentru a simula cât mai bine modul în care Natura habar nu are ce face.

Însă mintea noastră de pariori încearcă să descopere modele în orice. Așa cum analizăm în detaliu parametrii unei partide înainte de a paria, tot astfel, dacă jucăm un joc de cazinou, încercăm să identificăm tendințele șirului de numere care guvernează jocul. N-o să vă mințim însă: chiar dacă există (științific nu s-a dovedit că nu ar exista), aceste modele de predicție a evenimentelor aleatorii viitoare sunt cu mult mai complexe decât poate știința actuală să înțeleagă, în ciuda avansului tehnologic aproape miraculos la care am ajuns.

Tot ce puteți face dacă jucați într-un cazinou online este să nu vă bateți capul să învingeți natura la ce știe ea mai bine să facă, ci să vă optimizați experiența, așa încât să vă maximizați șansele de câștig și să vă asigurați cel puțin de o distracție în toată regula. Iată câteva reguli important de respectat atunci când ați decis să vă testați inspirația la joc:

Stabiliți dinainte câți bani sunteți dispus să puneți la bătaie într-o sesiune de joc și nu depașiți în ruptul capului suma alocată. Dacă nu v-a mers bine, trageți aer în piept, ieșiți la plimbare și așteptați o zi mai bună. Aceasta este regula de aur.

Mizați la fiecare spin/rundă/mână suficient de puțin încât să vă ajungă banii pe perioada cât sunteți dispus să jucați. Altfel, dacă respectați regula numărul 1 de mai sus, vă puteți trezi că n-ați apucat sa jucați nici 5 minute. Scopul jocurilor de cazinou este… jocul, adică distracția. Dacă vreți să câștigați bani, afacerile sunt locul ideal.

Nu jucați jocuri în care avantajul casei este nesimțit. Puteți găsi liste complete pe internet, însă iată de ce trebuie să vă feriți: Keno (25% avantajul casei), ruleta cu doi zero, numită și ruleta americană (5,26% avantajul casei față de 2,7% pentru ruleta cu un zero), Caribbean Stud Poker (5,26%). Cele mai recomandate jocuri: Baccarat (1.06%), Video Poker (0,46%) sau regele jocurilor de cazinou, Blackjackul (0,28% – probabil că acesta este și motivul pentru care este un joc atât de popular).

Nu în ultimul rând: jucați doar pe site-uri auditate, licențiate în jurisdicții serioase și cu branduri de prestigiu. Alegeți cele mai cunoscute și reputate nume din industrie, altfel puteți ajunge în situația pariorului care a mizat cu bună credință pe un meci aranjat.