De ce informaţii ai nevoie înainte să plasezi pariuri sportive?

Din ce în ce mai mulţi români, în ultima vreme, aleg drept hobby pariuri sportive. De ce nu ar face-o? Este o modalitate plăcută prin care să-ţi creşti veniturile dacă ai puţin noroc şi ceva experienţă în domeniul sporturilor. Majoritatea activităţii de pariuri sportive se desfăşoară pe domeniul fotbalului, acesta fiind cel mai iubit sport la nivel internaţional.

Accesibilitatea acestui hobby este mai mare că niciodată. În ziua de astăzi tot mai multe case de pariuri şi-au extins porţile la nivel naţional deschizând zeci, poate chiar sute de sucursale la tot pasul. Abundenţa şi varietatea acestor case de pariuri este poate chiar anormală după părerile unora. Dar competiţia dintre ele ne aduce nouă noi beneficii. Firmele pun la bătaie oferte din ce în ce mai atractive tocmai pentru a ţine pasul în competiţie şi a atrage clienţii. Astfel de beneficii sunt diferenţele dintre cote, în funcţie de casa de pariuri sportive, bonusuri adăugate la câştigul bietelor, bonusuri la înscriere pe site-urile unde îşi desfăşoară activitatea online, etc.

Acum şi online. Tot mai multe case de pariuri sportive şi-au deschis porţile în lumea online-ului oferind mai multă accesibilitate şi posibilitatea de a paria din confortul casei tale. Aici, lumea pariurilor sportive este şi mai vast promovată, având accesul la case de pariuri internaţionale de renume, precum şi la agenţii şi casinouri online ce-şi au sediul în ţară noastră. Principalul avantaj al caselor de pariuri online este faptul că avem acces la câştiguri imediat ce un eveniment s-a terminat, fără a mai fi nevoiţi să ne deplasăm până la agenţiile de pariuri de cartier. Retragerea banilor se face uşor, de obicei în maximum 24/48 de ore direct pe card sau în alte conturi online de tipul PayPal, Skrill, etc.

Află mai multe despre pariuri sportive!

Acum să vorbim puţin despre informaţiile pe care tu, parior amator, trebuie să le stăpâneşti înainte de a intra în lumea pariurilor sportive.

Prima noţiune pe care ar trebui să o stăpânim este „cota”. În domeniul pariurilor sportive „cota” este un indice al unei oferte dintr-un eveniment sportiv şi este reprezentat printr-un un număr care face corespondenţa dintre posibilul câştig şi miza pariată. Cotele de pariuri sunt stabilite de casele de pariuri în funcţie de diverşi algoritmi proprii.

A 2-a noţiune este tipul de pariu. Principalele tipuri de pariuri sportive sunt pariurile clasice, de genul 1, X sau 2, 1 însemnând victoria primei echipe, X însemnând egal, iar 2 însemnând victoria celei de-a 2-a echipe. Desigur, odată cu dezvoltarea industriei pariurilor, au apărut o multitudine de alte tipuri de pariuri puse la dispoziţia clienţilor cum ar fi pariurile tip handicap, pariurile pe goluri, pariurile tip pauză/final, etc.

Informarea în legătură cu meciurile alese pentru a paria este unul dintre cei mai importanţi paşi pe care trebuie să îi urmăriţi atunci când alegeţi să pariaţi pe pariuri sportive. În vederea obţinerii de informaţii în legătură cu meciurile alese există o mulţime de site-uri de statistică live şi pronosticuri ce vă pot ajuta să luaţi decizii. Pe astfel de site-uri puteţi găsi meciurile precedente ale echipelor, performanţele jucătorilor, disponibilitatea jucătorilor, forma în care se prezintă echipele, toate acestea fiind detalii cruciale ce pot face diferenţa dintre a pierde şi a câştigă. Aşa că înainte de a plasa un bilet, acordaţi puţin timp aprofundării şi studierii meciurilor alese pentru a putea selecta pe acelea care au o mai mare şansă de câştig şi astfel a vă duce mai aproape de câştigarea biletului.

Plasarea biletului. Când vine vorba de plasarea biletului, aşa cum am precizat şi mai sus, există 2 posibilităţi. Există casele de pariuri sportive „de stradă”, ce se găsesc la fiecare pas în oraşe şi chiar şi în micile localităţi, unde se lucrează cu bani cash. Avantajul este vasta disponibilitatea a acestora, indiferent de locaţie, însă există şi dezavantajul că în cazul câştigurilor foarte mari să fiţi nevoiţi să aşteptaţi o perioada de câteva zile până când sucursala respectivă să va poată plăti. A 2-a varianta sunt casele de pariuri online ce sunt foarte comode. La noi în ţară, după scandalul din anii trecuţi în legătură cu autorizaţiile pentru jocuri de noroc şi pariuri sportive în lumea online-ului, s-au afirmat câteva site-uri ce rulează legal şi cu autorizaţii de la statul român. Accesibilitatea banilor în timp real după terminarea unui eveniment este principalul atu în cazul acestora. Una din diferenţele dintre aceste tipuri de agenţii este faptul că la cele online există o limita de miza mai mică decât la cele unde se lucrează cu bani gheaţă.

După plasarea biletului, ceea ce urmează să faceţi este să urmăriţi evenimentele pe care le-aţi ales pentru biletul dumneavoastră şi să speraţi la rezultate favorabile. Mulţi oameni aleg pariurile sportive şi din simplul motiv că odată pariat pe un eveniment, aceştia urmăresc evenimentele sportive cu un mai mare entuziasm, având acum un interes personal.

Acestea fiind spuse, sunteţi pregătit să vă plasaţi primul bilet! Nu uitaţi să treceţi şi pe la secţiunea noastră de biletul zilei unde postăm zilnic meciuri, alături de recomandările noastre de pariere.