Pariuri sportive online live – cum și când se stabilesc cotele

Te-ai întrebat vreodată cum setează casele de pariuri sportive online cotele pentru jocurile de fotbal? Dar pentru meciurile transmise în direct – „live betting”?

Uneori cotele sunt stabilite de un program informatic, alteori de o persoană. Uneori, un angajat al casei de pariuri care oferă această posibilitate de pariuri sportive online live stă și urmărește meciul odată cu tine. Aceasta este cel desemnat pentru activarea funției de suspendare a pariurilor în anumite momente din timpul desfășurării competiției sportive. Cu toate acestea, activitatea nu este atât de complicată pe cât pare. Citește constant știrile noastre!

Cum diferențiem pariuri sportive online live de pariuri sportive online clasice?

Ca aspect general, când vorbim despre pariuri sportive online știm că ele pot fi jucate cu un anumit timp înainte de începerea meciului. Pariurile sportive live sunt cele ce pot fi făcute pe parcursul meciului. Cu toate acestea, funcțiile de pariuri sportive online live se blochează în momente cheie ale jocului. Cum spuneam, această funcție de suspendare temporară este activată de un angajat al casei de pariuri care urmărește jocul odată cu tine, pe întreg parcursul desfășurării evenimentului. Pariurile sunt oprite atunci când jocul este oprit de arbitru. De exemplu atunci când un jucător se rănește, atunci când cineva de pe teren primește un cartonaș de averizare sau când mingea ajunge în plasa porții uneia dintre echipe. Funcția de pariuri sportive online live mai este suspendată atunci când timpul de joc se apropie de jumătate, înainte de pauză sau de sfârșit jocului.

Ce se întâmplă în aceste momente de „pauză” de la a se paria?

Ei bine, atunci cotele sunt schimbate manual. De ce se întâmplă acest lucru?  În mod evindent pentru ca jucătorii să nu poată profita de ceea ce se întâmplă în acele momente. Și în celelalte sporturi se întâmplă aceleași suspendări doar că există exemple când această funcție este activată automat.  Când vorbin de cursele de cai vom observa că pariurile sunt suspendate atunci când primul jockey intră în ultimul sfert de cursă. Pentru fotbal de obicei acest lucru este făcut manual.

Putem profita de aceste întreruperi și dacă da, cum?

Totul constă în atenția de moment și în rapiditate. Ținând cont că aceste suspendări sunt făcute de cineva care urmarește la randul lui meciul, totul devine mai complicat. Un avantaj ar fi dacă urmărești meciul live, direct de pe stadion. Transmisiunile tv, indiferente căt de performante și precise sunt în zilel noastre, au o întârziere de câteva secunde.  Aceste secunde sunt cruciale dacă vrei să ai un avantaj în acest domeniu. Totodată trebuie să știi exact ce ai de făcut. Practic, în acele momten nu ai timp de a alege un pariu. Singura ta șansă este să selectezi un pariu cu cotă mare dar să nu îl înregistrezi apăsând butonul „plasează”. Apoi, așteptând momentul în care se întâmplă acel eveniment și înregistrând acel pariu poți profita de șansa prezenței tale fizice pe stadion. Astfel de practici nu-s nici ușor de pus în practică și nici agreate de casele de pariuri. Acesta este mai mult un exercițiu de imaginație deoarece poate fi pus în practică doar cu riscul de a fi limitat de către casa de pariuri.