UEFA Champions League: Hoffenheim vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Hoffenheim - Manchester City
1
8,00
X
5,60
2
1,39

A doua etapă din UEFA Champions League vs debuta cu un meci foarte interesant. Hoffenheim vs Manchester City va fi un meci ce nu trebuie ratat după rezultatele înregistrate în prima etapă. Partida din acestă seară va fi primul duel direct dintre cele două formații. Jocul de astăzi face parte din cadrul grupei F din care mai fac parte Sahtior și Lyon. Cele două adversare de astăzi joacă un fotbal bazat pe ofensivă astfel că ne așteptăm la multe goluri astăzi. Biletul zilei fotbal ne va aduce cote foarte avantajoase astfel că mizează pe pronosticurile noastre.

Goluri multe în Hoffenheim vs Manchester City

Hoffenheim a făcut un meci foarte bun contra celor de la Sahtior. În Bundesliga, gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziția a 12-a a clasamentului. Julian Nagelsman va avea o serie de jucători importanți indisponibili pentru acest meci. Amiri, Geiger, Hubner și Rupp nu vor putea evolua în această seară. Hoffe este o echipă periculoasă și în orice moment poate furniza o surpriză. Forma de moment a gazdelor partidei de astăzi este una destul de slabă. Ei au obținut un singur succes în ultimele cinci etape disputate. În ultima rundă din Bundesliga ei au pierdut contra celor de la Red Bull Leipzig. Un meci din UEFA Champions League îi poate face pe jucători să aibă evoluții foarte bune. Biletul zilei fotbal ne va aduce o cotă de 1.39 pentru acest meci.

Manchester City a furnizat o surpriză neplăcută în prima etapă. Elevii lui Pep Guardiola au pierdut primul meci al grupei contra celor de la Lyon cu scorul de 2-0 . După acel meci cetățenii au mai evoluat în trei partide în care au reușit să obțină doar victorii. Toate cele trei victorii au fost la zero și în plus au reușit să marcheze de zece ori. Oaspeții partidei de astăzi vor avea o serie de jucători foarte importanți indisponibili. Bravo, De Bruyne, Mangala și Mendy nu vor putea evolua astăzi. Jocul dintre Hoffenheim vs Manchester City va veni cu o serie de pariuri câștigătoare. Vom miza pe faptul că Hoffe nu va reuși să înscrie astăzi. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.90. Ținând cont că va evolua o echipă din Anglia ne așteptăm la multe cornere. Peste 9,5 cornere ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază cu noi.