Greșeli comune la Pariuri pe Meciuri cu Rezultate Live

Datorită faptului că pariurile pe meciurile cu rezultate live oferă pariorilor un alt tip de adrenalină și posibilitatea câștigului unor sume mari într-un timp scurt, acestea sunt, evident, mai tentante decât pariurile pre-meci. Cu toate acestea, e important să avem în minte faptul că pariurile pe meciuri cu rezultate live sunt mult mai dinamice, fiind în același timp și imprevizibile. Pot apărea, astfel, mai mulți factori la care nu ne așteptăm întotdeauna și de care trebuie să ținem cont pentru a evita pe cât posibil cele mai comune greșeli făcute de pariori. Iată în continuare care sunt cele mai comune greșeli întâlnite la pariuri pe meciuri cu rezultate live și cum le putem evita.

Pariuri pe meciuri cu rezultate live pe care nu le poți vedea

Nu este important că urmărești meciul pe un site cu transmisiune video a meciurilor cu rezultate live, acasă, de pe stadion sau din agenția de pariuri sportive stradală. Important este să urmărești meciul orice ar fi. Înainte să plasezi un pariu, amintește-ți că nu ai de unde să știi ce urmează să se întâmple în viitor în meciul cu rezultate live dacă nu poți vedea ce se întâmplă în prezent. Profită de avantajele tehnologiei existente, pentru că datorită aplicațiilor pentru dispozitivele mobile, poți paria în orice moment al zilei, oriunde te-ai afla.

Mizarea tuturor banilor pe un pariu live

Oricât de sigur ai fi pe tine și oricât de tentant ar părea, plasarea unui bilet de tipul all-in pe un singur pariu nu tocmai o mișcare inteligentă. Înainte să iei o decizie impulsivă care ar putea să îți afecteze serios bugetul, încearcă să îți faci un plan și să plasezi doar pariuri pe meciuri cu rezultate live bine calculate și gândite. Dacă un pariu pare foarte sigur, merită jucat, însă nu este indicat să îți mizezi niciodată toți banii.

Jucatul la recuperare

Iată o greșeală frecventă pe care o poți face fie ca pariezi pe un meci live sau pre-meci. În cazul pariurilor pe meciurile live, principala problemă este că sunt plasate într-un ritm foarte alert și dacă îți pierzi concentrarea și te lași dus de val, riști să pierzi foarte mult. Foarte mulți pariori au tendința de a mări miza după ce au pierdut la un pariu. În cazul în care pierd din nou, vor mări miza și mai mult în ideea că la un moment dat trebuie să câștige. Nu spune nimeni că nu este posibil, însă este o tactică foarte riscantă din cauza căreia ați putea să vă pierdeți toți banii. În loc să faceți asta, gandiți-vă, mai bine, că orice parior are atât zile mai bune, cât și zile mai rele. Dacă pierzi o serie de pariuri, sfatul nostru este să te oprești și să iei o pauză pentru a te putea relaxa și pentru a îți recăpăta concentrarea. Ține cont de faptul că plasarea de pariuri live îți dă în mod egal atât șansa unui câștig rapid, cât și a pierderii unei sume de bani. Ceea ce contează de fapt este să reușesti să gestionezi cu calm momentele mai dificile.