Cum sa devii un parior profesionist?

ghid parior profesionist pariuri sportive online

Tot mai mulți sunt cei care joacă la pariuri sportive, dar puțini sunt aceia care reușesc să își creeze o strategie atât de bună încât la finele fiecărui an calendaristic să iasă pe plus.

De obicei, pariorii amatori nu ies întotdeauna pe plus, cei mai mulți jucând mize mari, din lipsa unui management corect al banilor. Cu toate acestea, există însă și persoane care reușesc să trăiască decent de pe urma unor pariuri sportive. Iar acest lucru se întâmplă pentru că își însușesc o strategie bună, înțeleg cotele și relația acestora cu probabilitățile implicite, pe care cunosc cum anume să le calculeze cât mai bine. Se mai adaugă și un management corect al banilor, așa numitul bankroll management, cunoașterea sportului pe care se pariază și bineînțeles puțin noroc. Toate aceste lucruri conduc către victorie și implicit către transformarea jucătorului într-un profesionist.

Iată câteva lucruri pe care să le ai în vedere pentru a te transforma într-un jucător profesionist:

Condiția numărul 1 – organizarea!

Într-adevăr, nu există jucători profesioniști de pariuri sportive care nu sunt organizați. Cei mai mulți dintre ei au anumite calități – sunt perseverenți, răbdători, disciplinați și privesc totul printr-o latură obiectivă. Iar pe lângă aceste atuuri, un jucător profesionist trebuie să cunoască cum anume să își controleze emoțiile și mai ales să dea dovadă de inteligență. Tot un jucător profesionist trebuie să beneficieze de cât mai mult timp posibil pentru analiză și de asemenea să aibă bani pentru a miza pe echipa favorită. Nu mai spunem că un jucător de pariuri sportive petrece mult timp în fața calculatorului sau televizorului. De aceea, el va avea nevoie de un mediu liniștit, un birou comod și o ambianță favorabilă lucrului.

Domenii de cunoaștere!

Un alt lucru pe care trebuie să îl aibă un jucător profesionist este să cunoască îndeaproape mai multe domenii. Pe de o parte trebuie să știe cât mai multe ponturi pariuri sportive despre sportul pe care pariază. Ulterior, trebuie să înțeleagă cum funcționează niste pariuri sportive și care sunt strategiile acestora, iar mai apoi trebuie să aibă multe cunoștințe de logică, statistică și matematică.

Pariază doar în agenții cunoscute!

Un alt lucru pe care trebuie să îl urmărească un jucător profesionist este acela al alegerii agențiilor cunoscute, cele despre care se știu multe lucruri pozitive și care există de mult timp în piață. De aceea, este bine ca mai înainte de a juca la pariuri sportive să alegi agențiile cu cele mai bune cote și să urmărești și sistemele de bonusare oferite de acestea.

Alegerea cele mai bune strategii de management al banilor!

Fiecare parior profesionist cunoaște care este suma pe care o alocă în fiecare lună pentru a avea șanse de câștig. Și pentru a avea cât mai multe șanse este foarte bine să nu folosească tot ce are o singură dată întrucât ar putea pierde ușor. De aceea, cei mai mulți jucători profesioniști de pariuri sportive au realizat un sistem de management al banilor extrem de sigur, împărțindu-și resursele în mici bănci din care să poată cheltui și să poată completă resursele pierdute. Ar fi bine să beneficiați de o sumă pe care să o investiți inițial, nu foarte mare, ci cât să vă asigure șanse de câștig. Astfel, încă de la început veți învăța cum anume se procedează, care sunt șansele reale și mai ales cum anume să plasați mizele astfel încât să vă feriți de pierderi la pariuri sportive.

Alege un sistem de pariere și o strategie corectă!

Niciun jucător profesionist nu va plasa biletul zilei pariuri sportive la întâmplare întrucât poate pierde destul de ușor. De aceea, dacă îți dorești să obții profit și să te transformi astfel într-un jucător profesionist dintr-un simplu amator, ar trebui să alegi un anumit sistem de pariere potrivit, dar și o strategie corectă. Este bine să înțelegi încă de la început modul în care funcționează cotele, cum anume se pot aproxima șansele de câștig în acest fel și mai ales cum anume se pot calcula probabilitățile implicite, acele procente care îți pot indica dacă ești mai aproape sau mai departe de câștig la pariuri sportive. În funcție de aceste lucruri, jucătorul va putea plasa miza, va face calcule peste calcule, iar la final totul se va putea transforma într-un plus, favorabil lui.

Alege să pariezi pe sporturi cunoscute!

O șansă mare o au acei jucători de pariuri sportive care plasează mizele doar pe sporturile cunoscute. De exemplu, dacă cunoști fotbal, vei ști mai mult ca sigur cum anume se desfășoară acest joc, care sunt echipele, cum joacă jucătorii și astfel vei putea cunoaște care sunt șansele atunci când vei paria pe echipa favorită, premeditând anumite neplăceri de-ale jocului. Dacă nu cunoști nimic despre sportul respectiv nu înseamnă că ai zero șanse de reușită, însă ele sunt destul de mici. De aceea, mai înainte de a plasa pariuri sportive ar fi bine să te informezi despre sportul respectiv, despre echipele care joacă, știind astfel ce șanse ai, evaluându-ți corect mizele.

Evaluează greșelile și nu renunța!

Dacă vei renunța din prima, este clar că nu vei mai avea nicio șansă. De aceea, ar fi bine ca mai înainte de toate să nu iei o pierdere drept o modalitate de renunțare. Încearcă din nou, analizează atent greșelile, fii mai precaut, calculează cu atenție următoarele pariuri sportive și mai ales nu renunța.