sportingbet aplicatie

Sportingbet Aplicatie – Totul despre Sportingbet APK & APP

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: ianuarie 1, 2024
Rate this post

Sportingbet aplicatie este soluția potrivită prin care ai acces la o mare varietate de sporturi oriunde te-ai afla. Se întâmplă uneori să fii pe drumuri și să ratezi o cotă ideală. Aplicația Sportingbet te scoate din această problemă. Ai acces chiar și la un bonus de loialitate și la o secțiune de pariuri live care este din ce în ce mai atractivă. Operatorul vine cu peste 30 de categorii diferite din care poți să alegi biletul norocos.

Îți vom spune mai departe de ce este bine să instalezi Sportingbet apk, cum să plasezi un bilet de pe telefon, dar și cum să nu ratezi ultimele oferte bonus. Operatorul are 23 de ani de experiență în universul pariurilor și oferă servicii în toată lumea. Ai toate informațiile despre înregistrare, depunere, comisioane și modalități de retragere în ghidul Sportingbet online care poate fi accesat pe BETuri.ro.

Sportingbet App – De ce să instalezi aplicatia Sportingbet?

Pe lângă faptul că totul funcționează rapid și eficient, e bine să știi că vei putea folosi prin aplicație Sportingbet toate sporturile importante care se regăsesc în oferta obișnuită a casei de pariuri. Toate evenimentele din categoriile populare (fotbal, baschet sau tenis) sunt incluse în pachet, dar nu lipsesc nici sporturile de iarnă, ciclismul sau chiar partidele de șah și cursele de cai.

Ce competiții poți să joci prin Sportingbet app?

 • Fotbal (Champions League, Europa League, Liga 1, Bundesliga, Premier League, Serie A, La Liga)
 • Tenis ATP și WTA (toate turneele din circuit)
 • Sporturi din SUA ( NFL, NBA, NHL, Baseball)
 • Baschet (Liga Națională, campionate din toată lumea, Euroliga)
 • Hochei pe gheață
 • Rugby ( Rugby Union, Rugby League, Rugby 13, Rugby 15)
 • Handbal ( Liga Națională, Liga Campionilor, alte campionate)
 • Sporturi de contact ( UFC, Box și MMA)
 • Sporturi cu motor (Formula 1, Moto Gp, Nascar)
 • Snooker
 • Darts

Operatorul oferă și un serviciu de streaming care prezintă transmisiuni live video. Trebuie să îndeplinești o singură condiție pentru a te bucura de această super opțiune: ai nevoie de o balanță pozitivă a contului de pariuri. Serviciul de livestream este de calitate și este disponibil și pe mobil prin Sportingbet aplicatie pentru iOS și Android. Meciurile live sunt gratuite și pot fi vizionate direct din fereastra de pariuri.

Cum se instalează Sportingbet apk? – Aplicatie Sportingbet

Procesul este un simplu. Ai mai multe îndrumări și pe platforma online a operatorului.

Sportingbet aplicatie – dacă ai un dispozitiv cu Android va trebui să descarci acea fișier – Sportingbet APK – de pe site-ul casei de pariuri. Nu trebuie decât să dai un click pe butonul gri numit „Descărcați acum”.

Sportingbet app iOS pentru iPhone si iPad – trebuie să intri în Appstore, cauți Sportingbet și apoi alegi aplicația pentru pariuri sportive (există și o varinată pentru jocurile de cazinou). După ce instalezi aplicația Sportingbet, trebuie să scrii datele tale de login pentru prima și singura dată. Apoi, la următoarele accesări vei fi logat automat dacă ai ales această opțiune.

Pentru a putea instala Sportingbet aplicatie Android va fi nevoie să oferi acces instalării din surse necunoscute, fie că vorbim de telefon sau tabletă. Pentru a face acest lucru, intră în secțiunea Setări din telefonul tău. După instalare, poți reveni la setarea inițială. Despre aplicațiile de pariuri poți citi mai multe în pagina dedicată de pe site-ul nostru!

Sportingbet aplicatie – Browsere utilizate și alte aspecte importante

Trăim vremuri în schimbare. Înainte erai limitat din punct de vedere al modului cum puteai paria pe echipele favorite. Erai dependent de o locație fizică sau de un PC. În schimb, acum poți miza în orice loc te afli. Download aplicatie Sportingbet este tot ce trebuie să faci!

Ai acces la statistici și rezultate și poți plasa pariuri cu aceeași ușurință cu care o faci de pe un calculator. În plus, ca să fii sigur că nu-ți lipsește nimic, poți efectua depozite și retageri, dar și modificări în contul tău de jucător.

Sisteme de operare şi browsere optimizate pentru aplicație Sportingbet:

 • Pentru versiunile Apple iOS v5.1 şi succesive – Safari, Chrome, Mercury, Dolphin.
 • Pentru versiunile Android 4.1 şi succesive – Native browser, Chrome, Mercury, Dolphin.

Sportingbet Aplicatie – Plasarea unui pariu și notificarea cash out

Aplicația îți va oferi notificări utile, așa că vei fi conectat la activitatea din cont în orice moment. Pentru a plasa un pariu trebuie mai întâi să te autentifici şi apoi să efectuezi următorii paşi:

 • Căută secţiunea cu Sportingbet pariuri sportive live (LIVE)
 • Apasă pe cotele pariurilor pe care dorești să le adăugi pe bilet
 • Accesează talonul de pariuri din antet apăsând pe colţul din dreapta sus sau prin intermediul mesajului de confirmare galben afişat sub cotele selectate
 • Selectează tipul de pariu dorit (simplu, combinat sau sistem)
 • Introdu miza dorită pentru pariurile selectate
 • Apăsă pe butonul „Plasaţi pariul”
 • Dacă procesarea a fost efectuată cu succes, va fi afişată pagina de confirmare

Ce este funcția de „Auto Cash Out”? Operatorul îți oferă o inovație și-ți permite să fixezi dinainte valoarea Cash Out-ului. În funcție de setările pentru care ai optat, Cash Out-ul se va încheia automat, iar fondurile vor intra în cont. De asemenea, operatorul face lucrurile și mai simple printr-o „Notificare Cash Out”. Regulile sunt similare, doar că de această dată vei fi înștiințat printr-o notificare și vei decide ulterior dacă dorești să încasezi sau nu biletul. Această funcție e disponibilă doar de pe aplicația Sportingbet de pariuri sportive.

Concluzii

Cu aplicația Sportingbet poți accesa imediat toate meciurile și cotele dorite. Aplicația este disponibilă pentru Android și iOS și aduce o serie de avantaje. Ai acces la funcția de livestream, poți primi notificări de Cash Out și te bucuri de promoții inedite. Sportingbet aplicatie este foarte ușor de folosit și de personalizat. De asemenea, vei avea posibilitatea să pariezi pe toate competițiile importante în timp real. Nu uita de secțiunile E-sports și Divertisment. Descarcă Sportingbet APK, instalează aplicatia Sportingbet și bucură-te de pariuri oriunde te-ai afla!