Retragere Sportingbet

Retragere Sportingbet – Cum retragi banii de la Sportingbet?

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: martie 22, 2021
Rate this post

Momentul acela când câştigi la pariuri şi eşti pregătit pentru o retragere nu poate fi descris în cuvinte. Fiecare parior trăieşte emoţii unice de împlinire atunci când vede că îi este alimentat contul de la bancă de către casa de pariuri. Unii pariori din ţara noastră, au fost sceptici la începutul caselor de pariuri online, dar Sportingbet a demonstrat de-a lungul timpului că este una dintre cele mai serioase case de pariuri în privinţa retragerii câştigurilor. Se întâmplă foarte rar să întârzie cu plata şi atunci au motive bine întemeiate. Așadar nu trebuie să-ți faci griji din acest punct de vedere când faci o retragere Sportingbet.

A venit rândul să vorbim şi despre Sportingbet retragere bani, după ce am descris procesul de depunere într-un articol recent. După ce ai fost familiarizat cu cele două acţiuni mai devreme amintite, trebuie să ştii şi cum e să poţi retrage. O să vezi în cadrul acestui articol care sunt avantajele unei retrageri la Sportingbet. Este o casă total diferită faţă de alți operatori în privinţa acestor acţiuni.

Poţi avea cea mai mare încredere în Sportingbet din orice privinţă ai privi lucrurile. Tocmai pentru a creşte încrederea ta am redactat acest text. În cadrul acestuia, îţi vom oferi detalii despre Sportingbet retragere bani. Afli despre timpul de procesare dar şi despre metodele prin care poate fi procesată o retragere.

Cum poţi să procesezi o retragere bani Sportingbet

Dacă ai reuşit să treci paşii pentru efectuarea unei depuneri Sportingbet, te vei descurca foarte bine şi atunci când e vorba despre o retragere Sportingbet. Nu putem vorbi despre paşi deoarece sunt câteva acţiuni foarte uşor de îndeplinit.

În primul rând trebuie să accesezi contul tău, după care vei accesa secţiunea plăţi. În fereastra ce ţi se va deschide va trebui să introduci suma pe care doreşti să-ți fie retrasă din contul Sportingbet. Singurul lucru pe care mai trebuie să-l faci este să alegi metoda retragerii; după acest pas mai trebuie doar să dai click pe butonul Retragere.

Ceea ce este foarte important şi trebuie să ţii cont este faptul că retragerea poate fi procesată prin metoda prin care ai efectuat depunerea. Datele cerute la depunere nu îţi vor mai fii solicitate atunci când efectuezi retragerea.

Referitor la depunerea prin Paysafecard trebuie să ţii cont de faptul că retragerea poate fi solicitată doar prin transfer bancar. Retragere Sportingbet printr-un transfer bancar se efectuează foarte uşor. Trebuie să introduci doar numărul contului în care vrei să-ți fie viraţi banii. În prealabil cu siguranţă ai introdus numele titularului, ţara şi moneda.

Metode pentru Sportingbet retragere bani

Referitor la retragere, putem spune că metodele sunt multiple ca şi atunci când depui. În primul rând indicat este să ceri retragerea prin procedeul prin care ai depus. Unele dintre metodele de retragere le-am amintit deja dar o vom mai face încă odata:

Acceptul pentru o retragere prin aceste metode vine instantaneu din partea casei de pariuri. De la bancă la bancă, procesarea tranzacţiei poate dura chiar şi până la 5 zile. Această perioadă nu trebuie să te sperie, deoarece nu va dura atât niciodată. Uneori se întâmplă ca banii retraşi să fie în posesia ta chiar în ziua respectivă. Pentru a nu întâmpina reclamaţii Sportingbet retragere şi-a luat o perioadă de timp mai mare ca şi marjă de siguranţă.

Suntem siguri că eşti curios cât este retragerea minimă la Sportingbet. Aşa cum am spus, această casă de pariuri este diferită şi datorită faptului că retragerea minimă este de 40 de Lei (indiferent de metoda pe care o foloseşti). Această sumă este uşor de câştigat. Poţi efectua retrageri destul de des, chiar dacă suma retrasă nu este una foarte mare.

Bonus prima depunere Sportingbet

Navingând pe site-ul celor de la Sportingbet am descoperit un bonus pe care tu nu trebuie să-l ratezi. Am spus că trebuie să îţi oferim şi ţie detalii despre el pentru ca să nu îl ratezi. Ţinând cont că eşti client nou Sportingbet, ai ocazia unică să beneficiezi de bonusul de bun venit Sportingbet, de până la 500 RON, acordat la primele trei depunere.

Când bonusul este activ nu poţi solicita o retragere Sportingbet până în momentul în care ai reuşit să îl rulezi. Rulajul bonusului se va face la o cotă de 10 ori la o cotă de cel puţin 2.00. Deşi această cerere de rulaj poate fi una destul de mare, atunci când începi să pariezi vei vedea că nu este chiar aşa. Dacă te uiţi pe un bilet de pariuri pe care l-ai jucat, suntem siguri că ai multe cote mai mari de 2.00 câştigătoare şi dacă acelea le jucai pe un bilet single, contribuiai deja la rularea bonusului. Timpul oferit de Sportingbet pentru a efectua rulajul bonusului este de 30 de zile. Astfel, dacă ai un meci preferat şi îl aştepţi cu interes pentru a paria o sumă mare, o poţi face fără niciun fel de probleme deoarece timpul este suficient.

După efectuarea primei depuneri trebuie să ştii că bonusul îţi va fi creditat automat în cont. Aşa că nu îl poţi rata. Nu trebuie să iei legătura cu cei de la casa de pariuri sau să aştepţi o perioadă de timp. Acest lucru este un mare plus al celor de la Sportingbet pe care îl pun la dispoziție doar pentru tine.

Concluzii

Din momentul în care ai deschis contul, ai la dispoziţie 7 zile pentru a efectua depunerea care să fie eligibilă pentru încasarea bonusul.

Sportingbet vine zi de zi în avantajul tău cu fel de fel de oferte. Stai aprope de Beturi.ro pentru a nu rata niciuna dintre ele. Pariază responsabil să vei avea de câştigat. Sperăm că ai obținut toate informațiile de care aveai nevoie referitor la procesul de retragere Sportingbet. Nu uita că avem și alte articole utile dedicate acestei case de pariuri online, dar și o recenzie completă pentru fiecare casă de pariuri în parte, cum e și recenzia Sportingbet pariuri. Te punem la curent cu toate ofertele de pe piața pariurilor! Fii informat, fii inspirat, pariază alături de echipa BETuri!