retragere baumbet
Cristi Geiger
18 martie 2021

Cum se face o retragere Baumbet? Îți spunem noi!

Câștigurile se tot adună în contul tău și a venit timpul să culegi roadele printr-o retragere Baumbet? Aceasta poate fi efectuată foarte simplu și în mai multe moduri în funcție de preferințele utilizatorului. În acest articol îți vom prezenta toate modalitățile de retragere bani Baumbet. Vei afla care sunt sumele minime și maxime ce pot fi retrase și care sunt pașii de urmat pentru a putea să-ți primești banii. In cat timp intra banii de la Baumbet? Hai să aflăm împreună!

Retragere bani Baumbet posibilă numai pentru utilizatorii cu un cont validat

Dacă înregistrarea unui cont pe Baumbet era un lucru important fără de care nu ai fi putut realiza nicio tranzacție, activarea acestuia sau procesul de verificare KYC este mai important decât atât. Un cont de jucător nu va putea efectua retrageri fără că această verificare KYC să fie dusă la bun sfârșit. Ce înseamnă KYC?

O retragere Baumbet necesită ca utilizatorul să își confirme și valideze identitatea pentru a nu se crea scenarii de furt, erori sau tranzacții care nu aparțin persoanelor în cauză. Procesul KYC este cel care finalizează crearea contului tău și te etichetează ca fiind un utilizator cu acte în regulă care are toate drepturile pe platforma Baumbet retragere. Pentru a termina cu succes acest proces de verificare KYC, va trebui să selectezi secțiunea “Contul Meu” din meniul contului tău de jucător și să apeși pe butonul “Verificare Cont (KYC)”. Acolo vei putea încarcă poze la documentele care îți sunt cerute de către platformă.

După ce aceste documente vor fi validate și confirmate, contul tău va fi declarat verificat. Din acest moment, vei putea să îți retragi câștigurile. O altă metodă prin care poți să trimiți aceste documente spre verificare este adresa de email suport@baumbet.ro. De obicei, verificarea durează aproximativ 24 de ore lucrătoare.

Ce metode de Retragere bani Baumbet sunt disponibile pentru a-ți putea lua banii câștigați

Indiferent dacă vorbim despre o retragere Baumbet normală sau despre prima retragere Baumbet pe care o efectuezi, principiile sunt aceleași. Procedura e la fel de simplă ca în cazul unei depuneri Baumbet. Trebuie să alegi una dintre metodele de retragere Baumbet disponibile, să respecți limitele minime și maxime de retragere și să aștepți până când banii vor fi tranzacționați către contul tău. Iată care sunt metodele disponibile de retragere bani Baumbet:

  • Prima retragere Baumbet – Cardul de credit VISA sau MasterCard. Pentru o retragere folosind cardul tău VISA sau MasterCard, nu se va percepe niciun comision. Regula este valabilă pentru toate metodele de retragere bani Baumbet disponibile. Suma minimă de retragere este de 100 RON iar cea maximă de 9000 RON. Cât durează o retragere la Baumbet în acest caz? Timpul de procesare al tranzacției este de maxim 48 de ore.

Portofelul electronic, o variantă bună de retragere

  • Skrill sau Neteller pentru Prima retragere bani Baumbet – Skrill sau Neteller sunt operatori diferiți al aceluiași tip de serviciu. Portofelul electronic este cel folosit frecvent de utilizatori pentru a ușura procesul de retragere bani Baumbet. Tot ceea ce trebuie să faci pentru a retrage bani folosind portofele electronice este să te loghezi și în contul de Skrill sau Neteller în timp ce ești în pagina de Retrageri de pe Baumbet retragere. Comisionul este 0, suma minimă este de 100 RON, iar cea maximă pentru retrageri Baumbet este de 9000 RON.
  • Transferul bancar – În cazul transferului bancar, în prima faza, după selectarea metodei de plata, va trebui ca utilizatorul să introducă suma ce dorește a fi retrasă, iar apoi să apese butonul “Continuați”. Următorul formular care apare pe ecran va trebui completat cu datele contului unde urmează să fie transferați banii. După finalizarea acestui proces, utilizatorul trebuie să mai trimită și un extras de cont către adresa de email suport@baumbet.ro. Acest lucru este necesar pentru a verifica dacă datele contului bancar coincid cu cele ale utilizatorului. De aceea este foarte important ca toate datele introduse în formularul de retragere să fie corecte. Suma minimă ce poate fi retrasă prin transfer bancar este de 100 RON, cea maximă fiind de 40.000 RON. Ține minte că retragere instant Baumbet nu există, așa ca va trebui să ai puțină răbdare, în funcție de modalitatea de plată aleasă.

Pentru că una dintre cele mai simple metode de retragere este cea folosind cardul bancar, îți vom scrie în detaliu pașii care trebuie urmați pentru a duce la bun sfârșit o astfel de retragere.

Pașii de urmat pentru a efectua corect și sigur o retragere baumbet folosind cardul bancar

  • Pasul 1 – Loghează-te pe website-ul Baumbet folosind datele contului tău și mergi la secțiunea “Retrageri” din pagina “Contul Meu”. Aici vei vedea acel panou în care sunt disponibile toate metodele de retrageri Baumbet. Alege-o pe cea pe care ai folosit-o și pentru a depune bani. Cardul bancar de exemplu.
  • Pasul 2 – Asigură-te că ai folosit aceeași metodă de retragere ca cea pe care ai folosit-o și pentru a depune banii. În caz contrar, retragerea nu va putea fi dusă la bun sfârșit.
  • Pasul 3 – În câmpul pentru text va trebui să treci suma de bani pe care dorești să o soliciți și să apeși pe butonul care te trimite la pasul următor. Cât durează retragerea la Baumbet în acest caz? De obicei, retragerile sunt procesate într-o perioada de 3-10 zile lucrătoare.

Bonusul de bun venit este încă o sursă de venituri pentru orice jucător nou

Baumbet bonus de bun venit sau o promoție de bun venit este un cadou acordat utilizatorilor care își creează un cont nou pe Baumbet și îl activează în termenul de 30 de zile impus de condițiile platformei. Acest cadou poate fi revendicat direct de la prima depunere Baumbet el fiind un procent de 100% acordat cadou. Limita maximă pentru acordarea acestui bonus este de 500 RON, sumă care nu poate fi acordată bonus dacă depunerea depășește această sumă. De exemplu:

O prima depunere de 400 RON îți va aduce un bonus de 100% de 400 RON deoarece se află în limita de 500 RON impusă de condițiile de acordare a bonusului.

O prima depunere de 600 RON îți va aduce un bonus de 100% de 500 RON pentru că suma maximă este de 500 RON.

Oricum ar fi, poți să beneficiezi de 500 RON cadou din partea celor de la Baumbet retragere dacă ești un utilizator care își creează un cont nou.

Concluzie – Baumbet retragere

Există destule modalități prin care poți să efectuezi retrageri Baumbet deci te sfătuim să o folosești pe cea care îți oferă cel mai mult confort. Comisioanele sunt zero, termenele de confirmare sunt identice pentru toate metodele, iar limitele sunt mai mult decât suficiente. Baumbet retragere online durata e și ea foarte bună. Alege așadar metoda de retragere care ți se potrivește și bucură-te de câștigurile tale!