pariuri live sportingbet
Cristi Geiger
22 martie 2021

Sportingbet Pariuri Live – Oferta de pariuri live Sportingbet

Suntem siguri că şi tu eşti printre pariorii care sunt fascinaţi de lumea pariurilor live. Acum ai opțiunea de pariuri live Sportingbet la care poți miza secundă de secundă sau fază de fază. Fiecare casă de pariuri online are opţiunea de a paria live în timpul evenimentelor sportive dar ceea ce se întâmplă la Sportingbet este cu totul special.

Opţiunea de live streaming, oferta foarte bogată dar şi bonusurile puse la dispoziţie pentru tine o să te facă să nu te mai desparţi de această casă de pariuri. Dacă ai inspiraţia necesară în doar câteva minute poţi avea bilete câştigătoare. Mulţi pariori fug în general de pariurile sportive live, dar ele pot fi câştigătoare pentru tine dacă alegi să pariezi inteligent.

Avantajul pariurilor live este că poţi paria în funcţie de evenimentele ce se întâmplă în meci. O echipă poate fi într-o formă slabă sau poate apărea o eliminare, accidentare ce poate schimba cursul jocului. Toate aceste evenimente le poţi schimba în câștigurile dorite doar cu ajutorul pariurilor live. Este momentul să profiţi de ceea ce pune la dispoziţie Sportingbet deoarece totul este în favoarea ta.

Pariuri Live Sportingbet – Cum plasezi un bilet în timp real

Casa de pariuri Sportingbet este într-o dezvoltare continuă. Faptul că platforma este îmbunătăţită este vizibil zi de zi. Oferta de pariuri live este una foarte bogată, astfel că nu ai cum să ratezi un meci sau un eveniment pe care vrei să pariezi. În plus fiecare eveniment sportiv vine la tine cu sute de pariuri Sportingbet live din care tu să poţi alege pariurile câştigătoare.

Sportingbet Pariuri Live sunt foarte uşor de plasat şi durează doar câteva secunde pentru ca biletul tău să fie plasat. În primul rând trebuie să îţi alegi evenimentul pe care vrei să pariezi. Trebuie să apeşi pe meciul respectiv după care îţi vor apărea toate pariurile disponibile pentru acel eveniment. Acum trebuie să vină momentul tău de inspiraţie. Din cele peste 100 de opţiuni de pariere la unele meciuri tu trebuie să-l alegi pe cel câştigător. Apăsând pe cota pe care vrei să o joci meciul îţi va apărea pe îndreapta pe biletul de pariuri. Nu îţi mai rămâne decât să selectezi miza şi apoi să apeşi butonul pariază. Din acest moment te vei putea uita cu alţi ochi la respectivul meci deoarece ai pariat pe el.

Oferta de Pariuri Live Sportingbet

Chiar şi cei mai pretenţioşi pariori pot găsi sportul favorit sau liga favorită, indiferent din ce colţ al lumii este. Sportingbet este locul potrivit pentru a paria pe orice sport. Principalele sporturi pe care poţi paria la Sportingbet sunt:

  • Fotbal: Nu se putea să lipsească sportul rege din oferta de pariuri live Sportingbet. Pentru fotbal la pariurile live poţi paria pe: rezultatul final, Total goluri, următorul gol, cartonaşe galbene, număr cornere dar şi alte tipuri de pariuri. Toate acestea îţi vor putea aduce cote speciale de care tu vei putea profita.
  • Baschet: Baschetul este un sport la care nu te plictiseşti niciodată. La pariuri Live Sportingbet numărul de puncte este unul dintre cele mai utilizate tipuri de pariuri. Alte pariuri foarte populare pentru baschet sunt pieţe pe sferturi. Ponturile din baschet îţi pot aduce un câştig foarte rapid, dar în acelaşi timp trebuie să fii foarte atent deoarece poţi pierde la fel de repede. Dar atunci când urmăreşti jocul vei observa dacă o echipă se află într-o zi bună sau nu.
  • Tenis: Sportul alb este un alt sport foarte bine acoperit de cei de la Sportingbet. Sunt foarte multe turnee de tenis ce se află în oferta lor de pariere. Chiar şi cei mai pretenţioşi pariori pe tenis îşi vor găsi jucătorul preferat putând să parieze astfel pe el.

Numărul de meciuri şi de sporturi creşte de la o zi la alta la Sportingbet. Suntem siguri că te vei mulţumi cu câte evenimente live pe care poţi paria o să ai la dispoziţie. În plus platforma de pariuri Sportingbet îţi pune la dispoziţie o grafică la fiecare meci de care tu vei putea beneficia în mod gratuit.

Pariuri live Sportingbet Stream-urile pe care le ai la dispoziție

Live streaming-ul reprezintă platforma prin care tu poţi viziona meciuri în direct. Aceasta nu este o noutate pentru piaţa de pariuri din România dar pentru o casă de pariuri care se respectă era necesară. Faptul că poţi urmări transmisii live ale meciurilor şi să şi pariezi în acelaşi timp reprezintă ceva extraordinar pentru fiecare parior. Sportingbet live îţi oferă o gamă largă de competiţii sportive din diferite sporturi pe care o poți accesa fără mari probleme. Singura condiţie este să ai în contul tău de pariuri suma de 50 de bani. La fiecare casă există o asemenea condiţie.

Sportingbet Live – Cele mai populare sporturi pe care se poate paria

  • Fotbal: Poţi urmări campionatele din Spania, Germania, Austria, Italia (Serie B), Belgia, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovenia, Danemarca. Această opţiune este un mare plus pentru cei de la Sportingbet deoarece nici o altă casă de pariuri nu îţi pune la dispoziţie atâtea campionate de fotbal.
  • Tenis: Ai la dispoziţie US Open, turneele ITF, WTA şi ATP.
  • Hochei : Meciurile din KHL
  • Alte sporturi: Mai poţi urmări competiţii din următoarele sporturi: handbal, baschet, volei dar şi din alte sporturi.

Pentru a ajunge să urmăreşti un meci în format live stream trebuie să apeşi doar pe căsuţa de live din dreptul meciului respectiv. Astfel ţi se va deschide o căsuţă cu transmisiunea evenimentului iar din acel moment vei putea urmări meciul respectiv şi după să plasezi pariurile câştigătoare.

Dacă ai un program mai aglomerat, cei de la Sportingbet îţi oferă opţiunea de a vizualiza programul evenimentelor viitoare ce vor fi puse la dispoziţia ta pentru a le urmări în format live.

Concluzii

Dacă informaţiile despre oferta de pariuri live Sportingbet ți se pare interesante, nu îţi rămâne decât să îţi deschizi un cont nou Sportingbet pariuri. Acolo te vor aştepta şi oferte exclusive, de pe urma cărora vei putea avea câștiguri impresionante la pariuri sportive.

Ţine cont zi de zi de sfaturile noastre şi pe termen lung vei intra în liga câștigătorilor!