casa pariurilor live
Andrei ReF
24 februarie 2021

Casa Pariurilor Live – Oferta de pariuri live Casa Pariurilor

Una dintre cele mai eficiente servicii pe care le poate oferi un operator de pariuri sportive se regăsește în secțiunea live de pe platforma acestuia. Casa Pariurilor are una dintre cele mai complexe și performante categorii de pariuri live. Acolo te poți bucura de multe funcționalități și de o ofertă de evenimente live variată. Ne concentrăm astăzi pe acele detalii care fac din categoria de Casa Pariurilor Live un mediu prielnic pentru toți iubitorii de pariuri live.

Casa Pariurilor Live – Ce poți face în secțiunea de pariuri în timp real

În primul rând, website-ul celor de la Casa Pariurilor are o secțiune special creată pentru pariurile sportive live O poți accesa din meniul principal apăsând butonul “LIVE”. Abia acum începe distracția. Chiar și secțiunea de pariuri Live este împărțită în 3 categorii sau funcționalități. Live simplu, Multiview și Calendar.

  • La Live ai o privire de ansamblu asupra tuturor evenimentelor de la Casa Pariurilor live, din toate categoriile de sporturi și turnee. De aici poți administra toate evenimentele în același timp pentru că ai și pariurile disponibile. Poți paria pe o varietate de pronosticuri începând de la goluri și rezultat final. Și până la marcatori și cine crezi că va câștiga restul meciului
  • În categoria Multiview ai aceleași evenimente care au loc live, dar poți să deschizi câte un meniu de pronosticuri pariuri separat pentru fiecare meci. În stânga vei vedea o listă cu toate sporturile și evenimentele care au loc în momentul în care tu ești pe platformă. Trebuie să bifezi evenimentele care te interesează și să apeși butonul “Salvați”. Urmează să ți se deschidă câteva meniuri verticale în care ai toate pariurile live disponibile pentru evenimentul respectiv. Poți avea acces la peste 40 de pariuri diferite pentru un singur meci live. Parcă nu sună rău această ofertă de la Casa Pariurilor Live , nu?
  • Calendarul este cea mai importantă unealtă din toată oferta Casa Pariurilor Live. Și va deveni cel mai bun prieten al tău. În calendar poți vedea toate meciurile care sunt pe cale să înceapă în ziua respectivă, din toate sporturile. De exemplu, poți vedea meciurile live din fotbal, tenis, rugby, tenis de masă care vor apărea în următoarea oră. Calendarul îți arată la ce ora vor începe și din ce liga face parte evenimentul respectiv.

Oferta Casa Pariurilor live – Ce pariuri poți face și la ce evenimente

Ceea ce are nevoie fiecare parior la live-uri este de o ofertă cât mai elaborată. Asta pentru a putea crea combinații între evenimente. Dar și strategii de siguranță. Casa Pariurilor reușește să ofere toate aceste beneficii. Există, însăși multe alte surprize și secțiuni de live care să te ajute să iei deciziile corecte.

Evident, în categoria de pariuri live, vei putea la orice ora să găsești evenimente din sporturile populare și preferate de toți pariorii. Casa Pariurilor Live înseamnă mai ales pariuri în timp real pe Fotbal, Baschet, Tenis, Rugby, Tenis de Masă, Volei. În toate aceste sporturi poți chiar să găsești evenimente și în timpul nopții.

Important este că în toate sporturile pe care toți pariorii le preferă, vei avea acces la ligile și turneele importante. Dar nu lipsesc nici ligile mai puțin cunoscute. Evident, poți să pariezi pe toate evenimentele care au loc în Seria A din Italia, în Primera Division, Liga Campionilor. Oferta continuă și pentru Campionatul Mondial, campionate din Turcia, Brazilia, Polonia, fotbal Scoția, Țara Galilor și multe, multe alte meciuri.

Pariuri live pe eSports la Casa Pariurilor

Pe platformă am mai găsit un amănunt interesant pentru iubitorii de jocuri video, dar și pasionații de pariuri live. Când am verificat oferta de la Casa Pariurilor Live, am observat că poți paria în regim live și la Esports. Adică meciurile de la campionatele de Counter Strike, DOTA sau League of Legends.

Deci pentru aceia dintre voi care îmbină jocurile video cu pofta de a paria pe echipa favorită, Casa Pariurilor a reușit să vă mulțumească și pe voi. Pe lângă meciurile din eSports, vei putea să pui pronosticuri și pe meciurile amicale.

Merită să îți înregistrezi un cont la Casa Pariurilor?

Merită mai mult decât îți închipui și spun asta pentru că nu devii un simplu membru pe o platformă obișnuită. Vei face parte din comunitatea tuturor pariorilor profesioniști și a analiștilor de evenimente sportive. Vei face parte dintr-o comunitate închegată care are nevoie de servicii premium și analize la sânge. Iar cu ajutorul uneltelor de la Casa Pariurilor vei reuși.

Bonusurile oferite tuturor jucătorilor înregistrați sunt cele care ar trebui să te facă să te simți că și cum ai din start un avantaj. În primul rând, dacă te înregistrezi acum, vei avea un bonus de bun venit Casa Pariurilor până la 600 RON. Mai mult decât atât, din când în când, Casa Pariurilor oferă promoții exclusiv pentru categoria de pariuri sportive. Ai putea pentru câteva zile și într-un anumit context de promoție, să primești banii înapoi dacă unele meciuri de pe biletul tău nu au ieșit așa cum te așteptai. Promoții pot fi multe. Doar să fii la curent cu ele atunci când apar.

Casa Pariurilor meciuri live – Unde poți găsiți rezultatele

În partea dreaptă a paginii website-ului există un buton de “Rezultate”. Dacă îl apeși, vei observa că ai posibilitatea să analizezi Casa Pariurilor rezultate live . Nu doar că îți arată toate evenimentele care au avut loc și care urmează să aibă loc, dar îți oferă rezultatele și toate pariurile care ar fi fost câștigătoare la acel eveniment.

De exemplu, pentru un meci de fotbal care s-a terminat cu rezultat final 1, secțiunea de Casa Pariurilor rezultate live îți oferă și restul pariurilor câștigătoare. Prima repriză X, Toate tipurile de handicap, toate pariurile pe goluri, cornere, cartonașe și multe alte pariuri. Dacă preferi să pariezi live din agenție, vezi atunci articolul nostru despre program Casa Pariurilor!

Concluzie

Pariurile live au ajuns la cu totul alt nivel în platforma celor de la Casa Pariurilor. Totul este mai simplu de utilizat și urmărit, evenimentele sunt mai multe și din categorii variate. Modul în care poți să urmărești progresul pronosticurilor tale este uimitor de eficient. Încearcă și tu să pariezi live la Casa Pariurilor și spune-ne cum ți s-a părut!