betano fotbal

Betano Fotbal – Oferta Generală & Promoții

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: iunie 17, 2024
5/5 - (1 vote)

Este aproape imposibil să nu fi auzit cel puțin o dată de Betano. Pe lângă faptul că Betano este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate case de pariuri de la noi din țară, Betano oferă și un cazinou bogat și complet. Însă, nu despre asta urmează să vorbim în cele ce urmează. Ci despre agenția de pariuri online Betano și cu ce vine ea în întâmpinarea utilizatorilor în materie de fotbal.

Despre Betano Romania de multe ori s-a spus că este chiar cea mai bună casă de pariuri online. Asta deși a apărut abia pe la jumătatea anului 2017.

Nu putem spune cu exactitate dacă este sau nu cea mai bună casă de pariuri. Dar cu siguranță se duelează pentru acest titlu cu granzii nișei. Tocmai de aceea, pe parcursul articolului nostru urmează să trecem în revistă informații generale despre secțiunea de fotbal a operatorului.

Oferta Generală Fotbal Betano

Nu putem decât să ne arătăm încântați de faptul că la Betano secțiunea Fotbal am descoperit o ofertă cât se poate de bogată. După cum oricine poate că s-ar aștepta, de cea mai bogată ofertă dintre toate sporturile, are parte fotbalul.

Avem secțiuni dedicate turneelor pentru echipele naționale și cele de club din Europa. Dar putem să observăm că ni se pun la dispoziție competiții din peste 60 de țări, de pe toate continentele.

Astfel, chiar dacă în Europa nu sunt evenimente sportive importante pe care să pariezi, vei regăsi în oferta Betano meciuri din campionate mai puțin cunoscute. Vorbim aici despre campionate precum al Gambiei, Ugandei, Kenyei, și așa mai departe.

Din punct de vedere al opțiunilor de pariere per eveniment pe care această casă de pariuri le oferă, cele mai multe variante de pariere vor fi regăsite, după cum e și normal, în cazul campionatului de la noi din țară. Dar și la competițiile internaționale ale echipelor naționale sau competițiile de club de mare anvergura găsești opțiuni de pariere pe săturate!

Varietate de pariuri pe campionatul intern

De exemplu, pentru campionatul României, îți sunt puse la dispoziție peste 250 de variante de pariuri. Despre Betano trebuie să specificăm că a fost o bună perioadă de timp și sponsorul campionatului Ligii 1. Acum, case de pariuri este sponsorul a două dintre echipele cu pretenții din campionatul intern, CSU Craiova și FCSB.

Dar nu doar campionatul Ligii 1 este unul bogat din punct de vedere al opțiunilor de pariere Betano fotbal, ci și cel al Ligii a 2-a. Acolo vei putea alege din peste 100 de variante de pariu pe meci.

Din punct de vedere al cifrelor, pentru un meci de Champions League vei putea să alegi din peste 200 de variante de pariere. Putem afirma fără niciun dubiu că avem de-a face cu una dintre cele mai bogate oferte.

Însă, în oferta Betano vei putea paria și pe alte sporturi și competiții pe lângă fotbal. Poți să alegi din alte peste 25 de sporturi!

Betano Fotbal – Secțiunea de pariuri live și livestreamurile oferite

Pe lângă faptul că Betano Fotbal îți oferă suficiente opțiuni de pariuri per evenimente, din competiții de care probabil nici nu ai auzit până la a plasa un prim pariu, trebuie să trecem în revistă și detalii despre secțiunea de pariere live a acestei case de pariuri.

Putem să afirmăm, fără niciun dubiu, că și din punct de vedere al acestor două lucruri, Betano stă foarte bine. Secțiunea de pariuri live Betano este de departe una din cele mai bune la care ai putea avea acces. Iar serviciul de live-stream este probabil cireașa de pe tort.

Astfel, la Betano vei putea să urmărești transmisiuni live din cadrul a celor mai mari campionate. Vorbim aici despre Bundesliga, La Liga, Serie A și Ligue 1. Dar și de alte mii, poate chiar zeci de mii de meciuri ce sunt transmise în cadrul acestei secțiuni de-a lungul timpului.

Promoții oferite de către Betano

Evident, orice nou parior ce ia hotărârea de a-și deschide un cont la casa de pariuri Betano va putea beneficia de acel bonus de bun venit. Însă, pe lângă aceste bonus, Betano mai vine în întâmpinarea utilizatorilor deja prezenți pe platformă și cu alte promoții interesante.

O primă promoție interesantă ar ține de faptul că în cazul în care ai optat pentru un pariu simplu la un meci de fotbal, iar meciul se termină 0-0, banii urmează a-ți fi returnati. Totodată, BetCombo este o altă promoție interesantă. Așa vei putea să plasezi mai multe pariuri pe același eveniment, făcând asta doar pe un singur bilet.

În cazul în care ești printre clienții fideli sau clienții cu vechime ai Betano, ai putea fi contactat de către aceștia pentru anumite oferte exclusive.

Probabil că cea mai apreciată ofertă de la Betano ține de oferta din care poți câștiga FreeBet-uri. Pentru a putea beneficia de un astfel de FreeBet Betano, trebuie să realizezi anumite task-uri. Astfel, ai putea câștiga freebet-uri în valoare de 10 și până la 25 de lei de jucat pe fotbal Betano.

Nu în ultimul rând, Betano Master este o altă promoție interesantă. Acolo va trebui să selectezi scorurile corecte în cadrul anumitor evenimente. Dacă vei ghici câteva dintre acestea, sau chiar pe toate, vei putea să câștigi anumite sume de bani. Roata Norocoasă și-a făcut și ea prezența la Betano, iar aceasta poate fi învârtită zilnic de către utilizatorii casei de pariuri.

Concluzie

În concluzie, nu putem să afirmăm decât un lucru: Betano reprezintă, în mod cert, numele uneia dintre casele de pariuri online de top de la noi din țară, mai ales pe fotbal. Asta pentru tot ceea ce poate oferi utilizatorilor săi, de la ofertă de pariere și până la promoțiile existente. Dar și metodele de plată securizate. CItește și despre oferta de pariuri Magnumbet. Dacă ești în căutare de ponturi fotbal, vezi pe site o secțiune specială. Dar intră și pe canalul de Telegram Beturi pentru extra ponturi gratis!