cont baumbet
Andrei ReF
17 martie 2021

Cum îți deschizi un cont Baumbet? Totul despre înregistrare Baumbet

5/5 - (1 vote)

Ai văzut sau auzit recent de o promoție organizată de Baumbet sau vrei să încerci pariurile lor. Îți este necesară înregistrarea Baumbet? Pentru a-ți simplifica întreg procesul, venim în ajutorul tău. Ne-am gândit că ar fi foarte folositor dacă ai avea un ghid care să includă toți pașii parcurși pentru creare cont Baumbet pe care să îl urmezi. În acest fel, vei putea să îți creezi contul imediat pentru a începe să pariezi cât mai repede. Cum fac cont pe Baumbet? Îți spunem noi în cele ce urmează.

Iată ce trebuie să faci pentru a face o inregistrare Baumbet urmând câțiva pași simpli:

Pasul 1 – Mergi pe website-ul operatorului pentru a începe înregistrarea unui cont Baumbet

Procesul de Baumbet inregistrare nu poate avea loc decât pe website-ul operatorului deci totul trebuie să se întâmple acolo. Tot ce trebuie să faci este să accesezi una din ofertele dedicate operatorului prezentate pe site-ul nostru. De acolo vei ajunge la o pagina principala Baumbet. Acolo ai informații despre bonusuri, meciuri, jocuri, dar și butoanele pentru autentificare și înregistrare. În acest pas nu mai trebuie decât să apeși pe butonul galben cu textul “Înregistrare”. Astfel, începe procesul de creare cont Baumbet. Nu uita că ai și un bonus de bun venit Baumbet de 500 lei!

Pasul 2 – Cont Baumbet și informațiile necesare pentru înregistrarea acestuia

Cum fac cont pe Baumbet, pasul 2: După apăsarea butonului de înregistrare vei fi redirecționat către pagina unde se află formularul ce trebuie completat pentru ca toate datele tale să fie asociate unui cont Baumbet online valid și activat. Acest formular ce trebuie completat este împărțit în 3 categorii. Prima categorie conține numai câmpuri ce trebuie completate folosind informațiile care vor fi asociate strict contului.

Fiecare câmp ce trebuie completat are asociate și indicații legate de toate informațiile care trebuie trecute în câmpul respectiv.

  • Formularul începe cu Prenumele și Numele utilizatorului care înregistrează Baumbet cont nou.
  • Utilizator – Este al doilea lucru important din acest formular pe care trebuie să îl scrii în acest formular de inregistrare Baumbet . Numele de utilizator va apărea mereu pe platformă și în contul tău de jucător. Așa vei fi identificat în timpul sesiunilor tale de joc. Poți alege ce nume de utilizator îți dorești în procesul de Baumbet creare cont, atât timp cât nu este vulgar. El trebuie să conțină între 3 și 20 de caractere, cifre sau simboluri.
  • Parola și confirmarea parolei – Parola este acul de siguranță al contului pe care numai utilizatorul acestui cont Baumbet ar trebui să îl cunoască. La Baumbet inregistrare ești obligat să îți alegi o parolă pe care o vei scrie încă o dată în cel de-al doilea câmp pentru a o confirma. Parola ar trebui să fie suficient de puternică pentru ca nimeni să nu o poată ghici, iar tu să poți să îți ții activitatea în siguranță.

Ai nevoie de o adresă de email pentru Baumbet cont nou

  • E-mail – Adresa de e-mail va fi necesară și pentru verificare Baumbet, pentru activarea contului tău, dar și pentru a putea primi ocazional informații despre noutățile și promoțiile care apar pe Baumbet. Trece în acest câmp de inregistrare Baumbet o adresă pe care o folosești și care este activă.
  • Data nașterii – Un cont poate fi creat numai de către persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani. Acest câmp este obligatoriu pentru a verifica dacă cel care intenționează să creeze un cont nou a depășit vârsta majoratului. Sfârșitul formularului pentru deschidere Baumbet cont nou mai are două câmpuri pentru limba vorbită de utilizator și de moneda folosită pentru tranzacționare.

Pasul 3 – Baumbet Inregistrare – Informațiile personale ale utilizatorului

Informațiile personale sunt cele care aparțin utilizatorului și au rost de a identifica persoana, de a crea identitatea și de a oferi abilitatea de a efectua depuneri, retrageri și de a tranzacționa folosind platforma. În același timp, sunt foarte importante pentru a dovedi dacă persoana care a aplicat pentru o inregistrare Baumbet este majoră sau pentru a putea duce la bun sfârșit un proces de verificare Baumbet.

A doua parte a formularului începe cu un câmp în care trebuie să bifezi răspunsul la întrebarea “Sunteți rezident român?”. Răspunsurile disponibile sunt Da sau Nu.

  • CNP – Câmpul dedicat codului numeric personal este obligatoriu pentru deschidere cont Baumbet. Pentru a identifica unde se află codul numeric personal, acesta poate fi găsit pe buletinul de identitate. Este acel cod de 13 cifre. Câmpul imediat următor este cel în care va trebui să treci Rezidența Fiscală.
  • Orașul, codul poștal și adresa – În următoarele câmpuri care urmează nu trebuie decât să treci datele simple pe care le știm cu toții. Orașul în care locuiești, codul poștal aferent adresei tale de domiciliu care se regăsește și în buletin și adresa propriu-zisă. În cazul în care ai dificultăți în a găsi codul poștal corect, acesta poate fi găsit foarte ușor la o căutare pe Google. Trebuie doar să introduci strada și orașul urmate de sintagma “cod poștal”.

A doua parte a formularului de înregistrare se finalizează cu trecerea țării de domiciliu și a numărului de telefon. Te sfătuim să treci un număr de telefon personal, deoarece este posibil ca o verificare Baumbet să fie făcută și în această modalitate, folosind un apel sau un sms telefonic.

Pasul 4 – Informațiile de securitate și finalizarea înregistrării unui cont Baumbet

Ultima etapă a formularului de deschidere a unui cont online Baumbet este și cea mai scurtă. Este compusă doar din 3 câmpuri și nu va trebui decât să alegi o întrebare de securitate la care să răspunzi. Întrebarea de securitate este de obicei folosită pentru a vedea dacă în spatele înregistrării se află o persoană adevărată, dar poate fi folosită și pentru a valida proprietatea contului proaspăt creat.

În acest moment nu mai trebuie decât să introduci codul unic afișat în stânga formularului de Baumbet activare cont și să bifezi cele 3 căsuțe de la sfârșitul formularului. Aceste 3 căsuțe vor atesta faptul că ai împlinit vârsta de 18 ani, că ești de acord cu termenii și condițiile operatorului pentru deschidere cont Baumbet. De asemenea, poți confirma și că îți dorești să primești ocazional informații despre bonusuri sau promoții organizate de aceștia.

Apasă butonul “ÎNREGISTRAȚI-VĂ” și vezi cum un nou Baumbet cont este creat, iar tu ai toate drepturile asupra lui. Baumbet creare cont este un proces simplu, care îți va aduce multe beneficii. Dar mai întâi citește și despre cum activez contul la Baumbet .

Verificare Baumbet – Ce faci după ce creezi un cont Baumbet

De cele mai multe ori, un operator de pariuri sportive precum Baumbet va avea nevoie din partea utilizatorilor de o dovadă că aceștia îndeplinesc toate condițiile trecute în formularul de înregistrare. Acest lucru înseamnă că orice utilizator care a trecut de procesul de Baumbet inregistrare și a creat un cont nou va trebui să încarce o poză cu documentele care atestă acele informații.

Cum activez contul Baumbet? Buletinul este cel care va fi cerut de fiecare dată pentru activare cont Baumbet. El nu este singurul document pe care trebuie să îl pozezi și să îl încarci pe website. Procesul de verificare îți va cere să încarci o poză de buletin, o dovadă a adresei trecute în formularul de deschiderea al Baumbet cont online , dar și o dovadă a metodei de plată pe care o folosești.

Pentru validare cont Baumbet va trebui să încarci o poză cu actul tău de identitate, o poză cu un extras de cont sau o factură la utilități, dar și o poză a cardului tău credit. Sau una cu portofelul electronic Skrill sau Neteller în cazul în care vrei să utilizezi această metodă. Dar activare cont Baumbet nu îți va lua prea mult. Și odată activat contul, poți beneficia de multe promoții interesante, precum ar fi și pariurile gratuite săptămânale de la Baumbet!

Cum încarci documentele pentru verificare cont Baumbet

Dacă vei intra în cont Baumbet online și vei accesa butonul “Verificare cont”, vei observa că există o secțiune pentru fiecare document ce trebuie încărcat în procesul de validare cont Baumbet. Poți folosi metoda pusă la dispoziție de platformă pentru activare cont Baumbet. O altă soluție este că poți trimite toate documentele la adresa de mail suport@baumbet.ro.

Concluzie – Înregistrare Baumbet

Baumbet inregistrare este un proces necesar pentru fiecare jucător nou. Acest proces trebuie efectuat o singură dată pentru a putea beneficia de oferte, promoții și cote bune în mod constant. Dacă ai nevoie și de alte informații legate de procesul de înregistrare pentru acest operator, aruncă o privire pe site-ul nostru, mai ales la recenzia Baumbet pariuri. BETuri îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Până atunci, sperăm că ți-am răspuns la întrebarea cum îmi fac cont la Baumbet. Spor(t) la pariuri!