depunere sportingbet
Cristi Geiger
1 ianuarie 2024

Depunere Sportingbet – Metodele de depunere la Sportingbet

5/5 - (1 vote)

Sportingbet este o casă de pariuri ce a venit cu multe noutăţi pe piaţa de pariuri din ţara noastră. Deoarece suntem siguri că vrei să simţi şi tu această experienţă a pariurilor, o să continuăm seria ghidurilor noastre. În acest articol, venim cu informaţii despre depunere Sportingbet.

După ce în articolul precedent ai fost informat cu toate detaliile privind creare cont Sportingbet, acum o să vorbim despre condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a efectua o Sportingbet depunere. Ca şi la celelalte case de pariuri la care ai cont, primul pas pentru a ajunge să pariezi şi să câştigi este să efectuezi o depunere.

Vei vedea că şi paşii pentru efectuarea unei depuneri sunt foarte simpli. Suntem siguri că dacă ai reuşit să îţi deschizi contul şi să îl validezi, va fi floare la ureche să efectuezi prima depunere la Sportingbet. Această depunere este foarte importantă deoarece în funcţie de suma depusă, ai şansa să beneficiezi de un bonus de bun venit Sportingbet. În cadrul acestui articol o să îţi detaliem condiţiile de depunere, suma minimă ce poate fi depusă dar şi despre timpul de procesare a acestei tranzacţii. Toate aceste informaţii te vor ajuta să câştigi la pariuri sportive.

Depunere minima Sportingbet – comision depunere Sportingbet

Ca toate casele de pariuri şi cei de la Sportingbet au o depunere minimă. Ceea ce face din Sportingbet să fie o casă de pariuri specială este faptul că depunerea minimă este de 20 de lei. Această depunere este pentru fiecare metodă de Sportingbet depunere.

Ține cont și de următorul aspect. Legislația națională în vigoare le determină pe casele de pariuri online să aplice următoarea procedură: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit făcut de tine și 1% comision retragere.

Paşii de urmat pentru realizarea unei depuneri

Depunerea se realizează foarte uşor. Pașii sunt următorii:

 • În primul rând trebuie să te loghezi în contul tău Sportingbet
 • Apoi trebuie să apeşi butonul DEPUNERE pe care îl ai în dreptul username-ului.
 • Nu îţi mai rămâne decât să alegi metoda prin care vrei să depui şi suma.

Metode de depunere Sportingbet

O să vorbim despre metodele puse la dispoziţie de această casă de pariuri pentru ca tu să ajungi cât mai repede să pariezi.

Sportingbet depunere prin card de debit sau credit

Acest tip de depunere minim Sportingbet este cel mai popular tip de depunere pentru pariorii din ţara noastră. Paşii de urmat sunt foarte uşor şi sunt accesibili tuturor. Atunci când îţi înregistrezi cardul sau efectuezi prima depunere trebuie să efectuezi următoarele acţiuni:

 • Suma pe care vrei să o depui în contul de pariuri
 • Număr card: Numărul de 16 cifre de pe faţa cardului
 • Data expirării
 • CVV2: Numărul de securitate de pe spatele cardului format din 3 cifre

Aceste informaţii sunt necesare doar atunci când îţi înregistrezi cardul sau efectuezi prima depunere. După aceea, ajunge să introduci doar suma pe care vrei să o depui şi CVV2, numărul de 3 cifre de pe spatele cardului. Trebuie să ţii cont că în urma acestui tip de tranzacţii banii tăi vor fi în cont aproape instantaneu. Din momentul depunerii te vei putea bucura de spectacolul pariurilor Sportingbet.

Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut. Asta întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

Depunere Sportingbet prin transfer bancar

Pentru a putea realiza acest tip de depunere, este necesar să ai o serie de informaţii despre casa de pariuri Sportingbet pentru a le completa la bancă. Aceste informaţii le poţi obţine de pe site-ul lor, dar şi dacă iei legătura cu un operator al casei de pariuri. Informaţiile necesare sunt următoarele:

 • Bancă
 • Cont
 • IBAN
 • Cod SWIFT sau BIC

Depunere prin Skrill

Skrill este un portofel electronic prin intermediul căruia unii dintre pariori aleg să depună în conturile de pariuri pentru a nu divulga informaţii despre contul de pariuri la bancă. Ceea ce este foarte important este că trebuie să utilizezi aceeaşi adresă de mail atât pentru contul Sportingbet, cât şi pentru Skrill. Dacă nu este aceeaşi adresă de mail tranzacţia îţi va fi blocată. După ce ai validat depunere Sportingbet din contul de pariuri, trebuie să te loghezi pe Skrill pentru a accepta tranzacţia şi de acolo. Toate tranzacţiile se întâmplă în cea mai mare siguranţă.

Sportingbet depunere prin Paysafecard

Paysafecard este o metodă de depunere accesibilă şi celor care nu au un cont bancar. Paşii de urmat la această depunere sunt extrem de simpli. Astfel, suntem siguri că nu vei întâmpina niciun fel de probleme.

În primul rând trebuie să achiziţionezi un Paysafecard, de la unul din punctele de vânzare. Apoi vei primi un cod pe care îl vei introduce pe site-ul Sportingbet. Astfel în doar câteva minute după ce ai achiziţionat acel Paysafecard, mai sunt doar câteva minute până când banii vor fi în contul tău.

Concluzii

Depunere Sportingbet este un articol ce vine în ajutorul tău pentru a avea o aventură mai uşoară pe acest site. Credem că acum Sportingbet nu mai are nicio necunoscută pentru tine. Nu uita că avem și o recenzie Sportingbet disponibilă pe site.

Stai aproape de Beturi.ro pentru noi articole dar şi pentru ponturi câştigătoare!