depunere baumbet
Cristi Geiger
18 martie 2021

Depunere Baumbet – Totul despre procesul de Baumbet depunere

Cele mai populare metode de plată sunt cele pe care le avem la îndemână și care ne satisfac nevoia cât mai repede. Acestea sunt disponibile și pentru a efectua o depunere Baumbet. Procesul de tranzacționare cu platforma funcționează repede și sigur.

În acest articol vom vorbi despre toate metodele de Baumbet depunere. Vei afla care sunt pașii prin care un utilizator trebuie să treacă pentru a nu întâmpina dificultăți. Dar și care sunt sumele minime și maxime pe care le poți tranzacționa. Citește în continuare pentru că îți oferim și câteva informații despre bonusurile disponibile la Baumbet.

Prima depunere Baumbet – Ce trebuie să faci înainte de acest pas

Pentru ca un utilizator obișnuit să poată să efectueze prima depunere Baumbet, acesta trebuie să devină un membru al comunității. Acest lucru se poate face numai înregistrând un cont pe platformă, urmând pașii care te îndrumă prin tot procesul de înregistrare Baumbet. Pentru a face asta trebuie să accesezi unul din linkurile de pe site-ul nostru și să urmărești pașii descriși în articolul aferent din zona de Ghid Pariuri.

Depunere Baumbet și toate metodele disponibile pentru a face asta în siguranță

Baumbet este disponibil pentru jucători din toate colțurile țării și cu posibilități diferite de a efectua tranzacții bancare. Acest operator pune la dispoziție mai multe metode pentru ca un utilizator să efectueze prima depunere Baumbet. Sau pentru toate celelalte care urmează după aceea. Metodele de depunere Baumbet pot fi diferite, ele putând fi efectuate prin transferuri bancare rapide, prin carduri bancare, prin portofele electronice sau furnizor de servicii de plăți privați. Iată câteva informații despre toate metodele de Baumbet depunere disponibile și care sunt sumele minime pe care le poți depune folosindu-le.

Depunere Baumbet folosind Cardul bancar sau de credit

Cardurile bancare folosite pentru a depune bani pe Baumbet pot fi atât Visa cât și Mastercard. Avantajul la o depunere bani Baumbet folosind cardul bancar este că are loc instant fără să fie nevoie să aștepți. Suma minimă pe care trebuie să o depui folosind cardul de credit este 50 RON, iar cea maximă poate ajunge chiar și până la 9000 RON.

Depunere bani Baumbet folosind portofelul electronic

Există destui pariori care folosesc metode mai tehnologizate pentru a efectua plăți. Există portofele electronice precum Neteller sau Skrill care te ajută să faci aceste tranzacții online mai rapid. Este bine de știut că acest serviciu se desfășoară în cele mai sigure și rapide condiții. Suma minimă necesară pentru o astfel de depunere este de 50 RON, 9000 RON fiind suma maximă. Și pentru o Baumbet depunere minimă de acest gen, timpul de tranzacționare este instant.

Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

Prima depunere Baumbet prin Paysafecard

Paysafecard este și va rămâne una dintre soluțiile care îi scapă pe pariori de problemele întâmpinate de întârzierea serviciilor bancare sau de momentele când nu există o agenție bancară în apropiere. Paysafecard funcționează în mod diferit.

Pentru depunere este nevoie de un bancomat special care să genereze un cod, dar în continuare este folosit. Depunere minima Baumbet și cea maximă rămân tot 50 RON, respectiv 9000 RON. Viteza de depunere este instantanee. Va exista și un comision depunere Baumbet , dar toate casele de pariuri online au asta acum.

Nu uita că ai mai multe detalii despre operator în recenzia Baumbet pariuri, de pe BETuri.ro!

Care sunt pașii de urmat pentru un depozit Baumbet folosind cardul de credit

Cum depun la Baumbet:

  • Pasul 1 – Primul pas pentru a putea depune bani în contul tău de pe Baumbet este să te loghezi pe website și să te asiguri că ai contul activat. Apasă apoi butonul “Depozit de bani” pentru a fi redirecționat la meniul în care vei alege metoda de depunere bani Baumbet.
  • Pasul 2 – Alege metoda de plată cu cardul de credit VISA sau MasterCard și completează toate câmpurile necesare din formularul care a apărut în pasul următor.
  • Pasul 3 – Completarea formularului este foarte importantă deoarece toate datele vor trebui să fie introduse corect. Iată ce date trebuie să introduci în acest formular de depunere:
  1. Tipul de card folosit: Aici vei avea de ales dintre VISA sau MasterCard.
  2. Numărul cardului: Trebuie să introduci numărul de 16 cifre de pe fața cardului.
  3. Data expirării: Data de expirare a cardului este trecută tot pe fața acestuia, imediat sub număr.
  4. Codul CVV/CVC: Codul CVV conține de obicei 3 cifre și este identificat pe spatele cardului
  5. Deținătorul cardului: Numele utilizatorului așa cum este trecut pe card

Bifează căsuța care atestă că ești de acord cu termeni și condițiile acestui proces și apasă butonul de “Aprobare a plății”. Atenție și la comision depunere Baumbet în acest caz.

Care sunt pașii de urmat pentru o depunere bani Baumbet folosind Portofelul Electronic

Pentru a folosi un portofel electronic, vei avea mai puține date de completat, deoarece folosind un astfel de serviciu îți va simplifică destul de mult întreg procesul de depunere minima Baumbet.

Pașii sunt asemănători, doar că în meniul în care alegi metoda de plată, vei alege Skrill sau Neteller. Va fi generat un câmp în care utilizatorul trebuie să introducă ID-ul și parola folosite pentru a se loga în contul serviciul electronic folosit.

În acest moment, utilizatorul este redirecționat către website-ul oficial Skrill sau Neteller pentru confirmarea tranzacției. Imediat ce tranzacția a fost confirmată, banii vor apărea în balanța contului Baumbet, imediat.

Ce avantaje vin la pachet cu primul depozit Baumbet – comision depunere Baumbet

Prima depunere îți poate aduce și câteva avantaje în funcție de promoțiile disponibile sau dacă ai creat un cont nou și este prima dată când încerci să tranzacționezi pe Baumbet.

De exemplu, poți să primești un bonus de bun venit oferit de Baumbet tuturor jucătorilor noi sau poți să alegi una dintre ofertele care sunt disponibile pentru depuneri. Baumbet bonus de bun venit este în valoare de 100% la primul depozit. Practic, dacă prima ta depunere se încadrează sub suma de 500 RON, o vei primi încă o dată din partea celor de la Baumbet. Exemplu: O depunere de 350 RON va veni la pachet cu un cadou de alți 350 RON din partea Baumbet.

Un depozit de 650 RON va veni la pachet cu un cadou de alți 500 RON din partea Baumbet deoarece limita bonusului se încadrează până în suma de 500 RON. Oricum, bonusul este destul de substanțial. Prima ta depunere va fi dublată gratuit.

În plus, la Baumbet pariuri, cu cât plasezi mai multe bilete, cu atât vei primi un freebet mai mare, de până la 500 Ron. Despre pariurile grautite săptămânale Baumbet avem de asemenea un articol pe site.

Nu uita că legislația în vigoare îi determină pe operatorii de pariuri online să aplice următoarea procedură: ți se va lua un comision depunere de 2% pentru fiecare depozit realizat de tine și 1% comision retragere pariuri online.

Concluzii

Procesul de depunere este un lucru prin care orice jucător trebuie să treacă. Mulțumită echipei de la Baumbet, depunerea banilor în cont nu mai reprezintă un impediment și nici un aspect care să prezinte dificultăți. Totul este mai simplu, mai rapid și mai eficient. Fii informat, fii inspirat, pariază alături de echipa BETuri!