baumbet contact
Andrei
18 martie 2021

Află totul despre contact Baumbet – Cum intri în legătură cu echipa Baumbet?

Baumbet contact vă oferă posibilitatea de a lua legătura cu operatorul. Acest lucru se face rapid și profesionist.

Dacă întâmpini probleme cât ești pe site-ul Baumbet trebuie să știi că angajații din Baumbet support team sunt mereu pregătiți să-ți furnizeze ajutorul necesar. Un pariu nevalidat, probleme tehnice, o retragere întârziată sunt câteva din complicațiile care pot să dea bătăi de cap unui utilizator. Nu te stresa. Orice problemă are o rezolvare.

Folosește cu încredere Baumbet contact. Operatorul comunică cu jucătorii prin căile obișnuite: telefon, live chat și e-mail Baumbet.

Contact Baumbet – Clientul are 3 variante

Baumbet este de multă vreme pe piața din țara noastră. Există săli de jocuri de aproape 10 ani. Ele sunt răspândite în mai multe județe din țară. Platforma online a fost lansată de 3 ani și este foarte dinamică și bine închegată, jucătorul fiind mereu conectat la orice eveniment sportiv de pe planetă.

Cum contactez Baumbet pariuri? Există trei linii de comunicare:

 • Telefon Baumbet: +40374941858
 • Email: suport@baumbet.ro
 • Live chat Baumbet: luni-duminică, între orele 09:00 – 22:00

Ce drepturi are un jucător? Baumbet contact

Fiecare client nou are mai multe drepturi pe care ar fi bine să le cunoască. Este important să fii informat. Vorbim mai întâi despre datele cu caracter personal.

Un utilizator are acces la date, având șansa să modifice anumite erori sau schimbări apărute de la momentul furnizării informațiilor inițiale. În momentul în care este închis un cont, clientul poate cere ștergerea completă a acestor date. De asemenea, se poate solicita restricționarea procesării informațiilor personale sau se poate obiecta referitor la prelucrarea acestora.

Orice reclamație sau plângere trebuie trimisă pe adresa de email Baumbet menționată anterior. Compania va analiza orice cerere și va răspunde cât mai repede cu putință.

Totodată, trebuie să ai în vedere și politica de confidențialitate a acestui operator. Întreabă Baumbet echipa de suport despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le oferi la înscriere.

Baumbet Contact – Securitatea jucătorului

Dacă ai rătăcit parola sau dacă cineva a aflat numele de utilizator, nu trebuie să intri în panică. Ia legătura cu angajații serviciului pentru clienți. Se va soluționa îndată orice încurcătură.

Sfaturi și reguli privind securitatea unui jucător:

 • Alege-ți singur o parolă.
 • Ai grijă ca parola să fie cât mai sigură. Nu alege ceva comun sau personal.
 • Alege-ți un nume adecvat de utilizator (nu e permis un nume deja existent pe site).
 • Informațiile personale nu trebuie să fie dezvăluite nimănui.
 • Dacă parola a fost compromisă, schimb-o imediat sau apelează în grabă la Baumbet contact.

Atenție! Dacă observi o greșeală pe site ia legătura cu Baumbet echipa de suport . Nu profita de eroarea descoperită. Acest lucru este ilegal.

Soluționarea reclamațiilor – Contact Baumbet

Baumbet contact va încerca să găsească cât mai repede o soluționare a problemelor semnalate de către un client. Anumite investigații sunt însă mai detaliate, iar răspunsul poate veni cu întârziere.

Un jucător trebuie să fie conștient că orice plângere făcută la mai mult de 7 zile de la momentul înregistrării tranzacţiei respective nu va fi luată în considerare.

O reclamație trebuie să conțină informații clare despre problemele semnalate, dar și despre identitatea utilizatorului.

Departamentul contact Baumbet are 14 de zile la dispoziție pentru a răspunde unei plângeri. Un client poate semnala problemele la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc dacă este nemulțumit de răspunsul primit de la casa de pariuri online. Cererea ONJN poate fi trimisă pe adresa de email: office@onjn.gov.ro.

Termenul de 14 zile se poate prelungi dacă utilizatorul nu a furnizat informațiile corecte și complete despre problema contestată și despre identitatea personală.

Site-ul operatorului – Ce competiții găsim la Baumbet?

Platforma online propusă de acest operator este plină de culoare și ușor de manevrat. Interfața permite găsirea cu ușurință a competițiilor și oferă accesul către orice tip de pariu dorit de jucător.

Oferta este bogată și există numai puțin de 35 de categorii diferite din care se poate concepe biletul norocos.

Ce competiții găsim la Baumbet?

 • Fotbal
 • E-Sports
 • Baschet – diverse campionate din Europa
 • Tenis
 • Sporturi cu motor
 • Hochei pe gheață și Sporturi de iarnă (biatlon, schi alpin, sărituri cu schiurile)
 • Rugby și Fotbal American
 • Handbal și Volei
 • Box, MMA,
 • Snooker, Darts. Tenis de masă
 • Ciclism, Volei pe plajă, Fotbal în sală

După ce ți-ai creat cont Baumbet te așteaptă un bonus de 100% până la 500 RON. Cadoul uriaș poate fi primit la prima depunere. Ce trebuie să faci? Poți accesa articolul dedicat Baumbet bonus de bun venit, din pagina noastră de Oferte Case Pariuri. Accesezi oferta de acolo și apoi te întregistrezi la Baumbet Pariuri. Depozitezi și beneficiezi de acest bonus Baumbet valoros. Depunere Baumbet trebuie să fie de minim 50 RON. Vei primi în plus 100% din valoarea depunerii până la maxim 500 RON. Nu sună deloc rău. Profită și începe cu dreptul aventura ta în lumea pariurilor oferită de Baumbet.

Cum pariezi: Live sau pre-live?

Pariurile au o istorie veche în România. Odată cu mutarea lor tot mai mult către online au apărut, cum era de așteptat, mai multe variante pentru clienți.

Există destui pasionați care preferă să parieze chiar în timpul meciului, mai ales dacă urmăresc cu interes acel joc. Adrenalina crește, iar emoțiile se țin lanț. În plus, jucătorul cuprinde o altă latură a pariurilor urmărind jocul și punând un bilet în funcție de scor. Multă lume preferă în continuare metoda populară și clasică pre-live. În aceste caz este foarte important sa fii la curent cu toate detaliile, dar și cu oferta și statisticile.

 • Pre-live – sunt evenimentele pe care poți să pariezi în orice moment înainte de startul partidei.
 • Live – evenimente pe care poți să mizezi pe parcursul desfășurării meciului.

Funcția Cash Out – este opțiunea prin care poți să închizi un pariu aflat în desfășurare. Această variantă se găsește doar la anumite meciuri și poate să dispară în funcție de rezultatul sau minutul întâlnirii. Este benefică pentru a limita anumite pagube sau pentru a profita la timp de o oportunitate ivită.

Baumbet contact. Ce fel de pariuri propune operatorul?

 • Pariul simplu – reprezintă selectarea unui singur eveniment. Suma câştigată se determină prin înmulţirea cotei cu miza.
 • Pariul combinat – implică selectarea mai multor meciuri şi înscrierea lor pe același bilet. Suma totală se va obține prin înmulțirea cotei finale cu miza pariată de jucător. Atenție! Trebuie să ghicești toate rezultatele.
 • Pariul sistem – implică selectarea din ofertă a mai multor meciuri. Pariorul optează pentru o anume condiţie de minim în indicarea pronosticurilor corecte. Astfel se crează un număr de variante prin formula matematică: combinări de”n” luate câte ”k”.

Nu uita că în secțiunea de Ghid Pariuri ai multe articole utile pentru tine, de la tipurile de bilete și până la strategii de pariere, găsești tot ce ai nevoie acolo!

Baumbet Suport – Prevenirea Fraudei

Operatorul se implică activ în păstrarea integrității sportului și în prevenirea fixării meciurilor. Baumbet monitorizează și cu ajutorul altor organizații activitățile ilegale.

Dacă există suspiciuni de fraudă sau manipulare, Baumbet support team poate să transmită datele necesare următoarelor organizații:

 • Sport Integrity Monitor Ltd. – 24 Soho Street, Londra, Anglia W1D 4FA, Marea Britanie;
 • Sportradar AG – Feldliststrasse 2, 9000 St. Gallen, Elveția;
 • FIFA Early Warning System GmbH – Badenerstrasse 141, CH-8004 Zürich, Elveția;
 • Comitetul Olimpic Internațional – Route de Vidy 9, 1007 Lausanne, Elveția;
 • Federația Română de Fotbal – Strada Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, cod 022186, Bucureşti, România.

De asemenea, identitatea clienților suspecți poate fi verificată cu ajutorul companiei Kount Inc cu adresa la 917 Lusk Street, Suite 300 Boise, ID 83706, SUA.

Dacă sunt descoperite activități ilegale, contul va fi blocat imediat și contractul reziliat.

Contact Baumbet – Colectarea datelor

Baumbet contact va respecta confidențialitatea jucătorilor. Anumite date sunt colectate, prelucrate și păstrate de către firmă. Este vorba de informații precum: numele persoanei, adresa, numărul de telefon și data nașterii, dar și o copie a cărții de identitate sau a informațiilor financiare. Întreabă echipa de Baumbet relatii cu clientii, dacă ai vreo nelămurire legată de acest aspect.

De ce colectează date operatorul?

 • Pentru furnizarea serviciilor de jocuri de noroc și de pariuri;
 • Din motive de ordin juridic;
 • Din motive de identificare și autentificare;
 • În scopuri de marketing.

Baumbet contact anunță că respectă Legea privind protecția datelor și alte reglementări aplicabile, avizele juridice sau instrumentele similare în vigoare la locul contractului, ținând seama de Directiva privind confidențialitatea comunicațiilor electronice. Este vorba de ”Directiva 2002/58/CE modificată prin Directiva 2009/136/CE și Directiva 679 din 27 Aprilie 2016”.

Astfel, operatorul asigură Baumbet clienti că datele personale sunt: prelucrate în conformitate cu drepturile titularului de cont în cauză; prelucrate în mod corect și legal; folosite numai pentru un scop specific și legal; exacte și actualizate; păstrate în deplină siguranță; utilizate în scopuri de marketing prin opțiunea jucătorului.

Atenție! Baumbet contact va păstra datele cu caracter personal ale clientului și toate detaliile tranzacțiilor financiare pentru o perioadă de minim 5 ani de la închiderea contului. Pot apărea modificări și de aceea sunteți sfătuiți să verificați mereu ”Politica de Confidențialitate”.

Baumbet Contact – Istoric

Compania Baum a apărut în 1993 cu dorința de a crea aparate multigame slot machines. Din 2011 a intrat pe piața pariurilor sportive. Are peste 750 de locații în țară. Există săli de jocuri în județe precum Cluj, Sibiu, Alba sau Mureș.

Platforma online a fost lansată în 2017 cu licența cu numărul L1170663W000707 emisă de ONJN și cu valabilitate între 01.02.2017 și până la 30.01.2027. Această licență este emisă pentru firma SC BAUM ONLINE SRL cu adresa la Tudor Vladimirescu No.49, Dumbrăveni, Sibiu, România.

Site-ul oferă pariuri sportive, cazino, live casino, pariuri virtuale, E-sports, Betballs și Poker. Compania este prezentă deja în 8 țări.

Nu uitați că operatorul comunică repede prin serviciile Baumbet contact:

 • Telefon Baumbet: +40374941858
 • Email: suport@baumbet.ro
 • Live chat Baumbet: luni-duminică, între orele 09:00 – 22:00

Accesează și paginile Biletul Zilei azi și Ponturi Pariuri pentru cele mai tari pronosticuri din lumea sportului.

Îți urăm mult succes și câștiguri pe măsura pasiunii!