baumbet contact

Contact Baumbet – Cum intri în legătură cu echipa Baumbet?

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: 1 ianuarie 1970
Rate this post

Baumbet contact vă oferă posibilitatea de a lua legătura cu operatorul. Acest lucru se face rapid și profesionist. Dacă întâmpini probleme cât ești pe site-ul Baumbet trebuie să știi că angajații din Baumbet support team sunt mereu pregătiți să-ți furnizeze ajutorul necesar. Un pariu nevalidat, probleme tehnice, o retragere întârziată sunt câteva din complicațiile care pot să dea bătăi de cap unui utilizator. Nu te stresa. Orice problemă are o rezolvare.

Folosește cu încredere Baumbet contact. Casa de pariuri online comunică cu jucătorii prin căile obișnuite: telefon, live chat și e-mail Baumbet. Hai

Baumbet suport – Clientul are 3 variante

Baumbet este de multă vreme pe piața din țara noastră. Există săli de jocuri de aproape 10 ani. Ele sunt răspândite în mai multe județe din țară. Platforma online a fost lansată de 3 ani și este foarte dinamică și bine închegată, jucătorul fiind mereu conectat la orice eveniment sportiv de pe planetă.

Cum contactez Baumbet pariuri? Există trei linii de comunicare:

 • Telefon Baumbet: +40374941858
 • Email: suport@baumbet.ro
 • Live chat Baumbet: luni-duminică, între orele 09:00 – 22:00

Baumbet contact – Ce drepturi are un jucător?

Fiecare client nou are mai multe drepturi pe care ar fi bine să le cunoască. Este important să fii informat. Vorbim mai întâi despre datele cu caracter personal.

Un utilizator are acces la date, având șansa să modifice anumite erori sau schimbări apărute de la momentul furnizării informațiilor inițiale. În momentul în care este închis un cont, clientul poate cere ștergerea completă a acestor date. De asemenea, se poate solicita restricționarea procesării informațiilor personale sau se poate obiecta referitor la prelucrarea acestora.

Orice reclamație sau plângere trebuie trimisă pe adresa de email Baumbet menționată anterior. Compania va analiza orice cerere și va răspunde cât mai repede cu putință.

Totodată, trebuie să ai în vedere și politica de confidențialitate a acestui operator. Întreabă Baumbet echipa de suport despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le oferi la înscriere.

După ce ți-ai creat cont Baumbet te așteaptă un bonus de 100% până la 500 RON. Cadoul uriaș poate fi primit la prima depunere. Ce trebuie să faci? Poți accesa articolul dedicat Baumbet bonus de bun venit, din pagina noastră de Oferte Case Pariuri. Accesezi oferta de acolo și apoi te întregistrezi la Baumbet Pariuri. Depozitezi și beneficiezi de acest bonus Baumbet valoros. Depunere Baumbet trebuie să fie de minim 50 RON. Vei primi în plus 100% din valoarea depunerii până la maxim 500 RON. Nu sună deloc rău. Profită și începe cu dreptul aventura ta în lumea pariurilor oferită de Baumbet!

Contact Baumbet – Securitatea jucătorului

Dacă ai rătăcit parola sau dacă cineva a aflat numele de utilizator, nu trebuie să intri în panică. Ia legătura cu angajații serviciului pentru clienți. Se va soluționa îndată orice încurcătură.

Sfaturi și reguli privind securitatea unui jucător:

 • Alege-ți singur o parolă.
 • Ai grijă ca parola să fie cât mai sigură. Nu alege ceva comun sau personal.
 • Alege-ți un nume adecvat de utilizator (nu e permis un nume deja existent pe site).
 • Informațiile personale nu trebuie să fie dezvăluite nimănui.
 • Dacă parola a fost compromisă, schimb-o imediat sau apelează în grabă la Baumbet contact.

Atenție! Dacă observi o greșeală pe site ia legătura cu Baumbet echipa de suport. Nu profita de eroarea descoperită. Acest lucru este ilegal.

Soluționarea reclamațiilor

Baumbet contact va încerca să găsească cât mai repede o soluționare a problemelor semnalate de către un client. Anumite investigații sunt însă mai detaliate, iar răspunsul poate veni cu întârziere.

Un jucător trebuie să fie conștient că orice plângere făcută la mai mult de 7 zile de la momentul înregistrării tranzacţiei respective nu va fi luată în considerare.

O reclamație trebuie să conțină informații clare despre problemele semnalate, dar și despre identitatea utilizatorului.

Departamentul contact Baumbet are 14 de zile la dispoziție pentru a răspunde unei plângeri. Un client poate semnala problemele la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc dacă este nemulțumit de răspunsul primit de la casa de pariuri online. Cererea ONJN poate fi trimisă pe adresa de email: office@onjn.gov.ro.

Termenul de 14 zile se poate prelungi dacă utilizatorul nu a furnizat informațiile corecte și complete despre problema contestată și despre identitatea personală.

Baumbet Suport – Prevenirea Fraudei

Operatorul se implică activ în păstrarea integrității sportului și în prevenirea fixării meciurilor. Baumbet monitorizează și cu ajutorul altor organizații activitățile ilegale.

Dacă există suspiciuni de fraudă sau manipulare, Baumbet support team poate să transmită datele necesare următoarelor organizații:

 • Sport Integrity Monitor Ltd. – 24 Soho Street, Londra, Anglia W1D 4FA, Marea Britanie;
 • Sportradar AG – Feldliststrasse 2, 9000 St. Gallen, Elveția;
 • FIFA Early Warning System GmbH – Badenerstrasse 141, CH-8004 Zürich, Elveția;
 • Comitetul Olimpic Internațional – Route de Vidy 9, 1007 Lausanne, Elveția;
 • Federația Română de Fotbal – Strada Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, cod 022186, Bucureşti, România.

De asemenea, identitatea clienților suspecți poate fi verificată cu ajutorul companiei Kount Inc cu adresa la 917 Lusk Street, Suite 300 Boise, ID 83706, SUA.

Dacă sunt descoperite activități ilegale, contul va fi blocat imediat și contractul reziliat.

Contact Baumbet – Colectarea datelor

Baumbet contact va respecta confidențialitatea jucătorilor. Anumite date sunt colectate, prelucrate și păstrate de către firmă. Este vorba de informații precum: numele persoanei, adresa, numărul de telefon și data nașterii, dar și o copie a cărții de identitate sau a informațiilor financiare. Întreabă echipa de Baumbet relatii cu clientii, dacă ai vreo nelămurire legată de acest aspect.

De ce colectează date operatorul?

 • Pentru furnizarea serviciilor de jocuri de noroc și de pariuri;
 • Din motive de ordin juridic;
 • Din motive de identificare și autentificare;
 • În scopuri de marketing.

Baumbet contact anunță că respectă Legea privind protecția datelor și alte reglementări aplicabile, avizele juridice sau instrumentele similare în vigoare la locul contractului, ținând seama de Directiva privind confidențialitatea comunicațiilor electronice. Este vorba de ”Directiva 2002/58/CE modificată prin Directiva 2009/136/CE și Directiva 679 din 27 Aprilie 2016”.

Astfel, operatorul asigură Baumbet clienti că datele personale sunt: prelucrate în conformitate cu drepturile titularului de cont în cauză; prelucrate în mod corect și legal; folosite numai pentru un scop specific și legal; exacte și actualizate; păstrate în deplină siguranță; utilizate în scopuri de marketing prin opțiunea jucătorului.

Atenție! Baumbet contact va păstra datele cu caracter personal ale clientului și toate detaliile tranzacțiilor financiare pentru o perioadă de minim 5 ani de la închiderea contului. Pot apărea modificări și de aceea sunteți sfătuiți să verificați mereu ”Politica de Confidențialitate”.

Concluzii

Nu uitați că operatorul comunică repede prin serviciile Baumbet contact:

 • Telefon Baumbet: +40374941858
 • Email: suport@baumbet.ro
 • Live chat Baumbet: luni-duminică, între orele 09:00 – 22:00

Accesează și paginile Biletul Zilei azi și Ponturi Pariuri pentru cele mai tari pronosticuri din lumea sportului.

Îți urăm mult succes și câștiguri pe măsura pasiunii!