metode de plata eldorado

Eldorado Metode de Plată – Opțiuni Disponibile, Comisioane și Sfaturi

Ultimul update pe: iunie 10, 2024
5/5 - (2 votes)

Eldorado este unul dintre cazinourile din România care-și dorește ca utilizatorii să aibă o experiență cât mai plăcută atunci când vine vorba de retrageri sau depuneri. De aceea, operatorul a introdus Eldorado metode de plată potrivite, atât celor care preferă tranzacțiile online, cât și jucătorilor care petrec timp în agențiile stradale. Continuă să citești acest articol pentru a afla care este lista de metode de plată Eldorado, cât durează tranzacțiile, dar și care sunt cele mai importante condiții. 

Metode plată Eldorado

Operatorul de jocuri de noroc Eldorado este cunoscut pentru agențiile sale stradale, dar și pentru multitudinea de jocuri oferit în mediul online. Indiferent de varianta pe care o preferi, trebuie să știi că la acest cazinou poți juca în siguranță. Spunem acest lucru deoarece Eldorado este licenția și funcționează în conformitate cu toate reglementările pentru jocurile de noroc din țara noastră. 

Având în vedere că oferta de jocuri este una complexă, nici lista de metode de plată Eldorado nu putea să ne dezamăgească. Chiar dacă nu sunt disponibile multe opțiuni de plată, cazinoul reușește să satisfacă preferințele oricărui tip de jucător. Pe de-o parte, este posibilă efectuare de retrageri Eldorado sau depuneri direct pe platformă utilizând cardul de credit și, pe de altă, parte, jucătorii pot efectua tranzacții și prin intermediul agențiilor stradale.

Depunere Eldorado

Principala acțiune pe care o facem pe un site de jocuri de noroc este depunerea. Prin intermediul acesteia putem avea acces la un posibil bonus de bun venit, dar și la oferta de jocuri pe bani reali. Așadar, pentru a beneficia de pachetul de bun venit Eldorado în valoare de până la 2500 RON și 500 de rotiri gratuite, este necesar să efectuezi o primă depunere. Iată, mai jos, opțiunile prin care poți efectua o depunere Eldorado, dar și care este timpul de așteptare sau comisionul:

Opțiune depunereDepunere minimă EldoradoDepunere maximă EldoradoTimp de așteptareTaxă
Card de credit/debit:VISA, Mastercard, Maestro20 RONInstant2%
Depunere în agenție20 RON9.000 RONInstant2%

După cum poți observa, toate depunerile efectuate la Eldorado sunt supuse unei taxe de 2%, conform OUG 114/2018 art. 53. Așadar, dacă alegi să depui, de exemplu, suma de 100 RON, în contul tău se vor regăsi 98 RON. Cu toate acestea, faptul că poți efectua depuneri Eldorado instant, atât online, cât și în agenții este un avantaj pentru toți jucătorii.

Retragere Eldorado

Chiar și cel mai frumos moment al experienței tale la un cazinou online are parte de opțiuni satisfăcătoare. Procesul de retragere Eldorado metode de plată poate fi efectuat prin aceleași opțiuni ca și în cazul depunerilor. Doar că de această dată, timpul de așteptare și comisioanele vor fi diferite în funcție de opțiunea aleasă, după cum urmează:

Opțiune retragereRetragere minimă EldoradoRetragere maximă EldoradoTimp de așteptareTaxă
Card de credit/debit:VISA, Mastercard, Maestro20 RONFără limită0-4 zile3%
Depunere în agenție20 RONFără limităInstant3%

Timpul de procesare a retragerii variază în funcție de opțiunea aleasă. De exemplu, în timp ce retragerea printr-un card de credit poate solicita jucătorului să aștepte până la 4 zile pentru finalizare, retragerea prin agenție poate fi efectuată instant. De asemenea, taxele suferă modificări în funcție de suma pe care dorești să o retragi, acțiune care este valabilă la toate cazinourile din țara noastră. Așadar, retragerile prin Eldorado metode de plată vor fi impozitate conform pragurilor de mai jos:

 • Retrageri de până la 10.000 RON inclusiv – 3% impozit;
 • Retrageri între 10.000 – 66.750, inclusiv – 300 RON + 20% pentru ceea ce depășește suma de 10.000 lei;
 • Retrageri peste 66.750 – 11.650 RON + 40% pentru ceea ce depășește suma de 66.750 lei.

Cum fac o Depunere Eldorado?

Procesul de depunere Eldorado metode de plată este cât se poate de simplu și nu diferă față de alte cazinouri online. Suntem de părere că și jucătorii începători vor fi capabili să efectueze acest proces fără probleme. Desigur, dacă sunt întâmpinate probleme, jucătorul poate oricând să contacteze secțiunea de Întrebări Frecvente sau să utilizeze serviciul de asistență clienți. Iată, mai jos, un scurt ghid pas cu pas, care îți va arăta cum este efectuată o depunere la Eldorado metode de plată în funcție de opțiunea aleasă.

Depunere în agenții

Depunerea în agenții este încă extrem de populară și mulți jucători aleg să o utilizeze datorită simplității sale. Dacă în apropierea ta există o locație Eldorado, atunci, nu mai sta pe gânduri și alege această opțiuni atunci când vrei să faci o depunere. Iată ce pași trebuie să urmezi:

 1. În primul rând, este necesar să parcurgi procesul de înregistrare la acest operator online;
 2. Activează-ți contul de jucător prin accesarea link-ului primit pe adresa de e-mail;
 3. Conectează-te la contul tău prin introducerea adresei de e-mail și parolei;
 4. Apasă pe butonul Portofel din contul tău;
 5. Selectează opțiunea Depunere în Agenții;
 6. Alege o agenție aproape de tine și vei primi un cod pe care îl vei prezenta la ghișeu, alături de actul tău de identitate;
 7. În continuare, vei primi un SMS de confirmare, iar banii vor fi adăugați automat în contul tău.

Depunere prin card bancar

Alternativ, dacă nu dorești să te deplasezi la una dintre agențiile Eldorado, poți depune utilizând cardul tău de credit. Procesul este rapid, iar banii vor fi creditați în contul tău instant. Tot ce trebuie să faci este să urmezi acești pași:

 1. În primul rând, este necesar să parcurgi procesul de înregistrare la acest operator online;
 2. Activează-ți contul de jucător prin accesarea link-ului primit pe adresa de e-mail;
 3. Conectează-te la contul tău prin introducerea adresei de e-mail și parolei;
 4. Apasă pe butonul Portofel din contul tău;
 5. Selectează opțiunea Depunere Card de credit/Debit;
 6. Introdu detaliile cardului și alege suma pe care dorești să o depui;
 7. Odată acceptată tranzacția, banii vor fi adăugați automat în contul tău.

În cazul în care întâmpini vreodată probleme când dorești să faci o depunere, nu ezita să apelezi la serviciul de contact Eldorado!

Cum fac o Retragere Eldorado?

Retragerile au fost mereu un subiect important de discuție, indiferent de ce operatorul de jocuri de noroc este vorba. Cazinourile care le oferă jucătorilor posibilitatea de a retrage rapid banii câștigați sunt cele mai avantajoase. Eldorado stă destul de bine la acest capitol și le permite utilizatorilor să retragă, fie prin intermediul unei locații stradale, fie prin cardul bancar. 

Retragere în agenții

Jucătorii care aleg să retragă banii prin agenție, trebuie să știe că au câteva puncte la care trebuie să acorde atenție. De exemplu, poți retrage din orice agenție în limita a 200 RON zilnic, în timp ce, retragerile care depășesc 200 Lei vor putea fi retrase doar din agenția aleasă pentru ridicare. De asemenea, pentru a putea solicita o retragere, este necesar să îți verifici, mai întâi, identitatea.

Dacă te întrebi cât o durează o retragere Eldorado, ei bine, acest lucru diferă în funcție de opțiunea aleasă. Însă, cea mai avantajoasă variantă este să retragi prin intermediul locațiilor stradale, având în vedere că îți vei putea primi banii instant. Mai jos, îți prezentăm instrucțiunile pas cu pas pentru finalizarea unei retrageri Eldorado în agenție:

 1. Intra în contul tău sau creează-ți unul, urmând procesul de înregistrare Eldorado;
 2. Apasă pe butonul Portofel și solicită o Retragere;
 3. Introdu suma;
 4. Alege secțiunea Agenții și selectează agenția din care vei ridica banii;
 5. După aprobarea retragerii vei primi un cod prin SMS pe care trebuie să îl prezinți, alături de actul de identitate, în agenția respectivă.

Retragere prin card bancar

Retragerile efectuate prin cardul bancar sunt la fel de simple ca și în cazul depunerilor. Singurul lucru de care trebuie să ții cont, valabil și pentru retragerile prin agenții, este verificarea identității înainte de solicitarea retragerii. Odată finalizat procesul de verificare al identității, poți solicita o retragere prin cardul bancar, urmărind acești pași:

 1. Intra în contul tău;
 2. Apasă pe butonul Portofel și solicită o Retragere;
 3. Introdu suma;
 4. Alege secțiunea Card bancar;
 5. Detaliile cardului, cel mai probabil, vor fi salvate de la prima depunere;
 6. După aprobarea retragerii, suma ta va fi disponibilă în contul bancar în timp de 0-4 zile.

Concluzie

Lista de metode de plată Eldorado i-a adus acestui cazinou o serie de utilizatori noi. Aceștia apreciază faptul că pot iniția tranzacții, atât online, cât și fizic. De asemenea, în comparație cu alte cazinouri din România, tranzacțiile sunt efectuate rapid și nu dispun de proceduri dificile. Află mai multe despre Eldorado, citind și oferta de păcănele sau pariuri sportive!