winner free bet 10 lei
Cristi Geiger
15 aprilie 2022

10 lei Free Bet la Winner pentru verificarea contului

5/5 - (1 vote)

Winner Free Bet 10 lei este cea mai nouă ofertă la această casă de pariuri din România. Dacă vrei să primești un Free Bet fără depunere la Winner trebuie să urmezi câțiva pași ușor de îndeplinit pentru orice parior.

winner pariuri sportive
10 lei gratis din partea Winner
Îți verifici contul și iei un pariu gratuit!
 • Îți deschizi un cont la Winner pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Lași echipa de suport să-ți verifice contul.
 • Primești un pariu gratuit de 10 lei, cu rulaj de doar 5X.

Pentru a beneficia de acest Free Bet 10 lei trebuie să îți deschizi un cont la Winner Pariuri și să parcurgi procesul de verificare.

Pe lângă acest bonus depunere, la Winner promoții găsești și un bonus de 700 de lei la prima depunere. Casa de pariuri Winner este extrem de generoasă când vine vorba de oferte, clienții fiind răsplătiți în perioada Black Friday cu bonusuri 100% la depuneri în weekend. Descoperă Winner pariuri și pariază responsabil. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează promoția Winner 10 lei free bet ți-am pregătit un articol detaliat cu tot ce trebuie să știi despre această ofertă.

Cum beneficiezi de oferta Free Bet Winner

Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să îndeplinești o serie de criterii. De exemplu, trebuie să îți deschizi cont folosind doar acest link. Doar un singur bonus poate fi acceptat și activat în același timp; dacă există deja un bonus activ în cont, trebuie rulat sau anulat mai întâi. Ca să primești acest bonus constând în 10 lei de la Winner trebuie să îți verifici identitatea, iar dacă totul este în regulă bonusul va fi acordat.

Cum îți deschizi cont la Winner

Procesul de înregistrare la Winner trebuie să pornească de pe acest link de înscriere. Primul pas în procesul de înregistrare este transcrierea numărului de telefon, adresa de e-mail și parola. Al doilea pas în procesul de înregistrare este legat de datele personale.

La această rubrică va trebui să treci Prenumele, Numele, Adresa și CNP așa cum apar toate în buletin. După ce ai trecut toate aceste date și poți să verifici contul tău de pariuri pentru a primi bonusul constând în 10 lei free bet de la Winner.

Winner 10 lei free bet – Verificarea contului Winner

Procesul de verificare este foarte simplu la Winner și este ultimul pas pentru bonus free bet Winner. Trebuie să trimiți o poză cu cartea de identitate, carnetul de conducere sau pașaportul la adresa suport@online.winner.ro sau să încarci în contul tău de jucător. Această acțiune îți va confirma contul de jucător și primești automat cei 10 lei gratis.

E foarte important ca în momentul în care te înregistrezi să treci toate datele la fel ca în buletin, deoarece în caz contrar poți avea probleme la procesul de verificare. Află mai multe despre modalitățile de a intra în contact cu Winner din articolul nostru dedicat de pe site.

Condiții de rulaj Winner Free Bet 10 Lei

La fel ca orice alt bonus și acesta de Winner 10 lei free bet trebuie rulat în funcție de anumiți termeni și condiții stabiliți de Winner.

 • Bonusul rezultat din câștigarea Freebet-ului necesită rulare înainte de a fi disponibil pentru retragere.
 • Câștigul trebuie rulat de 5 ori înainte de rulaj
 • Se califică pentru rulaj doar pariurile Pre-Match, nu și Pariuri LIVE
 • Cota minimă este de 1.50 pentru pariurile single și 1.30 pe eveniment în cazul pariurilor combo și sistem.

Nu contribuie la rulajul bonusului de 10 lei free bet Winner următoarele pariuri:

 • Pariuri plasare pe evenimente care, indiferent de motiv, primesc cota 1;
 • Pariuri care contin cel puțin unul din pronosticurile: Handicap Asiatic, Total Asiatic, Winner (DNB), Winner Avantaj, Winner Plus;
 • Pariuri plasate pe evenimente al căror rezultat este stabilit după expirarea valabilității bonusului.
 • Pariurile închise prin opțiunea Cash Out;
 • Pariuri plasate în mod repetat pe aceleași evenimente.

Concluzii

Winner îți oferă acest bonus aproape gratuit, deoarece procesul de verificare este obligatoriu la fiecare cont deschis. Indiferent dacă vrei sau nu, procesul de verificare trebuie parcurs. Partea bună la Winner este că primești un Free Bet 10 lei pe care îl poți paria în contul tău de jucător.

Winner este una dintre casele de pariuri din România cu ofertă bogată la meciurile LIVE și Pre Match. Poți miza pe număr total de goluri, puncte, handicapuri, diferența de goluri sau puncte marcate de jucători la meciurile de baschet.
Deschide acum un cont la Winner și beneficiază automat de acest pariu gratuit de 10 lei. Acest bonus Winner este acum la dispoziția ta dacă îți deschizi un cont nou și trimiți poza cu buletinul sau permisul de conducere.

winner pariuri sportive
10 lei gratis din partea Winner
Îți verifici contul și iei un pariu gratuit!
 • Îți deschizi un cont la Winner pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Lași echipa de suport să-ți verifice contul.
 • Primești un pariu gratuit de 10 lei, cu rulaj de doar 5X.