FA Cup: Wolves vs Liverpool

Cupa Angliei continuă să ne ofere spectacol și să ne surprindă cu meciuri foarte interesante. În această seară avem programat un meci de Premier League. Wolves va primi vizita celor de la Liverpool. Se anunță un meci dificil pentru ambele formații. În meciul disputat chiar pe acest stadion în Premier League s-a impus Liverpool cu scorul de 2-0. În cazul unui rezultat de egalitate în acest joc meciul se va rejuca pe Anfield dar în opinia noastră niciuna dintre cele două formații nu își dorește rejucarea. Cele mai bune pariuri sportive le găsești pe site-ul Beturi.ro.

Meci de Premier League în FA Cup Wolves vs Liverpool

Wolves pornește cu șansa a doua. Totuși, în acest sezon au arătat că sunt o echipă periculoasă și că pot pune probleme oricărui adversar. În Premier League gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 9-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 29 de puncte. În această perioadă au arătat că sunt o echipă care nu excelează la capitolul constanță. În ultimele patru meciuri rezultatele au fost diferite de la joc la joc. Este de așteptat ca tehnicianul gazdelor să nu folosească cel mai bun prim 11 deoarece opțiunea principală a celor de la Wolves rămâne Premier League. Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de noi zi de zi.

Liverpool pornește ca favorită în acest meci. Cormoranii ocupă prima poziție a clasamentului în Premier League. Elevii lui Jurgen Klopp vin după o înfrângere contra celor de la Manchester City și vor fi mult mai motivați pentru a obține calificarea mai departe în FA Cup. Liverpool va încerca să câștige titlul în Premier League și nu crede, că ar fi foarte deranjată în cazul unei eliminări deoarece atunci s-ar putea concentra pe campionat. Ca și pronostic pentru acest meci noi vom miza pe o victorie a celor de la Liverpool și automat o calificare încă din prima manșă.

Wolves Liverpool se anunță a fi un joc foarte interesant. Victoria celor de la Liverpool aproape că ne dublează suma pariată deoarece ne aduce o cotă de 1.95. Un alt pronostic în care avem mare ăncredere este cel conform căruia vor reuși să marcheze ambele formații. Acest pariu vine cu o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi cu noi și o să câștigi.