FA Cup: Chelsea vs Manchester United

Optimile de finală ale FA Cup se dispută în aceste zile. Capul de afiș al acestei faze este partida ce se va disputa astăzi între Chelsea vs Manchester United. Ambele echipele  au șanse să câștige marele trofeu astfel că acest meci poate fi decisiv. Meciul din Premier League dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 2-2. Conform regulei din FA Cup dacă acest meci se va termina la egalitate se va rejuca pe terenul celor de la Manchester United. Intră pe Beturi.ro pentru a vedea cele mai bune pronosticuri fotbal.

Meci pentru calificare Chelsea vs Manchester United

Chelsea poate profita de avantajul terenului propriu dar și de faptul că cei de laUnited sunt demoralizați. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 6-a în Premier League. În ultima etapă din campionatul Angliei  au pierdut cu scorul de 6-0 contra celor de la Manchester City. În Europa League au învins pe Malmo cu scorul de 2-0. Până în această fază a competiției, Chelsea a mers perfect. Albaștrii au eliminat pe Nottingham Forrest și Shefield Wednesday. În aceste două tururi elevii lui Sarri nici nu au primit vreun gol. Chiar dacă cei de la Chelsea sunt faoriți astăzi îi  va aștepta un meci foarte dificil. Cele mai bune pronosticuri fotbal le găsești zi de zi pe Beturi.ro.

Manchester United vine după dezamăgirea din UEFA Champions League contra celor de la PSG. Diavolii au pierdut în fața franceziilor cu scorul de 2-0 și astfel au șanseminime la calificare. În Premier League, United ocupă poziția a 4-a aclasamentului cu un singur punct acumulat în plus față de Chelsea. Pentru a ajunge în această fază a competiției elevii lui Ole Gunar Solskjaer au fost nevoiți sătreacă de Reading și apoi de Arsenal. Pe United o așteaptă o perioadă foarte  dificilă ținând cont că în etapa următoare vor întâlni pe Liverpool în Premier League.

Chelsea vs Manchester United se anunță a fi o partidă ce nu trebuie ratată. Dacă cei de la Chelsea mai au șanse la trofeu în UEFA Europa League, aceasta pare a fi ultima șansă la un trofeu în acest sezon pentru United. Noi vom miza pe o victorie a celorde la Chelsea care ne va aduce o cotă de 2.10. Un alt pariu de lua în calcul este cel conform căruia vor înscrie ambele echipe și se vor marca peste 2,5 goluri. Cota de 2.20 a acestui pariu nu ar trebui ratată.