Evenimentele de pe biletul zilei

Când spunem biletul zilei, noi ne gândim la cel mai bun bilet pe care îl putem alcătui cu evenimentele din acea zi. În ziua de astăzi este foarte ușor să obținem acces la evenimente sportive ce se desfășoară oriunde pe glob. Datorită statisticilor live, suntem mult mai aproape de echipele și sportivii pe care îi urmărim și totodată avem posibilitatea de a paria zilnic pe sute de evenimente din întraga lume. Cu acces la internet putem urmări chiar și evenimentele în sine prin transmisiuni live online. Și să fim serioși, câți dintre noi nu avem astăzi acces la internet. Totul este să ai și puțîn timp și dorința de a urmări astfel de evenimente. Însă din toate aceste lucruri bune reiese și o întrebare cam complicată: Pe ce este cel mai bine să pariem?

Cu atâtea opțiuni de pariere, este din ce în ce mai greu să ne decidem care sunt cele mai bune evenimente pe care să le plasăm pe biletul zilei. Cotele sunt atât de diversificate și tipurile de pariuri sunt într-o continuă creștere, apărând noi tipuri de pariuri pe zi ce trece. Așadar este normal să ne simțim puțin copleșiți de toată această varietate. E ca și cum ai merge la un bufet suedez cu toate mâncărurile tale preferate dar știi că îți va fi imposibil să mănânci chiar și câte puțin din toate.

Diversitate pe biletul zilei!

Am observat că atunci când vorbim de biletul zilei și de evenimentele pe care le plasăm pe acesta, majoritatea lumii se gândește în mod instant la fotbal. Nu avem cum să-i judecăm pentru că majoritatea pariorilor sportivi vin într-adevăr din domeniul fotbalului. Suntem o țară de microbiști. Și chiar dacă țară noastră poate că nu dă randament cum dau unele dintre țările de top ale Europei în domeniul fotbalului, noi iubim sportul în sine și rămânem fideli echipelor noastre de suflet! Indiferent că pariem pe meciurile de la noi sau cele din afară, cheia succesului în pariuri implică și puțină diversitate.

Intrați pe un site de rezultate live acuma și gasitit meniul ce va afișează toate sporturile! Probabil că veți rămâne puțîn surprinși când veți vedea câte opțiuni aveți. De câte ori ați încercat să plasați evenimente sportive din acele categorii pe biletul zilei? Probabil că nu de prea multe ori.

Una este să iubim sportul și alta este să pariem pe acesta. Dacă vom paria mereu doar cu sufletul, că să folosim și o figura de stil, nu vom avea niciodată succes. Pariurile de succes nu implică să pariem pe echipele noastre preferate ci să pariem pe echipele și sportivii cu cele mai mari șanse de câștig!  Așadar, încercați să pariati și în domeniul altor sporturi pentru că nu se știe niciodată, probabil vă descurcați mai bine la prezis meciuri de snooker, partide de tennis, curse de Formula 1 sau multe alte sporturi. Poate veți realiza că în anumite sporturi se întâmplă mult mai puține surprize, astfel, fiind mai greu să vă scoată mereu acel ultim meci de pe biletele ghinioniste. N-aveți de unde să știți că nu va place să pariati pe astfel de sporturi până nu încercați!

Acuratețe pe biletul zilei!

Cum putem să câștigăm cât mai mult la pariuri sportive? Când avem o acuratețe cât mai mare. Cu cât prezicem mai multe evenimente corecte cu atât vom câștiga mai mult. Dar să prezici multe evenimente corect nu este totul. Acest număr al predicțiilor de succes trebuie să fie, proporțional vorbind, cu mult mai mare decât  cel al predicțiilor eșuate. Sună ușor când o spunem așa, pur și simplu, însă acuratețea se dezvoltă în timp, prin experiență și multă muncă. Așadar nu vă așteptați ca din prima zi în care vă apucați de pariuri sportive să câștigați într-una, să încasați bilet peste bilet. Nu zic că nu se poate, într-adevăr mulți dintre acești oameni poate au deja experiență sportivă doar că nu au pariat niciodată dar în majoritatea timpului nu este cazul.

Așadar, pentru a vă putea spori acuratețea și a o duce la cele mai înalte cote, trebuie să vă faceți un prieten foarte bun în domeniul pariurilor sportive și anume, statisticile. După cum probabil că am mai spus-o și probabil o să o mai spunem de multe ori, informația înseamnă putere în orice domeniu și chiar și aici. Cu cât suntem mai bine documentați în legătură cu toate detaliile ce țin de desfășurarea unui eveniment sportiv cu atât este mai probabil să îi prezicem rezultatul acestuia. Așadar, biletul zilei nu se alcătuiește pe cât de ușor ar părea, acesta necesită foarte multă muncă și dedicație pentru a fi un bilet de succes.

Unde plasăm biletul zilei?

După munca de selecție a evenimentelor sportive și determinarea bugetului de pariere mai avem de urmat un singur pas. Tot ce mai rămâne de făcut din acest punct este să plasăm biletul alcătuit la o casă de pariuri. Însă nici aici viața nu ne este făcută mai ușoară pentru că și acest lucru implică puțină muncă.

Dacă nu aveți prea multe pretenții, ați putea să vă opriți la prima casă de pariuri pestecare dați la o căutare pe internet sau la primul colț de stradă unde probabil că veți găși una! Dar dacă veți proceda așa, nu veți știi niciodată ce ați putea să pierdeți. Fiecare casă de pariuri are ofertele și cotele ei care s-ar putea să nu varieze foarte mult dar acele mici detalii vă pot aduce un spor de profit foarte mare. Să zicem că ați alcătuit biletul zilei cu 3 evenimente pe care dacă îl plasați la casa x, vi se oferă o cota totală de 10. Dacă veți caută cu meticulozitate o altă casă de pariuri puteți găși casa y care, cu aceleași evenimente pe biletul zilei, va poate oferi o cota de 12. De ce să nu profitați de această diferența și să vă măriți profiturile fără aproape niciun efort! Impreună învățăm să pariem responsabil! Pe data viitoare!