Europa League: Rangers vs UFA

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Rangers - UFA
1
1.60
X
3.65
2
5.50

Una dintre cele mai urmărite echipe își continuă drumul European în acest sezon. Rangers prin instalarea lui Steven Gerrard pe banca tehnică a dat o importantă lovitură de imagine. Rangers vs UFA  se luptă în aceasră seară pe Ibrox Stadium în manșa tur a palyoff-ului pentru UEFA Europa League. Acest meci este unul foarte important deoarece echipa care va obține un rezultat bun va lua o opțiune importantă pentru calificarea în grupe. Avem și un român implicat în această partidă. Este vorba despre Nedelcearu de la formația oaspete. Cele mai importante meciuri de fotbal azi, le găsești pe Beturi.ro.

Rangers este cotată ca favorită la calificare și automat la o victorie astăzi. Pe scoțieni îi va aștepta un meci greu în retur astfel că au nevoie de o victorie astăzi la diferență cât mai mare. În drumul lor spre această fază a competiției, gazdele partidei de astăzi au disputat foarte multe meciuri. În primul tur au eliminat pe Shkupi apoi pe Rijeka pentru ca în turul al treilea să vină rândul celor de la Maribor. În meciurile pe care le-au disputat elevii lui Steven Gerrard în acest sezon nu au suferit nici o înfrângere astfel că se pare că sunt într-o formă bună. Acest meci este unul dintre cele mai importante meciuri de fotbal azi.

UFA pornește cu a doua șansă dar rămâne o echipă periculoasă. Echipa lui Nedelcearu a eliminat pe Donzale datorită unui gol marcat în deplasare apoi au eliminat destul de greu pe Niedercorn. În patru etape disputate în acest sezon din campionatul Rusiei cei de la UFA au obținut doar patru puncte. Din rezultatele înregistrate în acest sezon vedem că oaspeții partidei de astăzi nu sunt într-o formă foarte bună iar Rangers poate profita de acest lucru și să își asigure calificarea încă de astăzi.

Ponturi Rangers  vs UFA

Pe lângă pontul conform căruia, Rangers va învinge sfatul nostru este să mizăm că se va și califica pentru care avem o cotă de 1.65. O victorie la două goluri a gazdelor astăzi ne aduce de aproape trei ori suma pariată. Acest  pont  credem că va avea mari șanse de reușită. Doar una dintre echipe va marca are cota de 1.67, pont și el foarte atrăgător. Rangers vs UFA poate fi meciul care să ne umple buzunarele.