Europa League: Dudelange vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dudelange - CFR Cluj
1
3.80
X
2.90
2
2.20

CFR Cluj se vede deja în grupele UEFA Europa League. Ei mai au de trecut doar de cei de la Dudelange. Chiar dacă luxemburghezii nu spun mare lucru la prima vedere ei sunt o echipă foarte incomodă și care poate pune probleme oricărui adversar. Dudelange vs CFR Cluj se luptă astăzi în manșa tur a playoff-ului pentru UEFA Europa League. Ne așteptăm la un meci foarte echilibrat dar în care echipa noastră să se impună pentru a avea șanse la grupe. Acesta va fi primul meci direct dintre cele două formații. Acest meci se află în oferta celor mai bune case de pariuri online de pe site-ul Beturi.ro.

Dudelange a produs surpriza în preliminariile UEFA Europa Legue. Acum trebuie luată în calcul de orice adversar. În turul al doilea a eliminat pe Drita cu scorul de 3-2 la general. În turul al doilea avea să producă o surpriză foarte mare pentru că a eliminat pe Legia. Pe polonezi, Dudelange i-a învins cu scorul de 4-3 la general. Aceste performanțe ar trebui să îi facă pe cei de la CFR Cluj să nu privească acest meci ca pe unul foarte ușor. După două etape disputate în campionatul din Luxemburg, Dudelange are doar trei puncte acumulate. Adaugă acest meci pe biletul zilei la pariuri online și o să realizezi profit.

CFR Cluj pornește ca favorită la calificare dar așa cum am mai spus trebuie să fie foarte atentă. Clujenii arată o formă din ce în ce mai bună. După eliminarea în fața celor de la Malmo ei au obținut doar victorii. În turul precedent din UEFA Europa League au eliminat pe Alashkert cu scorul de 7-0 la general. În Liga 1 CFR Cluj a obținut trei victorii în ultimele trei etape. Atât prin joc dar și prin rezultate se vede că echipa evoluează din ce în ce mai bine sub comanda lui Antonio Conceicao.

Ponturi de încercat la pariuri online pe Dudelange vs CFR Cluj

Cota de 2.20 pentru o victorie a clujenilor este una care ne face cu ochiul pentru a obține un câștig consistent. Peste trei goluri marcate în acest meci are o cotă de 2.35 care nu trebuie ratată chiar dacă alegem să mizăm o sumă mai mică pe acest pronostic. Pariază și câștigă la fiecare meci cu echipa Beturi.ro.