Euro U21: România U21 vs Bosnia U21

Recomandarea noastră: 1

romania u21 bosnia u21 pariuri sportive
România U21 - Bosnia U21
1
1.80
X
3.65
2
4.20

Singurul nostru gând este calificarea la Campionatul European Under 21. Pentru a realiza acest lucru avem nevoie se o victorie în acestă seară în fața Bosniei Herțegovina. România U21 vs Bosnia U21 se va disputa la Ovidiu și va avea lovitura de start de la ora 19:00. Cele două adversare de astăzi fac parte din grupa B din care mai fac parte Portugalia, Țara Galilor, Elveția și Lichtenstein. Cele două echipe sunt pe primele două poziții ale acestei grupe. În meciul tur disputat în Bosnia, naționala noastră s-a impus cu scorul de 3-1. Doar cu ponturi pariuri sportive de pe Beturi.ro poți obține profit.

Calificare România U 21 vs Bosnia U 21

România este favorită la victorie astăzi. Elevii lui Mirel Rădoi au prima șansă la câștigarea grupei si automat la calificarea la Euro. Naționala noastră este la doar trei puncte de Bosnia, care are un meci mai mult disputat. În ultimul meci disputat, România a produs surpriza și a invins în deplasare pe Portugalia cu scorul de 2-1. Portarul nostru Andrei Radu a reușit să apere o lovitură de la 11 metri în prelungirile acelui meci. Pentru noi au marcat Cicaldau și Andrei Ivan. România a acumulat 15 puncte în această grupă și este singura echipă neînvinsă. Privind cifrele acestei grupe noi suntem echipa îndreptățită să sperăm la calificare.  Ponturi pariuri sportive va merge pe o victorie a României.

Bosnia este pe prima poziție a acestei grupe. Oaspeții partidei de astăzi au reușit să acumuleze 18 puncte. În ultimele cinci meciuri disputate Bosnia a înregistrat doar victorii. Acest lucru ne arată că puștii noștri trebuie să fie foarte atenți.  Ei au cel mai bun atac al acestei grupe. În cele opt partide disputate au reușit să înscrie de 22 de ori ceea ce însemnă că au o medie aproape trei goluri pe meci. Pentru Bosnia si un rezultat de egalitate poate fi privit ca o victorie.

Meciul dintre România U21 vs Bosnia U 21 ne poate aduce un câștig foarte important. Acesta este meciul unei generații. Pe lângă o victorie a echipei noastre putem miza și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri. Acest pont are o cotă de 1.75. Naționala de tineret a României nu a mai fost la un Campionat European de 20 de ani așa că meciul de astăzi este unul foarte important.