Eredivisie: Vitesse vs Utrecht

Eredivisie se apropie de final. În această zi campionatul Olandei îşi va desemna ultima echipă ce va participa în sezonul viitor al cupelor europene. De la ora 21:45 se vor duela Vitesse vs Utrecht. Acest meci va porni de la scoru de 1-1, rezultat înregistrat la finalul manşei tur. Pentru meciul din această seară cei de la Vitesse au avantajul moral deoarece nu au pierdut în ultimele 5 meciuri directe. În trei dintre acestea au obţinut victorii. Ne aşteptăm la un meci foarte disputat din partea ambelor echipe care vor da totul pentru a se impune. Pariază alături de noi pe biletul zilei şi o să ai de câştigat.

Finala pentru Europa între Vitesse vs Utrecht

Vitesse porneşte ca favorită în partida din această seară deoarece este avantajată de terenul propriu dar şi de rezultatul din meciul tur. Meciurile gazdelor partidei de astăzi sunt partide în care se înscriu multe goluri. În ultimele 7 partide disputate de Vitesse au marcat ambele echipe. În faţa propriilor suporteri cei de la Vitesse vin după o serie de meciuri foarte bune. Nu au înregistrat nici o înfrângere în ultimele 16 meciuri disputate acasă. Această serie poate continua şi după meciul din această seară. În semifinale au trecut de Groningen cu 4-3 la general. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile propuse de noi.

Utrecht este pentru al patru an la rând în aceatsă finală pentru UEFA Europa League. Utrecht este şi ea o formaţie ce se bazează foaret mult pe forţa ofensivă. Ei au reuşit să înscrie cel puţin un gol în ultimele 6 meciuri disputate. Pentru a ajunge să dispute această finală ei au trecut de Heracles cu scorul de 5-0 la general. Utrecht pentru a se califica are nevoie de un egal dar cu goluri marcate sau de o victorie. Astfel că ne aşteptăm la un meci foarte disputat. Vitesse vs Utrecht se anunţă a fi un meci foarte disputat. Cele două formaţii s-au întâlnit şi sezonul trecut în aceatsă finală pentru UEFA Europa League. Atunci s-au calificat cei de la Vitesse cu scorul de 5-3 la general. În această seară ne aşteptăm tot la o victorie a lor. Astfel vom paria pe cota de 1.93 pe care o au cei de la Vitesse pentru un succes. Un alt pariu de luat în calcul este GG-ul la o cotă de 1.70 dar şi faptul că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80. Pariază cu noi.