Eredivisie: PSV vs Ajax

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
PSV - Ajax
1
2.50
X
3.55
2
2.65

Derby-ul Olandei va avea loc în runda cu numărul șase. De la ora 17:45 la Eindhoven, PSV vs Ajax se vor lupta într-un meci deosebit de interesant. Jocul acesta le găsește pe cele două formații pe primele două poziții ale clasamentului. Trebuie să notăm faptul ca niciuna dintre cele două echipe nu a suferit vreo înfrângere în acest sezon. În ultimele două întâlniri directe s-a înregistrat scorul de 3-0 pentru echipa gazdă de la acel moment. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte echilibrat în care sperăm ca cele două ofensive să își facă simțită prezența pe tabela de marcaj. Cele mai bune cote le găsești doar la partenerii noștri.

Goluri în PSV vs Ajax

PSV are un start de sezon extraordinar. După cinci etape ei au reușit să își treacă în cont tot atâtea victorii. Astfel ei au reușit să acumuleze 15 puncte cu care ocupă prima poziție a clasamentului. La mijlocul acestei săptămâni, gazdele partidei de astăzi, au suferit o înfrângere în grupele UEFA Champions League contra Barcelonei. pe Camp Nou ei au pierdut cu scorul de 4-0. Pentru acest meci, cei de la PSV nu se vor putea baza pe Thomas. Acest meci poate fi privit și ca o revanșă după meciul din UEFA Champions League. Doar cu noi vei putea alege cote câștigătoare.

Ajax are și ea un start de sezon foarte bun. Lăncierii au obținut 13 puncte în Eredivisie după patru victorii și un rezultat de egalitate. Oaspeții partidei de astăzi se pot lăuda cu un succes în grupele UEFA Champions League. Ei au învins cu scorul de 3-0 pe cei de la AEK. Pentru lăncieri a înscris Tagliafico, o dublă și Van de Beek. Astfel, cei de la Ajax vin cu un moral foarte bun la acest meci. Bande și Veltman sunt indisponibili pentru acest meci, dar cei de la Ajax au un lot puternic și îi vor putea înlocui cu ușurință.

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei este întâlnirea dintre PSV vs Ajax. La acest meci vom miza pe faptul că ambele formații vor reuși să marcheze cel puțin un gol. Acest pont are o cotă de 1.70. Dacă alegem acest pont vom putea miza și pe faptul că se vor marca peste 2.5 goluri în acest meci. Pariază și câștigă cu Beturi.ro.