Eredivisie: Feyenord vs Venlo

Recomandarea noastră: 1

Eredivisie, Feyenord, Venlo
Feyenord - Venlo
1
1.24
X
6.10
2
12.50

Campionatul Olandei ne propune etapă de etapă meciuri foarte interesante. În această seară vom asista la o partidă restanță din cadrul etapei cu numărul 11. În acest meci se vor înfrunta Feyenord vs Venlo. Ne așteptăm ca acest meci să fie unul cu foarte multe goluri. În acest sezon pare a fi o diferență destul de mare între cele două formații astfel că cei de la Fayenord pornesc din postura de mare favorită. Chiar dacă nu sunt pe un loc fruntaș cei de la Venlo sunt genul de echipă care poate pune probleme oricărui adversar. O bună strategie meciuri fotbal ne poate aduce un câștig important pentru astăzi.

Spectacol ofensiv între Feyenord vs Venlo

Feyenord pornește ca mare favorită astăzi. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a treia a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 29 de puncte. Cu o victorie astăzi se or apropia la 5 puncte față de cei de la Ajax care sunt pe poziția a 2-a. Cei de la Feyenord sunt într-o formă de moment foarte bună. Ei au ajuns la trei victorii în ultimele trei etape din Eredivisie. Au reușit să învingă pe Heracles, Groningen și PSV. Haps este singurul absent al celor de la Feyenord în acest meci. Este foarte important să ai o strategie meciuri fotbal atunci când pariezi pentru a avea profit.

Venlo pornește cu a doua șansă în acest meci dar este genul de echipă ce poate încurca orice adversar. Cei de laVenlo ocupă poziția a 8-a a clasamentului. Ei au acumulat până în acest moment 19 puncte. În meciurile din deplasare putemspune că au unele probleme în acest sezon. Ei au acumulat doar 7 puncte în meciurile disputate departe deproprii suporteri. În acest sezon cei de la Venlo au arătat fluctuații mari de formă. În ultimele trei etape au înregistrat o victorie, o remiză și au suferit o înfrângere.

Partida dintre Feyenord vs Venlo ne va aduce un câștig important astăzi. La finalul celor 90 deminute vom paria pe faptul că cei de la Feyenord vor reuși să se impună. Un alt pariu în care avem încredere foarte mare este acela bazat pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.76. Pariazăîn fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră și o să realizezi profit.