EFL Cup: Tottenham vs Chelsea

Cupa Ligii Angliei a ajuns în faza semifinalelor. Pentru echipele rămase în competiție este calea cea mai simplă spre un trofeu. Cele 4 formații care se mai află în competiție sunt Burton, Manchester City, Tottenham și Chelsea. În această seară vom asista la un meci care este derby și în Premier League. Tottenham vs Chelsea se vor duela în meciul tur al semifinalei. Acest derby al Londrei se prezintă a fi un meci foarte spectacuos dar și cu o miză foarte mare. În ultimele 4 dueluri directe s-au marcat peste 2,5 goluri, lucru pe care sperăm să îl vedem și astăzi.  Joacă și câștigă cu cele mai bune ponturi la pariuri sportive.

Derby-ul zilei Tottenham vs Chelsea

Tottenham face un sezon foarte bun. În Premier League sunt pe poziția a treia și au șansa lor la titlu.  Sunt la doar 6 puncte în spatele celor de la Liverpool și sunt genul de echipă care poate profita de pașii greșiți ai adversarilor. În ultimul meci disputat au trecut de Tranmere în Cupa Angliei cu scorul de 7-0. Pentru a ajunge în această fază din Cupa Ligii Angliei cei de la Tottenham au trecut de Watford, West Ham United și de Arsenal. Astăzi cei de la Tottenham sunt favoriți la obținerea victoriei. O victorie a gazdelor ne va aduce o cotă de 2.60 la pariuri sportive.

Chelsea este și ea o echipă foarte mare și știe să abordeze foarte bine meciurile de calificare. Albaștrii sunt pe poziția a 4-a în Premier League la doar 4 puncte de adversara de astăzi.  În Cupa Ligii Angliei pentru a ajunge în această fază a competiției au trecut de Liverpool, Derby și Bournemouth. Ținând cont că la Premier League le va fi foarte greu să lupte, ei se vor concentra și asupra acestui trofeu. Chelsea are jucători care pot face în orice moment diferența.

Tottenham vs Chelsea este un meci care se anunță a fi deosebit de interesant. Vom paria așa cum am spus pe victoria celor de al Tottenham. Un alt pariu în care noi avem încredere este cel conform căruia vor reuși să înscrie ambele formații. Un GG ne aduce o cotă de 1.70, care este una ce nu trebuie ratată. Ținând cont că suntem în fotbalul englez ne așteptăm să fie multe cornere în această întâlnire. Pariază că se vor executa peste 10,5 cornere la o cotă de 2.00.