EFL Cup: Chelsea vs Tottenham

Cupa Ligii Angliei ne aduce spectacol meci de meci. După ce aseară Manchester City s-a calificat în finală după ce au trecut de Burton cu scorul de 10-0 astăzi ne aşteptăm la o partidă mult mai echilibrată. Astăzi pe Stamford Bridge vom asista la partida dintre Chelsea vs Tottenham. Acest joc contează pentru manşa retur a semifinalelor şi se va relua de la scorul de 1-0 pentru Tottenham. Acest joc este deschis oricărui rezultat şi calificarea încă se joacă, ambele echipe având şanse foarte mari. Autorul golului în meciul tur a fost Kane. Cei de la Tottenham putem spune că au avantajul moral faţă de cei de la Chelsea. Oaspeţii partidei de astăzi au reuşit să câştige ultimele trei meciuri directe. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei.

Lupta pentru calificare Chelsea vs Tottenham

Chelsea, în ciuda înfrângerii din meciul tur este favorită la calificare. Gazdele partidei de astăzi au avantajul terenului propriu dar vor putea profita şi de faptul că la Tottenham vor lipsi mai mmulţi jucători importanţi. Ţinând cont de faptul că în Premier League nu sunt pe o  poziţie foarte bună, gazdele partidei de astăzi se vor lupta să ajungă în finală deoarece sunt foarte aproape de un trofeu. Cei de la Chelsea vin după o înfrângeer contra celor de la Arsenal şi vor dori să facă uitat cât mai repede acel rezultat. În fiecare zi beneficiezi de biletul zilei oferit de noi.

Tottenham are avantajul meciului din tur. Atunci Kane a reuşit să înscrie din penalty.  Dele Alli şi Harry Kane nu vor putea fi folosiţi astăzi. Ei sunt doi jucători foarte importanţă în angrenajul celor de la Hotspur.În Premier League cei de la Tottenham sunt destul de liniştiţi putem spune. În acest moment ei ocupă poziţia a treia a clasamentului. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei au trecut de Watford, West Ham şi Arsenal.

Chelsea vs Tottenham vine cu cote foarte avantjoase pe care le găseşti pe Beturi.ro. Vom paria ep faptul că ambele echipe vor reuşi să marcheze chiar dacă este un meci cu o miză destul de mare. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 1.90. Un alt pariu cu o cotă mare pe care vi-l recomandăm să îl jucaţi este cel conform căruia cei de la Chelsea vor reuşi să se califice. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să realizezi un profit consistent.