De ce alegem pariuri live?

Ce înseamnă pariuri live?

Ca să înţelegem mai bine noţiunea de pariuri live, pentru cei noi în domeniu, vom explica pe scurt ce înseamnă un pariu sportiv în general. A paria pe un eveniment sportiv, presupune a pune la bătaie o sumă de bani, suma rămânând la latitudinea pariorului. Această sumă de bani se va multiplica în funcţie de cota evenimenului sau a evenimentelor pariate pe un bilet. Cu cât mai multe evenimente şi cu cât sunt mai mari cotele, cu atât de mult va fi mai mare şi câştigul potenţial. Cotele sunt stabilite de casele de pariuri în funcţie de probabilitatea unui eveniment de a se întâmpla. Acestea sunt date de analişti profesionişti, în urma unor studii amănunţite asupra evenimentelor.

Pariuri live este conceptul apărut mult mai recent în evoluţia domeniului pariurilor sportive. Odată cu dezvoltarea caselor de pariuri şi apariţia lor în mediul online a apărut şi acest tip de pariuri. Ele implică faptul că oferă posibilitatea pariorului de a miza pe un eveniment în timp ce acesta este în desfăşurare, indiferent de minutul / repriza / stadiul în care se află. Cotele acestor pariuri cresc sau scad constant în funcţie de evoluţia evenimentului ce este bine monitorizată de către operanţii site-ului pe care pariaţi. Pariurile pot fi de foarte multe tipuri, cum ar fi spre exemplu, pariuri de tipul: pariuri simple 1, X, 2, următorul gol, sub / peste X goluri, cartonaşe galbene, următorul eveniment ( cartonaş / gol / schimbare etc ) şi multe altele. Aceste variante de a paria pot varia în funcţie de casa de pariuri live aleasă.

Cum şi de ce pariem live?

Pentru a putea plasa pariuri în domeniul live va trebui să ne facem cont pe o casă de pariuri online. Există foarte multe case de pariuri licenţiate în România. În funcţie de casă aleasă, putem beneficia şi de foarte multe bonusuri, menite să atragă cât mai mulţi clienţi. Un astfel de bonus este bonusul de 100% la prima depunere tipic majorităţii caselor de pariuri. Odată ce viraţi banii către casa de pariuri, aceştia se transformă în bani virtuali ce pot fi folosiţi pentru pariere şi vor putea fi retraşi în limita anumitor condiţii. Pentru depuneri este nevoie de un cont bancar, card de debit / credit, paysafecard sau alte modalităţi online admise de firma respectivă. Retragerile se pot face la fel, pe card, în contul bancar sau conturi online, însă după verificarea identităţii ce vă va fi cerută de către casa de pariuri live.

Principalul avantaj la pariuri live este faptul că putem paria din confortul propriei case. Astfel, nu mai sunteţi nevoit să va deplasaţi până la cea mai apropiată casă de pariuri sau o alta, preferată de dumneavoastră. Un alt avantaj major este că putem urmări demersul unui eveniment şi astfel putem paria în funcţie de ceea ce se întâmplă în timp real. Numărul mare de pariuri mari plasate într-un timp relativ scurt este un alt avantaj. Atunci când pariem pe pariuri live suntem mai aproape de echipele preferate, stând cu sufletul la gură şi bucurându-ne odată cu ei în cazul victoriilor. Acestea fiind zise, nu mai rămâne decât să puneţi în aplicare ce aţi învăţat şi ca întotdeauna, să pariaţi responsabil!