Cupa Spaniei: Girona vs Atletico Madrid

Copa del Rey a ajuns în faza optimilor de finală. Aici avem programate partide foarte interesante dar noi vă vom oferi un pronostic pentru cele care se anunță a fi unele foarte spectaculoase. Unul dintre cele mai interesante jocuri ale zilei este duelul dintre Girona vs Atletico Madrid. Cele două formații sau întâlnit și în La Liga acum aproximativ o lună, dar acel meci s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Partidele din această fază a Copey del Rey se vor juca tur-retur, astfel că astăzi ne așteptăm la un meci destul de strâns iar totul va urma să se hotărască în returul de pe stadionul celor de la Atletico. Joacă și câștigă la pariuri sportive alături de echipa noastră.

Echilibru între Girona vs Atletico Madrid

Girona pornește cu șansa a doua în această dublă manșă. Pentru formația gazdă este foarte greu să spere la câștigarea trofeului chiar dacă vor reuși să se califice în sferturile de finală. În turul precedent Girona a trecut de Celta Vigo cu scorul de 4-3 al generel. Prioritar pentru ei în acest sezon este o clasare cât mai bună în La Liga. Ei au un sezon foarte bun în campionatul Spaniei deoarece ocupă poziția a 9-a a clasamentului. În ultimele șase meciuri ei au reușit să obțină o singură victorie ceea ce ne demonstrează că nu sunt într-o formă foarte bună. La pariuri sportive poți obține profit în fiecare zi.

Atletico Madrid pornește ca favorită atât la calificare cât și pentru a obține o victorie astăzi. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a doua în La Liga fiind la 5 puncte în spatele Barcelonei. Elevii lui Diego Simeone au trecut în turul precendent de echipa Sant Andreu. Scorul dublei manșe a fost de 5-0. Pentru meciul de astăzi ne așteptăm ca Atletico să menajeze unii dintre titulari pentru meciurile mult mai importante care vor urma.

Astăzi vom miza pe o victorie a oaspeților care au o cotă de 1.70. Principalul atuu al celor de la Atletico Madrid este defensiva. Astăzi vom paria că nu vor primi gol. NG ne va aduce o cotă de 1.70 pentru acest meci. Cota de 1.30 la calificarea celor de la Atletico este și ea una avantajoasă dar va trebui să așteptăm o perioadă mai lungă de timp pentru a câștiga, după meciul retur. Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră.