Cupa României: Poli Iași vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

Poli Iași - Viitorul
1
3.05
X
3.20
2
2.40

Povestea merge mai departe în Cupa româniei. Am ajuns la faza optimilor de finală, iar majoritatea echipelor ajunse aici se gândesc la fazele superioare ale acestei competiții. În aceatsă seară vom avea parte de unul dintre cele mai ehilibrate dueluri ale rundei. În Copou, Poli Iași vs Viitorul se vor lupta pentru calificare. Cele două echipe traversează o formă total diferită și acest lucru ne face să credem că ele au obiective total diferite pentru acest sezon. Adversarele de astăzi s-au întâlnit și în Liga 1 în această lună, chiar pe acest stadion. Atunci s-a impus Viitorul cu scorul de 2-1. Cele mai bune pariuri sunt la partenerii Beturi.ro.

Meci de calificare între Poli Iași vs Viitorul

Poli Iași traversează o formă foarte slabă în acest sezon. Chiar dacă în ultimul sezon au prins un loc de play-off acum le va fi foarte greu. Elevii lui Flavius Stoican ocupă doar poziția a 11-a în Liga 1. Forma de moment a lor este una cât se poate de slabă deoarece în ultimele patru etape au suferit patru înfrângeri. În Cupa României, în faza șaisprezecimilor de finală, moldovenii au trecut de UTA Arad cu scorul de 4-3 la capătul unui meci foarte spectaculos. Pentru Iași, Cupa României poate fi competiția prin care să își salveze sezonul dar se anunță un meci foarte dificil astăzi pentru ei. Joacă la pariuri și câștigă alături de echipa noastră.

Viitorul pornește din postura de favorită în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi merg mult mai bine în acest sezon. Elevii lui Gheorghe Hagi Ocupă poziția a patra în Liga 1 dar sunt la egalitate de puncte cu CSU Craiova care este pe locul al treilea. Se pare că prinderea unui loc de play-off nu este o problem pentru cei de la Viitorul și se pot concentra și pe această competiție. Ne așteptăm ca Gheorghe Hagi să folosească mulți tineri pentru acest meci. În faza șaisprezecimilor de finală, Viitorul a trecut de Concordia Chiajna pe care au învins-o cu scorul de 3-0.

Pentru meciul dintre Poli Iași vs Viitorul am selectat o serie de pronosticuri de pe urma cărora să câștigăm astăzi. Noi vom miza pe un succes al celor de la Viitorul și dacă dorim o cotă mai mică dar mai sigură putem merge pe o calificare a oasteților. Vom miza și pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze, pont ce ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare minut.