Cupa Romaniei: FC Voluntari vs Botoșani

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
FC Voluntari - Botoșani
1
3.00
X
3.30
2
2.35

Povestea merge mai departe în Cupa Romaniei. Acestă competiție a ajuns în faza șaisprezecimilor. De la ora 16:00 avem programat un meci de Liga 1 în această fază a competiției. Pe stadionul Anghel Iordănescu, FC Voluntari vs Botoșani se luptă pentru un loc în optimile de finală ale Cupei României. Niciuna dintre cele două formații nu este într-o formă foarte bună astfel că își pun speranțele într-un traseu cât mai lung în Cupă. De obicei în meciurile directe dintre cele două formații se înscriu puține goluri astfel că și astăzi ne așteptăm la un meci echilibrat. Cei mai buni tipseri ne aduc cele mai bune cote.

Calificare în FC Voluntari vs Botoșani

 

FC Voluntari a început dezastruos sezonul de Liga 1. Ei ocupă ultima poziție a clasamentului. Sunt singura echipă care nu a simțit gustul victoriei în primele nouă etape. Ei au doar trei puncte venite după trei rezultate de egalitate. În ultima etapă au condus pe Sepsi Sfântu Gheorghe dar au fost egalați în prelungirile partidei. Gazdele partidei de astăzi au o medie peste două goluri primite în acest sezon. Ne așteptăm ca cei de la Voluntari să folosească o serie de jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon deoarece pentru ei contează Liga 1. Cei mai buni tipseri ne vor aduce o cotă de 2.35.

Botoșani este una dintre echipele care a dezamăgit în acest sezon. În Liga 1 moldovenii sunt doar pe poziția a 12-a a clasamentului după ce au acumulat opt puncte. În ultimele cinci etape au acumulat doar două puncte. Mai mult, ei vin după două înfrângeri în ultimele două etape disputate. Oaspeții partidei de astăzi își pun speranțele într-o calificare astăzi pentru a mai șterge din rezultatele statului de sezon. După noi, cei de la Botoșani sunt favoriți astăzi.

Cupa României ne pregătește un nou sezon foarte interesant. În această competiție este loc oricând pentru o surpriză. Meciul dintre FC Voluntari vs Botoșani ne va aduce și alte pronosticuri câștigătoare. Pentru o cotă mai mică, dacă nu vrem să riscăm putem miza pe faptul că Botoșaniul se va califica. Putem miza și pe faptul că se vor marca sub 2,5 goluri pentru o cotă de 1.70. Pariază și câștigă cu noi