Cupa României: Concordia Chiajna vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

Concordia Chiajna - Viitorul Constanta
Concordia Chiajna - Viitorul
1
2.80
X
2.60
2
2.50

Faza saisprezecimilor din Cupa Românei continuă cu noi meciuri foarte interesante. După ce aseară au fost meciuri foarte echilibrate sperăm la o nouă zi la fel. De la ora 18:45 avem parte de un duel de Liga 1 în Cupă. Concordia Chiajna vs Viitorul se vor lupta pentru un loc în optimile de finală. Ne așteptăm ca cale două formații să folosească jucători ce au evoluat mai puțin în acest sezon. În acest meci se poate întâmpla orice chiar dacă Viitorul a reușit să câștige patru din ultimele cinci dueluri directe. La pariuri sportive poți să câștigi în fiecare minut.

Calificare în Concordia Chiajna vs Viitorul

Concordia Chiajna are o șansă importantă în acest meci. Faptul că va evolua pe teren propriu este un avantaj mare. Se pare că schimbarea antrenorului și aducerea lui Dorinel Munteanu pe banca tehnică a fost una foarte bună. În ultima etapă disputată în Liga 1 ei au învins cu scorul de 2-0 pe FC Botoșani. Acea victorie a pus capăt unei serii de trei înfrângeri. Totuși trebuie să ținem cont că cei de la Chiajna vor avea un meci foarte dificil astăzi. Chiar dacă au învins pe Botoșani trebuie să ne gândim că aceea sunt într-o formă foarte slabă. La pariuri sportive vom miza pe o cotă de 2.45 la acest joc.

Viitorul pornește din postura de favorită astăzi chiar dacă nici elevii lui Gheorghe Hagi nu se află într-o situație foarte bună. După nouă runde ei ocupă poziția a opta a clasamentului deoare au acumulat 13 puncte. În Liga 1 Viitorul vine după o înfrângere cu scorul de 2-0 contra celor de la CSU Craiova. În această seară Viitorul va fi foarte motivată pentru a obține calificarea. Viitorul este favorită astăzi și trebuie să își respecte blazonul. Ei trebuie să aibă un traseu cât mai lung în Cupa României dar și să obțină un loc de play-off în Liga 1.

Meciurile din Cupa României ne aduc pronosticuri foarte interesante la fiecare meci. La meciul dintre Concordia Chiajna vs Viitorul trebuie să pariem pentru a câștiga. La o cotă de 1.75 putem miza pe faptul că se vor marca sub 2,5 goluri. Noi avem foarte mare încredere în acest pont. Putem miza și pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonașe galbene deoarece ne așteptăm la un joc foarte echilibrat.