Cupa României: Astra Giurgiu Viitorul

Cupa României a ajuns al final de drum. Mai este de disputat doar finala, dar este cel mai aşteptat meci deoarece este pus în joc un trofeu. Acest meci va avea loc cu trofeul pe masă. Partida ce va avea loc la Ploieşti pe stadionul Ilie Oană se va disputa între Astra Giurgiu vs Viitorul. Ambele formaţii au ca obiectiv câştigarea aceastui meci, astfel că ne aşteptăm la un joc foarte interesant. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon de 4 ori. Trei partide au fost câştigate de Viitorul în timp ce giurgiuvenii au reuşit un singur succes. Stilul ofensiv al celor 2 formaţii a făcut ca niciun meci să nu se încheie la egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit alături de echipa noastră.

Lupta pentru trofeu între Astra Giurgiu vs Viitorul

Astra Giurgiu este capabilă de o surpriză şi să reuşească să obţină acest trofeu şi automat calificarea în UEFA Europa League. Acest meci îi interesează foarte mult şi pe cei de la CSU Craiova deoarece în cazul în care câştigă Astra oltenii nu sunt în Europa. Astra a avut mari probleme financiare pe final de sezon, dar care se pare că s-au rezolvat conform declaraţiilor oficialilor. Dani Coman a revenit ca preşedinte al echipei după ce a anunţat că va demisiona. În Liga 1, astralii s-au clasat pe poziţia a 5-a a clasamentului. Pariază cu biletul zilei şi o să câştigi.

Viitorul porneşte ca favorită în acest meci şi este văzută de multă lume ca având prima şansă la trofeu. Elevii lui Gheorghe Hagi au încheiat sezonul din Liga 1 pe poziţia a treia a clasamentului şi astfel au obţinut participarea în UEFA Europa League. Cei de la Viitorul au încheiat sezonul cu trei victorii în ultimele 3 meciuri disputate. Ar fi al doilea trofeu obţinut de cei de la Viitorul în istoria clubului.

Astra Giurgiu vs Viitorul ne pregătesc un meci foarte disputat. Motivaţia este foarte mare în tabăra ambelor formaţii. Viitorul este echipa mult mai în formă şi astfel o să mergem pe o victorie a elevilor lui Hagi. Credem că Viitorul se va impune în timpul regulamentar. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.30. Putem paria şi pe numărul de cartonaşe galbene deoarece ne aşteptăm la un meci foarte dur. Peste 6,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu cu şanse destul de mari de a fi câştigător cu biletul zilei.