Cupa Ligii Angliei: Chelsea vs Manchester City

Primul trofeu al sezonului din fotbalul englez se va decerna astăzi. În finala Cupei Ligii Angliei se vor înfrunta Chelsea vs Manchester City într-un meci ce se anunţă unul foarte spectaculos. Ambele echipe au şansa de a pune mâna pe acest trofeu astfel că vo încerca să profite. Cele două formaţii s–au întâlnit şi în Premier League, acum câteva etape. Atunci cei de la City s-au impus cu scorul de 6-0. Jocul de astăzi ce va începe de la ora 18:30 poate fi o ocazie de revanşă pentru cei de la Chelsea. Partida de astăzi se va disputa pe stadionul Wembley. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe Beturi.ro.

Finala Cupei Ligii Chelsea vs Manchester City

Chelsea îşi poate salva sezonul în cazul unei victorii astăzi. Albaştrii sunt pe poziţia  a 6-a în Premier League la luptă cu Manchester United şi Arsenal pentru un loc în Big 4. Dacă vor câştiga astăzi vor creşte şi şansele lui Sarri de a rămâne pe banca tehnică a celor de la Chelsea deşi este destul de contestat în ultima perioadă. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Chelsea au avut un traseu mai dificil. Ei au eliminat pe Liverpool, Derby, Bournemouth şi Tottenham. În acest mijloc de săptămână au învins pe Malmo în UEFA Europa League, unde au odihnit o serie de jucători importanţi. Pariază şi câştigă cu pronosticuri fotbal ofeite de Beturi.ro.

Manchester City este văzută de foarte multă lume ca fiind favorită în partida de astăzi. Cetăţenii trec printr-o formă foarte bună. Elevii lui Guardiola sunt pe prima poziţie  a clasamentului şi în plus, la mijlocul acestei săptămâni au reuşit să câştige în UEFA Chmapions League cu scorul de 3-2 în faţa celor de la Schalke.  Pentru a ajunge în această finală cei de la City i-au eliminat pe Oxford City, Fulham, Leicester iar în semifinale au trecut de Burton.

Chelsea vs Manchester City este un meci ce nu trebuie ratat. Pariază pe victoria celor de la City la o cotă de 1.60 şi osă câştigi alături de echipa noastră. Defensiva celor de la City arată din ce în ce mai bine în ultima perioadă. Vom risca şi vom paria pe faptul că cei de la Chelsea nu vor marca astăzi. NG la o cotă de 2.00 pare a fi foarte atractiv. Ţinând cont că este o fonală ne aşteptăm la un joc destul de dur astfel că peste 3,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70 nu trebuie ratată. Pariază alături de echipa noastră.