Cupa Italiei: Inter vs Lazio

Sferturile de finală ale Cupei Italiei continuă cu meciuri interesante. Unul dintre cele mai interesante meciuri este duelul dintre Inter vs Lazio. Acest duel se prezintă a fi unul foarte interesant dar şi foarte echilibrat în acelaşi timp. Între cele două formaţii ultimele dueluri directe au fost decise în favoarea echipei oaspete. Ultimul duel direct din Serie A a fost câştigat de Inter cu scorul de 3-0. Faptul că a fost eliminată Juventus din Cupă le face pe celelalte echipe să spere la câştigarea trofeului. Echipa ce se va califica din acest meci va juca în semifinale cu cei de la AC Milan. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

Derby pentru calificare Inter vs Juventus

Inter porneşte ca favorită în acest joc. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Inter au trecut de Benevento. În Serie A cei de la Inter ocupă poziţia a treia a clasamentului. În ultimele două etape cei de la Inter nu au reuşit să câştige Au remizat contra celor de la Sasuolo şi au pierdut contra celor de la Torino. Luciano Spaletti are postul în pericol după ultimele meciuri. Cupa Italiei ar putea însemna salvarea sezonului pentru cei de la Inter deoarece în campionat nu mai au nici o şansă. Pariază şi câştigă în fiecare zi doar cu biletul zilei.

Lazio poate profita de forma slabă a celor de la Inter. Nici cei de la Lazio nu traversează o formă foarte bună. Oaspeţii partidei de astăzi vin după două înfrângeri şi un rezultat de egalitate înregistrate în ultimele trei meciuri. În Serie A înfrângerile au fost suferite contra celor de la Juventus şi Napoli cu scorul de 2-1. Până acum Lazio a trecut în Cupa Italiei de cei de la Novara.

Inter vs Lazio se anunţă un meci deosebit de interesant.  Ţinând cont că ambele echipe au ofensive foarte puternice ne aşteptăm să vedem goluri de ambele părţi. GG ne va aduce o cotă de 1.80. Ca şi rezultat la finalul celor 90 de minute vom paria pe faptul că se vor impune cei de al Inter. Acest pronostic ne va aduce o cotă de 2.12. Dacă dorim să beneficiem de o cotă mai mică dar mai sigură putem miza pe faptul că Inter va conduce la pauză sau la final.  Cele mai bune pronosticuri le găseşti pe Beturi.ro.