Cupa Italiei: Atalanta vs Lazio

Cupa Italiei a ajuns la final de drum. Mai avem de disputat un singur meci, dar care este şi cel mai important, finala. Aceasta va avea loc pe Stadio Olimpico din Roma şi se va disputa între Atalanta vs Lazio. Acest meci se anunţă a fi unul foarte interesant. Cei de la Atalanta au învins pe Lazio în ambele meciuri din Serie A în acest sezon. Chiar dacă Atalanta are avantajul moral, ne aşteptăm la o partidă deschisă oricărui rezultat. Pentru Atalanta este a doua finală de cupă în timp ce Lazio a caştigat această competiţie de 6 ori în istorie. Pariază şi câştigă alături de noi cu meciurile de pe biletul zilei.

Lupta pentru Cupa Italiei Atalanta vs Lazio

Atalanta face un sezon de vis. Pe lângă faptul că au ajuns în această finală, cei de la Atalanta se luptă pentru un loc în UEFA Champions League în Serie A, unde ocupă poziţia a 4-a. Atalanta vine după o serie de meciuri foarte bună. Ei au reuşit să nu înregistreze nici o înfrângere în ultimele 13 partide. În 9 dintre acestea au obţinut victorii. Mai mult, În ultimele 5 meciuri au obţinut 5 victorii în care au marcat cel puţin 2 goluri. În drumul spre această finală au eliminat pe Cagliari, Juventus şi Fiorentina. Toloi este singurul indisponibil pentru meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit.

Lazio are şansa de a încheia bine un sezon în care nu a obţinut rezultate foarte bune. Lazialii sunt abia pe poziţia a 8-a în Serie A, cu şanse destul de mici de a mai prinde un loc de cupă europeană. Astfel această finală a cupei este una din ultimele şanse a celor de la Lazio. Trei victorii şi două înfrângeri sunt ultimele rezultate ale biancoceleştiilor. Pentru a ajunge în această finală ei au trevut de Novara, Inter şi AC Milan. Atalanta vs Lazio se anuţă a fi o partidă foarte spectaculoasă şi ca orice finală este deschisă oricărui rezultat. Ne putem aştepta de la acest meci chiar la prelungiri. Vom risca şi vom paria pe faptul că cei de la Atalanta vor reuşi să câştige trofeul. Pentru acest pariu avem o cotă de 1.90. Un alt pariu este cel referitor la cartonaşe galbene. Ne aşteptăm la un meci destul de dur, astfel că vom paria pe faptul că se vor arăta peste 5,5 cartonaşe galbene. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90 pe biletul zilei.