Cupa Italiei: Atalanta vs Juventus

Sferturile de finală ale Cupei Italiei ne aduc meciuri pe care nu avem voie să le ratăm. Astăzi este programat un meci ce ne va ţine aproape de micul ecran, dar şi care se anunţă a fi mai echilibrat decât se crede. Atalanta va primi vizita celor de la Juventus într-un meci ce va conta pentru sferturile de finală. În ultimele patru deplasări la Atalanta, Bătrâna Doamnă a reuşit să obţină doar o victorie. Astfel vedem că cei de la Atalanta sunt o echipă foarte puternică atunci când beneficiază de sprijinul propriilor suporteri. Pariază şi câştigă cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro.

Spectacol în Atalanta vs Juventus

Atalanta este o echipă foarte puternică pe teren propriu. Gazdele partidei de astăzi vin după o remiză, chiar pe propriul teren, când au egalat pe AS Roma după ce au fost conduşi cu scorul de 3-0. În Serie A, Atalanta ocupă poziţia a 7-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze 32 de puncte. În Cupa Italiei pentru a ajunge în această fază a competiţiei, gazdele partidei de astăzi au trecut de Cagliari cu scorul de 2-0. În ultimele 6 meciuri disputate acasă, cei de la Atalanta au suferot o singură înfrângere ceea ce ese foarte bine. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi.

Juventus porneşte şi astăzi din postura de favorită aşa cum o face în fiecare meci din Italia. Bianconerri sunt pe prima poziţie în Serie A şi au un avans de 11 puncte faţă de cei de la Napoli. Oaspeţii nu au pierdut nici un meci în acest sezon de Serie A. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Juve au trecut de Bologna. În ultima etapă au obţinut un succes important contra celor de la Lazio cu scorul de 2-1 după ce au întors rezultatul spre finalul partidei.

Atalanta vs Juventus este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile. Vom paria pe faptul că Juve o să reuşească să se impună. Chiar dacă este un pariu riscant suntem atraşi de cota de 1.98 pe care o au cei de la Juve pentru un succes. Dacă nu ne dorim să riscăm putem paria pe faptul că Juve o să se califice la o cotă de 1.40. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să câştigi.