Cupa Greciei: PAOK vs AEK

Răzvan Lucescu este faţă în faţă cu istoria celor de la PAOK. În această seară are şansa să aducă un nou trofeu în vitrina echipei ce o antrenează. Fianla Cupei Greciei ce se va disputa între PAOK vs AEK, va avea loc pe Stadionul Olimpic din Atena. Fluierul de start al acestei partide va fi de la ora 20:30.  În acest sezon cele două formaţii s-au mai întâlnit de două ori. Un meci a fost câştigat de cei de la PAOK, iar o partidă s-a terminat la egalitate. Ne aşteptăm la un meci spectaculos, ca orice finală. În tribune cu siguranţă va fi spectacol făcut de suporterii celor 2 formaţii. Pariază alături de noi pe ponturi pariuri fotbal câştigătoare.

Luptă pentru trofeu PAOK vs AEK

PAOK porneste ca favorită în acest meci în opinia noastră. Ţinând cont că acolo antrenor este Răzvan Lucescu, noi le vom ţine pumnii să facă eventul în acest sezon. PAOK a reuşit să câştige titlul de campioană după ce a avut un avans foarte mare faţă de cei de la Olympiakos. Pentru a ajunge în această finalăa a Cupei Greciei, cei de la PAOK au trecut de Panachaiki, Panionios şi Asteras Tripoli. Elevii lui Răzvan Lucescu vin după 14 meciuri în care nu au înregistrat nici o înfrângere. Câştigă alături de noi cu ponturi pariuri fotbal.

AEK este şi ea una dintre formaţiile de top ale campionatului Grec. Cei de la AEK au terminat campionatul pe poziţia a treia dar au fost la distanţă foarte mare de cei de la PAOK. Chania, Atromios şi Lamia au fost nevoiţi cei de la AEK să le elimine pentru a ajunge în această finală. Nu au fost adversari foarte puternici ceea ce ne arată că au avut n traseu destul de uşor până la această finală.

PAOK vs AEK se anunţă un meci deosebit de spectaculos, atât în teren cât ş în tribună. Cei de la PAOK, au dominat acest sezon şi putem spune că sunt favoriţi pentru a îşi trece în cont încă un trofeu. Cota de 2.55 pentru ca cei de la PAOK să obţină un succes în timpul regulamentar de joc pare a fi o cotă de pe urma căreia să câştigăm. Dacă vrem să beneficiem de o cotă mai mică dar mai sigură putem paria pe faptul că PAOK va câştiga Cupa. Ne aşteptăm la un meci foarte dur. Peste 5,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70 pare a fi un pariu ce nu trebuie ratat.