Cupa Danemarcei: Midtjyland vs Brondby

Meci ce are cupa pe masă în Danemarca. În această seară de la ora 18:00 se va disputa finala Cupei Danemarcei. Cele două adversare ce se vor duela în acest meci sunt Midtjyland vs Brondby. Duelurile directe dintre cele două formaţii sunt deobicei partide în care se înscriu multe goluri, astfel că la un asemenea lucru ne aşteptăm şi în jocul de astăzi. În 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au marcat peste 2,5 goluri ceea ce ne arată stilul foarte ofensiv abordat de cele două formaţii. În campionatul intern nu fac nu sezon foarte bun, acest meci este unul şi mai important. Pariază alături de noi cu biletul zilei.

Lupta pentru cupă în Midtjyland vs Brondby

Midtjyland porneşte din postura de favorită dacă este să privim cotele oferite de casele de pariuri. Totuşi, noi ne aşteptăm la un joc destul de echilibrat în care ambele echipe vor avea şanse la victorie. În campionat cei de la Midtjyland au încheiat pe poziţia a doua. Ei au pierdut titlul la o diferenţă foarte mare. În ultimele etape au alternat înfrângerile cu victoriile, astfel că în ultimele 5 etape au 2 victorii şi trei înfrângeri. Pentru a ajunge în această finală de cupă au eliminat pe Dalum, Copenhaga, Kolding şi Odense. Biletul zilei ne va aduce profit.

Brondby, chiar dacă va porni cu şansa a doua poate face o surpriză în orice moment. Ei sunt în campionatul din Danemarca pe poziţia a 5-a şi câştigarea Cupei este singura lor variantă de a mai ajunge în Cupele Europene. Până în această finală, Brondby a fost nevoită să treacă de Hilerood, Maryenlyst, Vendsyssel şi Aalborg. Au avut  un drum destul de uşor, astfel că nu le-a fost foarte greu să ajungă să dispute acest meci. În doar 1 din ultimele 4 meciuri cei de la Brondby nu au reuşit să marcheze ceea ce ne arată că sunt într-o formă bună. Midtjyland vs Brondby este un meci de pe urma căruia sperăm să câştigăm. În opinia noastră echipa favorită la câştigarea trofeului este Midtjyland. Pentru a câştiga acest meci în timpul regulamentar au o cotă de 2.14, care în opinia noastră este una ce ne poate aduce un profit consistent. Un alt pariu de luat în calcul este cel bazat pe numărul de goluri. Astfel vom paria că se vor marca peste 2,5 goluri la o cotă de 1.60. Pariază şi câştigă alături de noi.