Cupa Angliei: Tranmere vs Tottenham

Un nou sezon din Cupa Angliei, cea mai veche competiție de fotbal din lume, se apropie de fazele superioare. În această fază vor intra în competiție și echipele din Premier League. Primul joc al acestei faze este unul cât se poate de interesant. Tranmere vs Tottenham se va disputa în această seară cu începere de la ora 21:45. Ne așteptăm la un meci dominat de cei de la Tottenham deoarece diferența dintre cele două formații este una foarte mare. Trebuie să notăm faptul că în caz de egalitate partida se va rejuca pe terenul celor de la Tottenham, conform regulamentului din FA Cup. Cel mai bun bonus pariuri îl găsești la partenerii de pe Beturi.ro.

Meci pentru calificare Tranmere vs Tottenham

Tranmere nu este o formație care să ne spună foarte multe. Ei evoluează abia în Liga a 4-a și cu siguranță în această seară vor porni cu a doua șansă la cele trei puncte puse în joc. Gazdele partidei de astăzi ocupă abia a 9-a poziție a clasamnetului astfel că sunt o formație destul de modestă. În FA Cup până acum au trecut de Oxford City și Southport. Ambele meciuri au fost câștigate cu scorul de 2-0 dar la rejucare. Pariază și beneficiază de un bonus pariuri avantajos.

Tottenham este mare favorită astăzi să reușească să se califice chiar din prima manșă. În acest meci Pochettino își va permite să odihnească jucătorii care au fost folosiți mai mult și să vedem la lucru fotbaliști care au jucat mai puțin în acest sezon. Tottenham este una dintre cele mai puternice formații ale fotbalului britanic și credem că nu se va încurca de o formație din Liga a 4-a. Oaspeții partidei de astăzi sunt într-o formă foarte bună. Ei au înregistrat cinci victorii în ultimele șase partide disputate în toate comeptițiile. Chiar dacă Premier League este principalul lor obiectiv nu se vor da la o parte nici din această competiție.

Meciul dintre Tranmere vs Tottenham se anunță a fi o partidă interesantă. Putem miza la acest meci pe faptul că Hotspur se va impune la cel puțin două goluri diferență. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.47. La acest meci un pariu care ne atrage atenția este cel conform căruia se vor marca peste 2,5 goluri. Pariază în fiecare zi alături de noi.