Cum să faci bani din free bets

În acest articol vom aprofunda o strategie despre care am mai vorbit pe scurt anterior și anume, aceea de a face bani din free bets. Este o strategie foarte simplă dar care necesită mult timp și dedicație. Nu oricine poate face acest lucru întrucât nu toată lumea știe cum să caute și să valorifice aceste pariuri gratuite așa că am decis să va dăm noi câteva indicii ce va pot călăuzi spre profit.

Există pe piață o mulțime de case de pariuri online și din ce în ce mai multe oferă oportunități de tipul free bets, oportunități ce presupun oferirea unui pariu  fără risc. Această ofertă oferă posibilitatea clientului de a paria pe un eveniment iar în cazul în care predicția lui nu se adeverește, banii i se vor returna în cont sau nu se vor retrage bani din fondurile clientului atunci când el pariază!

Free bets cu termeni de rulare diferiți

Fiecare site își deterima singur termenii de rulare pe care îi oferă noilor client. În funcție de bonusurile de bun venit sau cele de depozit nou, termenii de rulare pot fii de mai multe tipuri și de aceea trebuie să fim foarte atenți când folosim această metodă.

Există site-uri care oferă pariuri gratuite dar cu condiții de rulare destul de grele. Spun asta în sensul în care odată ce ați depus o suma de bani pe cont vi se acordă un free bet de, să zicem, 50 de lei. Puteți să pariati acest bonus pe un anumit eveniment iar în eventualitatea în care veți pierde pariul, cei 50 de lei vor fi retrași din contul vostru iar în schimb vi se vor oferi 50 de lei pe care îi puteți paria dar care trebuiesc rulați de un x număr de ori până vor putea fi retrași. Astfel de metode ne pot induce în eroare și nu ele sunt cele de care avem nevoie pentru a putea genera un profit.

Pe de altă parte sunt site-uri ce oferă pariuri gratuite cu o simplă cerință de rulare. Aceea că banii să fie pariati pe un eveniment anume, determinat de casă sau pe un eveniment cu o cotă mai mare decât limita minimă impusă de aceștia. Acest pariu nu va avea cerințe de rulare la fel de grele și odată plasați banii în cont veți putea obține acest pariu gratuit. Ce vreți să faceți de aici este să plasați aceste free bets pe evenimente bine alese iar în eventualitatea în care câștigați pariurile să scoateți banii pentru a încasa profiturile.

Cum faci bani mai exact?

Imaginați-va că aveți undeva în jurul sumei de 50 de lei la dispoziție pentru pariere. Căutăm un site ce oferă în acel moment o oferta de tip free bets și ne înregistrăm pe acesta. În eventualitatea în care este necesat un depozit de minim 50 de lei pentru a putea obține pariul gratuit, vom încarcă noulcont cu această sumă. Astfel, avem cei 50 de lei cash, pe care îi putem retrage acuma și free betul pe care îl putem plasa pe un eveniment bine ales pentru a face bani în eventualul caz în care vom câștiga. Această metodă vă oferă o posibilitate de a face bani, în ideea că veți câștigă acel pariu. În cazul în care veți pierde, veți avea aceeași bani pe care i-ați avut la început.

Vreți să câștigați garantat? Există o altă metodă prin care puteți să câștigați profit garantat fără a depinde de rezultatul evenimentului pe care pariati. Ea presupune căutarea unor case de pariuri unde puteți paria practic „contra” unui eveniment. Spre exemplu, într-un meci Arsenal- Liverpool veți paria pe faptul că Liverpool nu câștigă. Că să ne asigurăm câștigul, vom merge la o altă casă de pariuri unde vom paria pe rezultatul opus, astfel încât să ne asigurăm că indiferent de rezultatul partidei, noi vom genera un profit.

Atenție! Această metodă nu merge cu orice meci ci trebuiesc selectate atent evenimente ce oferă cote relativ asemănătoare atât pentru un pronostic cât și pentru celălalt. Pentru astfel de meciuri ar trebui să folosim un odds calculator, în esență un calculator virtual ce ne ajută la compararea cotelor. Astfel de programe se pot găși online și se pot folosi gratuit, fără a fi nevoie să descărcați vreo aplicație.

Cum găsim cele mai bune site-uri care oferă free bets?

Pentru a putea fi la curent cu cele mai proaspete oferte free bets este necesar să fiți la zi cu toate ofertele caselor de pariuri care activează în zona voastră. Așadar, avem un număr mare de case de pariuri licențiate în România la care puteți pune în aplicare această metodă. Pentru a putea fi la curent cu toate ofertele lor în timp real este ideal să vizitați cât mai des site-urile acestor case de pariuri având în vedere că promoțiile se schimbă constant pentru a se adapta cerințelor de piață care atrag noi clienți.

În eventualitatea în care nu avem timp să căutăm mereu cele mai noi oferte, există posibilitatea creeari de conturi pe mai multe case de pariuri online. Odată creeate aceste conturi, ori de câte ori va apărea o nouă oferta de tip free bets sau de alt tip, veți fi anunțați printr-un email au chiar printr-un SMS pe telefonul vostru personal. Prin această metodă am reușit să profit de mai multe astfel de oferte, câștigând bani ușor cu fiecare oportunitate. Nu este ceva foarte greu de făcut și oricine poate pune în practică această metodă.

Un alt lucru după care puteți fi atenți este acela că site-urile au obiceiul de a oferi free bets în momentul în care se joacă meciuri foarte populare. Spre exemplu putem avea un El Clasico și un anume site să ofere un pariu gratuit dar cu condiția că el să fie pariat strict pe acel eveniment. Aceste tipuri de free bets sunt puțin mai restrictive ținând cont că ne condiționează la alegerea evenimentului însă pot fi la fel de profitabilă ca și celelalte. Așa că profitați de orice oportunitate vă iese în cale!