Cum să folosești cote pariuri și să distribui banii la pariurile sportive?

distribuie inteligent banii la cote pariuri

Oricine este adeptul pariurilor sportive trebuie să își însușească cea mai bună strategie pentru a dobândi cele mai bune rezultate și pentru a-și maximiza șansele de câștig.

De la înțelegerea acelor cote pariuri și până la probabilitățile implicite, toate presupun strategia jucătorului.

Iar managementul banilor reprezintă un alt lucru important pe care trebuie să îl iei în calcul pentru a nu pierde tot și pentru a rămâne mereu în joc, obținând rezultatele pe care ți le dorești.

Cu toate că pentru unii nu contează cum anume să distribuie banii în funcție de cote pariuri la pariurile sportive, pentru jucătorii profesioniști, acest lucru înseamnă cheia succesului și atingerea câștigurilor pe care și le doresc. De aceea, atunci când ai în vedere plasarea unei mize pentru un anumit pariu este bine să aplici câteva sfaturi din cele indicate mai jos, optimizând-ți cât mai mult șansele de câștig.

Nu cheltui tot ce ai într-un singur joc!

Iată un argument solid și un sfat care ne-am dori să îți folosească. Încă de mic, probabil ai fost învățat să nu cheltui tot ceea ce ai și să mai pui deoparte o anumită sumă de bani pentru zile mai grele. La fel stau lucrurile și în strategia utilizării unor cote pariuri. Vei avea nevoie de multă chibzuință și mai ales de multe calcule pentru a nu plasa toți banii de care dispui într-un singur joc întrucât este foarte probabil să și pierzi și astfel nu vei mai putea juca în continuare, lucru care te va exclude din rândul jucătorilor de pariuri sportive.

Iar cand vorbim de cote pariuri, știm că reprezintă un joc și nu o șansă sigură 100% de îmbogățire. De aceea, este bine să iei în calcul că așa cum poți să câștigi, poți să și pierzi, iar ceea ce contează este să îți mai rămână bani cu care să joci în continuare și astfel să nu renunți de la prima miză.

Diversifică tipurile de pariuri sportive!

Ce-i drept, cel mai bine este să joci în sportul pe care îl cunoști cel mai bine, chiar este recomandat să faci acest lucru, indiferent de ce cote pariuri are. Însă asta nu înseamnă că trebuie să te oprești doar la el, ci ar fi bine să încerci să pariezi în mai multe sporturi, cu șanse poate mult mai mari de reușită decât sportul pe care îl cunoști. De aceea, dacă ești un împătimit al fotbalului, cunoști echipele, jucătorii, ba chiar și strategiile de jocuri online ar fi bine să încerci ca pe lângă fotbal să mai optezi pentru baschet, golf, tenis și să plasezi pe fiecare mize diferite.

Desigur, recomandarea noastră este să încerci să te informezi cât mai mult înainte de fiecare pariu să te interesezi de ce cote pariuri are, să observi șansele reale ale echipei pe care vei miza.

Plasând o anumită sumă de bani pe sporturi diferite, cu diferite cote pariuri, mai mult ca sigur vei avea mai multe șanse de reușită decât ți-ai imagina.

Planifică-ți banii!

Într-adevăr, pentru a rămâne în joc cât mai mult timp ar fi bine să îți planifici banii cât poți mai bine și mai ales să eviți să plasezi întreaga sumă de bani doar pe un singur meci, cunoscut și ale cărui cote pariuri îți vor promite câștiguri foarte mari.

Cu siguranță, fiecare este un bun contabil în propria familie, cunoaște resursele financiare și le distribuie în funcție de nevoile acesteia. Și mai mult ca sigur, la fel se întâmplă atunci când vine vorba despre pariurile sportive. De exemplu, ai o sumă totală alocată pentru pariurile sportive în valoare de 1000 dolari. Vei avea mai multe posibilități – fie vei opta către un singur meci dar cu cote pariuri mari, însă această strategie de distribuire a banilor nu este recomandată, fie vei putea opta pentru două – alocând câte 500 de dolari pentru fiecare, fie vei fi mai drastic și îți vei împărți resursele financiare de care dispui în părți mai mici cu care să poți paria de mai multe ori pe rezultate meciuri cu cote pariuri mici și astfel să atingi obiectivele pe care ți le dorești. Poți, de asemenea, împărți suma în procente și pentru fiecare meci nou pe care vei paria să aloci de la 1% la 10%, în funcție de sentimentul de câștig pe care l-ai putea dobândi. Mai mult ca sigur, dacă vor opta pentru această strategie, cei mai darnici vor aloca 10% pentru fiecare meci nou pe care vor paria, iar cei mai calculați vor aloca între 1 și 5%, păstrându-și resursele pentru meciurile viitoare, astfel încât să poată avea șanse mai mari de câștig. Cel mai bine este să urmărești un scenariu conservator, unul prea optimist ar putea suferi pierderi și nu în ultimul rând cote pariuri medii. Ca atare, prudența este cel mai important lucru pe care trebuie să îl iei în considerare în distribuția banilor.

Fă-ți un plan!

Niciun jucător nu poate ajunge la câștig fără a avea un plan. De aceea, este absolut important ca ori de câte ori te gândești să distribui banii într-o anumită direcție sau într-un anumit joc să ai în vedere propriul plan. Mai mult ca sigur, este posibil ca instinctul să fie primul care să-ți spună ce sumă să pariezi, pe ce echipă și cu ce cote pariuri, dar la fel de posibil este ca prin calculul probabilităților implicite să evaluezi mult mai bine șansele de câștig. Un jucător organizat, disciplinat, educat mai mult ca sigur va rămâne în joc foarte mult timp, transformându-se dintr-un amator, într-un profesionist, cu multe șanse de câștig. Așadar, indiferent cum, ar fi bine să faci un plan corect, să urmărești un scenariu obiectiv și să duci la îndeplinire sarcinile cu mize mici, dar sigure!