Cum îți alegi casa de pariuri online?

Daca am face un sondaj de opinii printre pariorii din ziua de astăzi, probabil că mai mult de jumătate dintre ei frecventează site-uri de pariuri online. Dacă vă întrebați de ce, răspunsul este unul simplu. Astfel de case de pariuri sunt mult mai accesibile deoarece le putem accesa de oriunde cu un device și o conexiune la internet. Ele ne oferă statistici asupra activității noastre de pariere ce ne ajută să privim în perspectivă întreaga noastră activitate de pariere. Este foarte clar că aceste case de pariuri iau avânt, periodic, apărând noi platforme online de pariere.

Printre alte avantaje ale caselor de pariuri online se numără și faptul că ele oferă tot felul de bonusuri în mod periodic, sprijinind noii veniți și motivându-i pe cei ce sunt veterani ai acelui site. Astfel de bonusuri sunt dintre cele mai variate, fiecare casă încercând să ofere ceva mai bun decât celelalte în speranța de a atrage cât mai mulți adepți ai pariurilor. Accesul ușor la bani reprezintă un alt atu pe care acestea îl au. Faptul că putem depune și retrage banii într-un timp atât de scurt a atras foarte mulți jucători să-și deschidă conturi în astfel de locuri. Mai mult decât atât, aici putem paria și pe evenimente live, ceea ce pentru mulți reprezintă poate că cel mai mare avantaj. Însă întrebarea pe care probabil că o să vi-o puneți este: ” la care casă de pariuri online să pariez? „. Iată ce trebuie să urmariti:

Pe ce site de pariuri online ar trebui să pariez?

In primul rând ar trebui să lămurim un lucru. Dacă un site de pariuri este ideal pentru un parior, acest lucru nu înseamnă că acesta este potrivit pentru toți pariorii. În funcție de strategiile de pariere și metodele pe care le aplică fiecare parior, acesta o să se simtă mai bine pe un anumit site de pariuri care îl avantajează. În procesul de a alege casa ideală de pariuri la care să ne plasăm banii intră mai mulți factori. Vă vom explica de ce acești factori sunt importanți chiar dacă unii vi se vor părea mai relevanți decât alții.  Însă înainte de toți acești factori ar trebui să fim foarte atenți la unul anume. Acesta este politica site-ului și dacă acesta poate lucra cu pariorii dintr-o anume țară. Nu toate casele de pariuri din afară sunt licențiate și în România și este riscant să vă depuneți banii acolo.

Licenta de pariere și jocuri de noroc este un criteriu foarte important de care ar trebui să se țină cont atunci când alegem site-ul de pariuri online pe care vrem  să pariem. Pentru ca un site să poată funcționa legal, acesta trebuie să aibă o licență ce este eliberată de o anumită autoritate competentă în acest sens. Orice site care nu are o licență, nu se supune niciunei forme de reguli și există o șansă destul de mare că acestea să nu fie tocmai sigure. Este foarte important să alegeți o casă de pariuri licențiată. Puteți verifica dacă aceste site-uri au licențe sau nu printr-o simplă căutare pe internet. Există anumite regiuni în lume unde site-urile de pariuri se pot licenția pentru a opera legal. Însă nu toate regiunile au același grad de strictețe și rigurozitate. Unele sunt foarte stricte și unele vor oferii licențe aproape oricui doreste.

Reputatia și bonusurile casei de pariuri online

Am menționat anterior cât de important este să folosiți un site care are o reputație bună și este de încredere. Chiar dacă există puține site-uri de care ar trebui să va feriți sub orice circumstanță, ideal este să recurgeți la unul care este foarte bine stabilit. Acestea au de obicei o reputație foarte bună din a plăti clienții la timp și a oferii servicii de calitate superioară. Înainte de a vă face un cont pe un anumit site de pariuri online se recomandă să vă documentați puțin despre acesta printr-o căutare pe internet. Recenziile altor jucători sunt un indicator foarte bun al unui site de încredere. Asta ar trebui să va ajute să vă feriți de site-uri fantomă ce sunt construite cu scopul de a înșela pariorii.

Bonusurile și recompensele sunt deasemenea un factor important de care ar trebui să țineți cont atunci când va înscrieți pe un site de pariuri online. Ele pot fi o sursă foarte bună de venit. Prin rularea lor și încasarea acestora putem să ne creștem câștigurile la pariuri sportive. Site-urile publică de obicei toate informațiile relevante în legătură cu bonusurile pe care le oferă, deci ar trebui să vă fie ușor să descoperiți aceste avantaje. Însă trebuie să fiți atenți și să studiați termenii și condițiile bonusului respectiv deoarece cel mai mare nu este întotdeauna și cel mai bun. Un bonus mare cu cerințe de rulaj mari se poate dovedi adesea mai riscant decât unul mic cu cerințe de rulare mai usoare.

Ce tipuri de pariuri oferă casa de pariuri online?

Poate că cel mai important criteriu pentru o mare parte din pariori este tipul de pariuri pe care casa de pariuri ni-l pune la dispoziție. Spre exemplu, poți caută o casă care îți oferă posibilitatea de a te juca jocuri de cazinou, una care îți oferă pariuri sportive sau una care oferă posibilitatea de a te juca poker. Nu este deloc exclus să căutați un site care vă oferă posibilitatea de a juca toate cele de mai sus. Există platforme online foarte mari unde le puteți face pe toate.

Daca totuși va focusati pe a vă plasa banii pe un singur tip de pariuri este bine să căutați unul dintre site-urile cele mai bune axate pe acel tip de pariuri. Oricare ar fii cazul, nu uitați că alegerea unei platforme de pariuri online nu este aleatorie ci este o decizie foarte importantă pe care o aveți de luat. Așa că merită să acordați puțin timp studierii pieței pentru a nu rămâne dezamagiți mai târziu. Însă cert este că ar trebui să faceți trecerea la o casă de pariuri online.