Cum fac bani cei ce dețin case de pariuri online?

Cred că toți pariorii și-au pus la un momentdat această întrebare. Cam cum fac bani cei ce dețin case de pariuri online? Care sunt metodele exacte prin care își asigură profitul? Acestea sunt doar câteva întrebări pe care ni le punem în legătură cu casele de pariuri online atunci când ne plasăm banii acolo. Și este și normal, având în vedere cât timp investim în pariuri și banii pe care îi pierdem sau câștigăm din această activitate, este normal să vrem să  înțelegem mai bine cum funcționează aceste case de pariuri online.

Motivul principal pentru care majoritatea se apucă de pariat este acela că prin această metodă ai șanse să câștigi sume mari de bani cu un efort minim. Dar ca să poți să faci acest lucru ar trebui mai întâi să te informezi și să știi ce te așteaptă. Adevărul este că mulți pariori pierd bani pe termen lung. Sunt câteva motive pentru care acest lucru se întâmplă, unul dintre ele fiind acela că cele mai multe case de pariuri online folosesc anumite tehnici pentru a se asigura că sunt mereu în avantaj.

Că să ai o carieră de succes în pariurile sportive ar trebui să înveți cum să întorci acest avantaj al caselor în favoarea ta. Practic, casele sunt oponentul tău și tu trebuie să înveți cum să-l bați! În acest articol explicăm metodele prin care providerii de pariuri își creează acest avantaj în față clienților lor.

Principiul de baza al  unei case de pariuri online

Principiul de baza al caselor de pariuri este destul de simplu și clar. Casa ia bani ori de câte ori cineva pariază pe evenimentele pe care ei le pun la dispoziție și plătesc bani ori de câte ori clienții câștigă pariurile plasate. Ideea de baza e ca ei să primească mai mulți bani decât dau. Artă pariurilor este de a se asigura că acest lucru se întâmplă.

Casele de pariuri nu pot controla rezultatul unui eveniment, însă ei pot calcula cât vor pierde sau câștiga în funcție de oricare posibil rezultat. Așa că ei setează cotele pentru fiecare eveniment pus la dispoziție către pariere și astfel își asigura profitul.

Taxarea comisionului la case de pariuri online!

Principala tehnică pe care o folosesc casele de pariuri pentru a face cotele să fie în favoarea lor este includerea unui comision. Acesta este luat în calcul la stabilirea cotelor astfel încât ei să facă profit. În esență, acesta este un comision pe care îl plătim atunci când pariem.

Pentru a exemplifică acest lucru cât mai bine am să va dau o situație reală. Să spunem că dați cu banul. Aruncarea cu banul are 2 rezultate posibile cu șanse egale de reușită. Ban – 50% și Pajura – 50%. Astfel, dacă la o casă de pariuri s-ar putea paria pe un astfel de eveniment, fiecare pariu ar trebui să aibă o cota de fix 2.00, nu? La fiecare 100 de lei pariati ar trebui să câștigăm 200 în cazul în care am prezis bine rezultatul. Dacă lucrurile s-ar întâmplă exact așa, casă probabil că nu va face un profit. Însă aceste case de pariuri online au găsit o metodă prin care să se pună în avantaj. Atunci când un eveniment are șansă de reușită de 50%, cota tipică pe care casele de pariuri o vor da este de 1.90.

Astfel, dacă 50 de oameni pariază 10 lei pe pajura și 50 de oameni pariază 50 de lei pe ban, casa va încasa 1000 de lei. După aflarea rezultatului, casă va plăti înapoi câștigătorilor câte 19 lei, adică 950 de lei se returnează câștigătorilor. Astfe, casa de pariuri a făcut un profit de 50 de lei indiferent de care ar fi fost rezultatul aruncării cu banul.

Alcătuirea cotelor la case de pariuri online

Fiecare casă de pariuri are angajați ce se ocupă strict de alcătuirea și calcularea cotelor. Aceștia îndeplinesc un rol esențial în cadrul caselor de pariuri, Cotele pe care aceștia le stabilesc, determina cam câți bani este probabil să încaseze casa și cam ce parte din aceste sume se înregistrează ca profit și nu ajunge înapoi la pariori.

Există mai multe aspecte de care se ține cont la alcătuirea cotelor. Principalul aspect pe care aceștia trebuie să-l respecte este că acele cote pe care ei le stabilesc să reflecte șansele de reușită ale evenimentelor și totodată să includă comisionul care le va aduce profitul garantat. Determinarea posibilității de reușită a evenimentului se bazează în mare parte pe statistici dar și cunoștințe în materia sporturilor respective.

Angajații specializați pe alcătuirea cotelor la case de pariuri online trebuie să fie persoane care cunosc foarte bine sporturile de care se ocupă. În principiu aceștia se ocupă de 1 sau maxim 2 sporturi pentru care alcătuiesc cotele pentru a se asigura că pot fi la curent cu cele mai noi știri și detalii din materia acelor sporturi

Concluzia finală

Ca să încheiem articolul vrem să evidențiem faptul că pentru a învinge aceste case de pariuri online ca să facem profit este absolut necesar să cunoaștem modul în care funcționează și ocolișurile prin care putem să întoarcem avantajele în favoarea noastră. Principalul lor avantaj vine din faptul că majoritatea pariorilor pariază în necunoștință de cauza și astfel câștigă foarte puține pariuri. Că să evităm să facem parte din această categorie de pariori trebuie să înțelegem ce înseamnă un pariu bun.

Ca să ne facem mai bine înțeleși, subliniem faptul că un pariu bun nu înseamnă doar să pariem pe rezultatul pe care noi îl considerăm cel mai favorabil. Chiar dacă această metodă poate da roade dacă predicțiile tale sunt destul de precise, majoritatea pariorilor nu pot face acest lucru ceea ce creează un profit și mai mare încasat de aceste case de pariuri online.

Pentru a face bani constant din pariuri sportive trebuie dezvoltată abilitatea de a vedea oportunitățile care au adevărata valoare și a profita de acestea la maximum pentru a avea o eficiență cât mai mare de pariere!