Copa Libertadores: River Plate vs Boca Juniors

Recomandarea noastră: 1

River Plate, Boca Juniors
River Plate - Boca Juniors
1
2.12
X
2,95
2
3.65

Timpul se scurge din ce în ce mai greu. Mai sunt doar câteva ore până la primul fluier al manșei retur a Copei Libertadores. Această finală este una pe care și-a dorit-o orice fan al fotbalului. Pe El Monumental River Plate vs Boca Juniors se vor duela în manșa retur a finaleI. Scorul înregistrat în meciul tur a fost de 2-2. Meciul tur a fost unul foarte echilibrat. Ne așteptăm ca în tribune să fie un spectacol extraordinar. Suporterii gazdelor vor face o atmosferă specific argentinienilor. Întregul oraș Buenos Aires va fi împărțit în două de acest meci. Acest meci este cel mai important eveniment sportiv care trebuie văzut măcar o dată în viață. O bună strategie câștig ne va aduce câștig. Trebuie să notăm faptul că în această competiție nu contează golurile marcate în deplasare astfel că în caz de egalitate se va trece în prelungiri.

Superclasico River Plate vs Boca Juniors

River Plate sau Milionarii cum mai sunt supranumiți au prima șansă în acest meci. Pentru cei de la River în meciul tur a marcat Pratto și Izquierdoz un autogol. Pentru a ajunge în această finală Milionarii au trecut în play-off-ul Copei Libertadores de Racing Club, Independiente și Gremio. Cei mai importanți jucători ai gazdelor de astăzi sunt Armani și Pratto. Ținând cont că vor avea de partea lor un stadion plin până la refuz cei de la River pornesc cu prima șansă. O strategie câștigl de pe site-ul Beturi.ro ne poate duce spre câștig.

Boca Juniors este cotată cu a doua șansă. Pentru a ajunge să dispute aceatsă finală oaspeții partidei de astăzi au fost nevoiți să treacă de Libertad, Cruzeiros și Palmeiras. Cred că nu mai este nevoie să notăm faptul că la ultimul antrenament al echipei pe La Bonbonera au fost să îi încurajeze peste 50 000 de fani. Abilla și Benedetto au marcat pentru cei de la Boca în meciul tur. Cei mai cunoscuți fotbaliști ai lor sunt Tevez, Zarate, Barrios și Pavon. În ultimele patru dueluri directe cei de la Boca nu au reușit să îi învingă pe River. Astfel că ei vor avea o dorință și mai mare de revanșă.

Meciul dintre River Plate vs Boca Juniors va fi unul de ținut minte. Rivalitatea dintre cele două formații s-a născut de peste un second și de atunci cu fiecare meci crește. Argentina dar și întreaga planet va fi împărțită în două pentru acest meci. Totuși la un asemenea meci trebuie să câștigăm și la pariuri. Vom miza pe faptul că cei de la River vor reuși să câștige marele trofeu. Pentru acest lucru au o cotă de 1.60, avantajoasă în opinia noastră. Pariază și câștigă cu Superclasico.