Copa Italia: Lazio vs AC Milan

Cupa Italiei revine cu meciuri deosebit de spectaculoase. Această competiţie a ajuns în faza semifinalelor. În prima semifinală, Lazio va primi vizita celor de la AC Milan pe Stadio Olimpico. Acest meci se anunţă a fi unul foarte interesant mai ales că cele două formaţii trec prin forme de miment total diferite. Ultimele trei meciuri directe s-au încheiat la egalitate în timpul regulamentar dar astăzi în opinia noastră avem o favorită clară. Faza semifinalelor se va disputa în dublă manşă. Ţine cont de cele mai bune pronosticuri fotbal şi o să câştigi la pariuri.

Spectacol în Lazio vs AC Milan

Lazio are avantajul terenului propriu în acest joc. Totuşi cei de la Lazio nu par a fi favoriţi deoarece trec printr-o formă de moment foarte slabă. Ei vin după trei înfrângeri în ultimele trei meciuri. Cele trei înfrângeri au fost contra celor de la Seviila în UEFA Europa League şi contra celor de la Genoa în Serie A. În Serie A, gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 6-a a clasamentului cu 38 de puncte fiind la distanţă destul de mare de adversarii de astăzi. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei au eliminat pe Novara şi Inter. Radu Ştefan, Felipe Luiz şi Bastos nu vor putea evolua astăzi deoarece sunt accidentaţi. Pronosticuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

AC Milan porneşte cu prima şansă atât în meciul de astăzi dar şi la calificare. Rosso-nerri sunt într-o fomră foarte bună. Oaspeţii partidei de astăzi nu au mai pierdut de 7 partide ceea ce este foarte bine. În Serie A, au ajuns pe poziţia a 4-a a clasamentului fiind la doar 2 puncte de marea rivală, Inter. Pentru a aajunge în semifinale, diavolii au trecut de Sampdoria şi Napoli. Bonaventura şi Zapata sunt singurii jucători absenţi pentru partida din această seară.

Lazio vs AC Milan se anunţă a fi o partidă extrem de interesantă Ambele echipe îşi doresc un rezultat bun pentru a rămâne cu şanse pentru meciul retur. Forma foarte bună a celor de la AC Milan ne aduce un pronostic X2, la o cotă destul de avantajoasă de 1.45. Un alt pronotsic de luat în calcul dar pentru o peiroadă mai lungă de timp este cel potrivit căruia cei de la AC Milan vor reuşi să se califice. Acest pariu vine cu o cotă de 1.75. Pariază în fiecare zi alături de noi şi o să câştigi.