Copa del Rey: Valencia vs Betis

După spectacolul din El Clasico, ne aşteptăm la cea de-a doua semifinală la fel de spectaculoasă din Copa del Rey. Pe Mestalla, Valencia va primi vizita celor de la Betis. Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu scorul de 2-2. În tur cei de la Betis au condus cu scorul de 2-0 dar apoi s-au văzut egalaţi de cei de la Valencia pe finalul partidei. Chiar dacă Valencia porneşte ca mare favorită ne aşteptăm la o replică şi din partea celor de la Betis care vor încerca să profite de şansa lor. Acest meci se anunţă ca fiind unul la fel de echilibrat ca cel din tur. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt pe Beturi.ro.

Derby Valencia vs Betis

Valencia porneşte cu prima şansă la calificare. Liliecii au avantajul celor două goluri marcate în meciul tur şi se vor putea mulţumi şi cu un rezultat de egalitate dar cu puţine goluri marcate. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Valencia au trecut de Ebro, Gijon, iar în sferturile de finală de Getafe. În La Liga, gazdele partidei de astăzi vin după patru rezultate de egalitate, înregistrate în ultimele patru etape. Zi de zi pe Beturi.ro găseşti pronosticuri fotbal ce te vor putea duce spre un câştig suplimentar.

Betis îşi doreşte foarte mult calificarea în finală mai ales că ultimul act se va disputa pe stadionul lor. Oaspeţii partidei de astăzi trebuie să facă un meci aproape perfect deoarece, cel mai probabil vor avea nevoie de o victorie. În drumul lor spre această finală cei de la Betis au trecut de Santander, Real Sociedad iar în semifinale au eliminat pe Espanyol. Betis a învins în ultima etapă din La Liga pe Valladolid cu scorul de 2-0 astfel că au un moral foarte bun pentru partida din această seară.

Valencia vs Betis se anunţă a fi o partidă foarte interesantă dar şi disputată  cu o miză foarte mare. Vom merge pe o calificare a celor de la Valencia, pariu ce vine cu o cotă de 1.60. Ambele echipe vor aborda o tactică bazată pe atac. Astfel după părerea noastră sunt şanse foarte mari ca în acest joc să marcheze ambele formaţii. GG la o cotă de 1.70 este unul foarte atractiv. Miza acestei partide, o finală de cupă contra Barcelonei credem că îşi va spune cuvântul şi jucătorii vor avea intrări mai dure. Peste 4,5 cartonaşe galbene la o cotă de 1.70 ni se pare un pronostic ce nu trebuie ratat.