Copa del Rey: Real Madrid vs Barcelona

Totul porneşte de la scorul de 1-1 înregistrat la finalul meciului tur. În meciul din această seară disputat pe Santiago Bernabeu, cele două formaţii vor da totul pentru un succes. Ambiţiile sunt foarte mari în ambele tabere ţinând cont că cele două formaţii se duelează într-un nou episod din El Clasico. Cele două adversare de astăzi se vor întâlni şi sâmbătă dar într-un meci ce contează pentru La Liga. Două din ultimele trei meciuri directe s-au încheiat la egalitate, astfel că în partida din această seară este posibil orice rezultat chiar dacă Barcelona porneşte ca favorită. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să câştigi.

El Calsico Real Madrid vs Barcelona

Real Madrid a obţinut un rezultat foarte bun pe Camp Nou dar în această seară o va aştepta un meci foarte dificil. Dacă acum câteva etape puteam spune că Real se află într-o fomră din ce în ce mai bună, înfrângerea de pe teren propriu contra celor de la Girona de acum două etape îi face pe madrileni să plece cu a doua şansă. În La Liga, galacticii ocupă poziţia a 3-a dar sunt la o distanţă de 9 puncte faţă de Barcelona. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Real au eliminat pe Melilla, Leganes şi Girona. Cei mai buni pariori de la Beturi.ro vă aduc un pont pentru Real Madrid vs Barcelona.

Barcelona este văzută cu prima şansă la victorie şi automat la calificare. Catalanii vin după un meci foarte bun, câştigat în faţa celor de la Sevilla în care Messi a amarcat de 3 ori. În drumul lor spre această fază a competiţiei au trecu de Leonesa, Levante şi Sevilla. Forma pe care a arătat-o Messi în ultima etapă ne face să credem că Barca este favorită. În La Liga, oaspeţii partidei de astăzi au un avans destul de mae faţă de Atletico, echipa de pe locul 2.

Real Madrid vs Barcelona este cel mai important meci al zilei şi cu o miză foarte mare. La o cotă de 1.69 pariem pe faptul că Barcelona va reuşi să se caifice. Un alt pariu de luat în calcul este cel bazat pe forma de moment a lui Messi care are o cotă de 2.00 pentru a îşi trece numele pe tabela de marcaj. Urmăreşte El Clasico alături de noi şi o să caştigi la pariuri.